Voetbal

VKW verrast vv Emmen maar degradeert wel

WESTERBORK – In de zondag 1e klasse F liep vv Emmen in Westerbork tegen een onverwachte 4-3 nederlaag op tegen degradant VKW. De nummer vier in de Zondag 1e klasse F zag VKW al in de 7e minuut op voorsprong komen via Anjo Willems, maar vier minuten later wist Janiek Arends de stand weer gelijk te trekken. 1-1.
Reageer!

Drenthina in slotfase langs Blauw Wit’34

EMMEN – In de zaterdag 1e klasse E heeft Drenthina zich nog niet verzoend met de degradatie want afgelopen zaterdag won het nipt met 1-0 van Blauw Wit’34. De mannen van trainer Gerrie Benes kregen in de eerste helft de betere kansen via Mark Lubberts en Roland Koops, maar paal en lat stonden succes in de weg.
Reageer!

Erica 86 maakte het Mussel moeilijk

MUSSEL – In de zaterdag 5e klasser E stond voor Erica 86 de uitwedstrijd bij Mussel op het programma. Mussel is op dit moment koploper in de tweede periode en ook op de ranglijst in de race voor een plek in de nacompetitie.
Reageer!

VEV onderuit bij DSZ 16

ZUIDLKAREN – In de zaterdag 5e klasser E verloor VEV in Zuidlaren met 3-2 van DSZ 16. De thuisclub kwam na bijna een kwartier spelen op 1-0 door een treffer van Pelle Duiven.
Reageer!

Sc Roswinkel onderuit tegen Eext

ROSWINKEL – In de zondag 5e klasse E verloor Sc Roswinkel op eigenveld met 2-1 van Eext. Na een kwartier spelen stond Eext al op een 1-0 voorsprong via een treffer van Stefan Moek.
Reageer!

Zandpol moet de punten in Ees laten

EES – In de zondag 5e klasse E verloor Zandpol in Ees na een ruststand van 3-1 met 3-2 van EEC. De thuisclub nam binnen twee minuten halverwege de eerste helft een 2-0 voorsprong.
Reageer!

Sleen te sterk voor Zwartemeer

SLEEN – In de zondag 3e klasse C verloor Zwartemeer in en tegen Sleen na een 1-0 ruststand met 3-0. De thuisclub was bijna de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maar scoorde pas in de 43e minuut de openingstreffer via Raniel Briek die goed in de diepte werd aangespeeld en na een korte rus alleen voor doelman Justin Verschoor geen fout maakte 1-0. Met deze stand gingen beide ploegen ook aan de thee. Na de hervatting probeerde Zwartemeer wel wat meer druk te zetten, maar waren niet in staat om hun veel scoren de spits Maurice Heine in stelling te brengen. Uiteindelijk was het Sleen dat in de laatste tien minuten de wedstrijd definitief naar zich toe te trekken. Marc Dekker zorgde voor de 2-0 voorsprong en Wouter Eiting bepaalde uiteindelijk de eindstand op 3-0 en dat was ook zeker verdiend te noemen gezien de hele wedstrijd. Sleen blijft door deze winst in het spoor van de twee koplopers Dalen en Asser Boys terwijl Zwartemeer in de strijd om de derde periode een steek heeft laten vallen en nu Asser Boys naast zich moet dulden.
Reageer!

Bargeres laat een van de laatste kansen liggen tegen SVV 04, 2 - 4

EMMEN - Voor Bargeres is het doek bijna gevallen. Met nog 8 punten achterstand op Musselkanaal en CEC en 11 punten op Twedo is degradatie nauwelijks meer af te wenden. Zelden is Bargeres zo slecht uit de startblokken gekomen als tegen SVV 04. Het was een wonder dat de ruststand bereikt werd met slechts een 2 – 3 achterstand. Het had ook wel 1 – 6 kunnen zijn.
Reageer!

Erica'86 maakte het Mussel zer lastig

Na een week rust, stond zaterdag de uitwedstrijd bij Mussel op het programma. Mussel is op dit moment koploper in de tweede periode en ook op de ranglijst vol in de race voor een plek in de nacompetitie. Kortom een zware middag voor de equipe uit Erica.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda