Voetbal

Erica'86 wint nipt van VEV

ERICA - Afgelopen zaterdag stond de gemeentelijke derby tussen Erica '86 en VEV weer op het programma. Erica is de competitie redelijk begonnen met 2 zeges uit 4 wedstrijden en VEV wist tot dusver slechts 1 puntje te pakken. Dit verschil op de ranglijst was ook duidelijk te zien op het veld. VEV was maar met 1 doel afgereisd naar Erica en dat was tegenhouden en zo veel mogelijk de lange bal spelen.
Reageer!

SC Angelslo veel te sterk voor VCG

De wedstrijd tegen VCG uit Geesbrug gaat in het begin nog gelijk op, maar na een minuut of 12 geeft SC Angelslo gas en VCG kan niet meer bijbenen. De eerste kans is voor Rick Zondag in de 12e minuut, maar hij raakt de paal. In de 19e minuut is het dan al raak als Ali Arslan afgeeft op Danny Oosterdijk en deze schiet 1-0 binnen. Angelslo neemt het heft in handen en VCG kan alleen maar verdedigen.
Reageer!

Bargeres pakt eerste punt tegen DVC 59

NIEUW DORDRECHT - eelden een slechte wedstrijd. De puntendeling was geheel terecht. In de beginfase stond Bargeres in het centrum van de verdediging slecht georganiseerd waardoor DVC enkele malen gevaarlijk voor Bargeres keeper Niels Kloppenburg verscheen. Na een foute terugspeelbal van Rob Stiekema kon Jeffrey Mink vrij oplopen naar keeper Niels Kloppenburg maar zijn schot ging naast.
Reageer!

FC Emmen breekt contract spits Omran Haydary open

EMMEN - FC Emmen kwam gisteravond in de avonduren tot een akkoord met Omran Haydary. De 19 jarige spits, die zich de laatste weken nadrukkelijk profileerde als trefzeker met 3 goals uit 3 wedstrijden, tekent een nieuw contract tot de zomer van 2019. Bovendien kwam FC Emmen een eenzijdige optie overeen voor het seizoen 2019/2020.
Reageer!

Vrouwen SC Heerenveen oefenen bij DZOH in Emmen

EMMEN -- Aanstaande vrijdag 20 oktober spelen de vrouwen van SC Heerenveen een oefenwedstrijd tegen de vrouwen van BV Cloppenburg. SC Heerenveen komt uit in de Eredivisie vrouwen en BV Cloppenburg speelt in de 2e Bundesliga Nord. De wedstrijd begint om 19.00 uur en de entree is gratis. Iedereen is van harte welkom om van dichtbij kennis te maken met het hoogste niveau vrouwenvoetbal in Nederland.
Reageer!

Klazienaveen wint van Omlandia

TEN BOER - In de zaterdag 2e klasse J won Klazienaveen zaterdag na een 0-2 met 3-1 van Omlandia. De mannen van trainer Casper Goedkoop begonnen voortvarend aan de wedstrijd, want in de 2e minuut scoorde Harrie Gerdes de 1-0 binnen. Daarna golfde het spel op en neer zonder dat er echte mogelijkheden werden uitgespeeld.
Reageer!

Sc Erica delft onderspit tegen Germanicus

COEVORDEN - In de zondag 2e klasse L verloor Sc Erica op sportpark De Pampert met 2-0 van Germanicus. Deze derby waar de vonken van af zouden moeten spatten was tot een kwartier voor tijd van een laag gehalte. Een wedstrijd waarin de aanvaller weinig of geen ruimte kregen van de verdedigers. Pas een kwartier voor tijd werd het ene wedstrijd.
Reageer!

vv Emmen moet punt in Meppel laten

MEPPEL - In de zondag 1e klasse F verloor vv Emmen na 2-2 ruststand met 4-3 van Alcides. De titelkandidaat won in de 1e klasse F met 4-3 van vv Emmen. Alcides dwong in de eerste helft op het eigen Sportpark Ezinge meerdere uitstekende kansen af, maar toch was het niet voldoende om afstand te nemen. Emmen kwam zelfs aan de leiding dankzij een vrije trap van Sem Nijkamp. 0-1.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda