Voetbal

SVV’04 verliest van een beter CEC

SCHOONEBEEK - Een beter combinerend CEC drong gelijk SVVâ??04 terug op eigen helft. Echt uitgespeelde kansen leverde dit niet op. De thuisploeg speelde met te weinig inzet en scherpte, juist de sterke punten van CEC. Dit resulteerde in de 20e minuut in 0 -1. Een bal viel in het strafschopgebied en werd door de verdediging half weggewerkt. Thomas Been was resoluut en haalde uit. Voor de rust ontstond er een zelfde situatie voor het doel van CEC, maar Rick Strijker schoot naast.
Reageer!

Schoonebeek laat punten liggen bij VIOS (O)

OOSTERHESSELEN - Na de geflatteerde nederlaag tegen KSC vorige week, stond er voor Schoonebeek wederom een uitwedstrijd op het programma; nu in Oosterhesselen tegen VIOS. Trainer Abel moest vooraf puzzelen want de halve defensie, Bosch en Weitering, was geblesseerd. Na een gelijkopgaande eerste helft, en een duidelijk overwicht voor Schoonebeek in de tweede helft, eindigde de wedstrijd zoals hij begon, 0-0.
Reageer!

Zondagamateurclubs kijken vooruit naar het nieuwe seizoen

EMMEN - Het nieuwe voetbalseizoen bij de amateurs is het afgelopen weekend weer van start gegaan. Lees de doelstellingen en verwachtingen van de zondagclubs in de gemeente Emmen in willekeurige volgorde.
Reageer!

Zaterdag amateurclubs Emmer clubs blikken vooruit

EMMEN - Het nieuwe voetbalseizoen bij de amateurs is het afgelopen weekend weer van start gegaan. Lees de doelstellingen en verwachtingen van de zaterdagclubs in de gemeente Emmen in willekeurige volgorde.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda