Voetbal

Opnieuw verlies voor Drenthina

LEEUWARDEN – Leeuwarder Zwaluwen won afgelopen zaterdag het uitermate belangrijke duel tegen rode lantaarndrager VV Drenthina uit Emmen. De thuisploeg kende een prima voorbereiding op de tweede seizoenshelft en wist dit een vervolg te geven door afstand te nemen van de bezoekers; er werd een verdiende 2-1 overwinning geboekt.
Reageer!

SC Angelslo op winst bij VV Sweel

ZWEELOO – Afgelopen zaterdag reisde SC Angelslo voor haar eerste wedstrijd na de winterstop af naar Zweeloo. Angelslo, dat na een slechte eerste helft van de competitie de punten goed gebruiken kan, speelde deze middag gecontroleerd en met passie.
Reageer!

DZOH ook te sterk voor Groen geel

EMMEN – In de zaterdag 2e klasse J behaalde DZOH op eigen veld een mooie 3-0 overwinning op Groen Geel. De eerste helft van het duel in Emmen kreeg Groen Geel mogelijkheden maar de grootste kans kreeg DZOH.
Reageer!

Titan blijft Asser Boys de baas

NIEUW-WEERDINGE – In de zondag 3e klasse C won Titan met 2-1 van Asser Boys. In de eerste helft was het spelpeil niet om over naar huis te schrijven.
Reageer!

Bargeres kan geen vuist maken tegen CEC

EMMEN - In de zondag 3e klasse C verloor Bargeres op eigen veld met 2-0 van CEC. Bargeres – CEC was een slechte wedstrijd waarin in de eerste helft nauwelijks iets gebeurde en in de tweede helft creëerde CEC enkele kansen.
Reageer!

FC Emmen doet goede zaken in Helmond

HELMOND - FC Emmen deed goede zaken door de uitwedstrijd tegen Helmond Sport met 3-1 te winnen. De rust ging in met een 0-3 stand waarna de Emmenaren in het tweede bedrijf slechts een tegentreffer toestonden.
Reageer!

vv Emmen met drie punten terug uit Wolvega

WOLVEGA – In de zondag 1e klasse F wist vv Emmen de uitwedstrijd tegen FC Wolvega met 3-0 te winnen. Mede door een dramatisch slecht veld was ook het spelpeil van een matig gehalte. In de eerste helft gebeurde er maar weinig en kreeg vv Emmen één goede kans,
Reageer!

SC Erica in Westerbork naar winst

WESTERBORK – In de zondag 1e klasse F deed Sc Erica goede zaken door in Westerbork via een 1-1 ruststand met 2-1 te winnen van de plaatselijk voetbaltrots VKW. In de eerste helft kreeg de thuisclub een aantal mogelijkheden via Anjo Willems en Frits Nijstad om de score te openen, maar verzuimden goed mogelijkheden te verzilveren.
Reageer!

Topduel Weerdinge – HOC eindigde onbeslist

WEERDINGE – In de zondag 4e klasse D eindigde de wedstrijd tussen de nummers twee en drie, Weerdinge en HOC, in een 1-1 gelijkspel door doelpunten van twee invallers.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda