Voetbal

SVBO zonder veel moeite langs eerste horde Sc Elim

BARGER OOSTERVELD - Afgelopen zaterdag won SVBO de eerste wedstrijd voor de districtsbeker met 3-0 van Sc Elim. Vanaf het begin wisten de geelzwarten wat de doelstelling was. Na een kwartier spelen was het Rene Gerdes, die alleen voor de keeper stond, maar deze wist met een prima actie de openingstreffer te voorkomen. SVBO had wel balbezit, maar wist dit niet direct in doelpunten uit te drukken. Bij een volgende hoekschop kopte de vrijstaande Rene Wolbers de bal wel keurig binnen. 1-0.
Reageer!

CEC begint met winst op Buinen aan de beker

BUINEN - In poule 12 van de districtsbeker speelde CEC in en tegen Buinen. Na een 0-0 ruststand wonnen de blauwhemden uit Emmer Compascuum met 2-1 van de Buuners. Dik in orde, was de eerste reactie van CEC trainer Henri Goeree. ,,Er werd goed gevoetbald zowel door CEC , maar ook door Buinen. Doordat beide ploegen verzuimden om uitgespeelde kansen ook met een doelpunt te bekronen stond het halverwege de wedstrijd nog 0-0”.
Reageer!

Drenthina deelt eerste tik uit aan DZOH

EMMEN - Met een 2-0 overwinning op DZOH deelde Drenthina zaterdagmiddag direct een flinke tik uit aan DZOH. Na een 1-0 ruststand werd het uiteindelijk 2-0 door doelpunten van Roland Koops. De eerste helft ging vrij gelijk op zonder dat er echt veel kansen werden uitgespeeld. DZOH zag nog wel een inzet op de lat belanden, terwijl Drenthina ook weinig mogelijkheden kreeg. Het was een rommelige eerste helft.
Reageer!

EHS’85 stuurt SVBC met een 2-0 nederlaag terug

EMMERSCHANS - EHS 85 is in het kader van de noordelijke districtsbeker goed uit de startblokken gekomen. De mannen van trainer Henk van Klinken wonnen na een 1-0 ruststand met 2-0 van SVBC. De gasten uit Barger Compascuum waren in de eerste 40 minuten van de wedstrijd feller en scherper op de bal dan de thuisclub. EHS 85 kende een zwakke start en de mentaliteit ontbrak een beetje doordat een oefenwedstrijd tegen SVBC met 4-0 was gewonnen.
Reageer!

WKE’16 afgetroefd door Dalen

EMMEN - In poule 13 van de districtsbeker liep WKE 16 op eigen veld tegen Dalen na een 3-4 ruststand een gevoelige 5-4 nederlaag op. Vanaf het eerste fluitsignaal hadden beide ploegen er zin in. Nadat Henk Bakker een vrije trap net niet in de korte hoek zag verdwijnen was Dalen in de omschakeling dodelijk en scoorde Peter Harkes de 0-1. De 1-1 viel echter niet veel later. Jochem Scholten werd goed aangespeeld door Ferdy Poelman.
Reageer!

FC Klazienaveen begint met winst op SVBO (zat)

KLAZIENAVEEN - In poule 2 stond zaterdagmiddag de wedstrijd FC Klazienaveen â??SVBO zat op het programma en de zaterdag 3e klasser Klazienaveners wonnen na een 0-0 ruststand uiteindelijk met 3-1. De thuisclub had in de eerste helft het betere van het spel, kreeg mogelijkheden, maar ook, maar de zaterdag 4e klasser uit Barger Oosterveld wist het FC Klazienaveen toch nog wel moeilijk te maken.
Reageer!

NWVV begint beker met winst op Erica'86

NIEUW WEERDINGE - In poule 2 van de noordelijke districtsbeker heeft NWVV op eigen veld met 2-1 overwinning op Erica’86 de eerste punten binnen gehaald. De ploeg van trainer Geert Aalderink won na een 0-0 ruststand met 2-1 van Erica'86. De wedstrijd kende vooral matig voetbal van beide kanten die dan ook halverwege nog op 0-0 stond. Beide ploegen wist zich niet echt kansen uit te spelen.
Reageer!

Roswinkel SC begint bekercompetitie met winst op Eext

ROSWINKEL - In poule 3 van groep 3 wist Roswinkel SC de eerste wedstrijd voor de noordelijke districtsbeker tegen Eext na een 2-0 ruststand met 3-0 te winnen. De basis voor deze overwinning legde Roswinkel SC al binnen 40 seconden door vanaf de aftrap een snelle aanval op te zetten. De bal werd ingeschoten, maar kwam tegen de paal. Niels Neef stond echte op de goede plek om de bal alsnog in het doel te koppen.
Reageer!

Bargeres kende weinig moeite met Sc Angelslo

EMMEN - De eerste Emmer derby in de noordelijke districtsbeker tussen Sc Angelslo en Bargeres eindigde in een 4-1 overwinning voor Bargeres. De thuisclub keek op sportpark Noord al binnen een half uur tegen een 2-0 achterstand op, maar Sc Angelslo wist nog voor rust de aansluiting te krijgen. 1-2 stond het na een vrij gelijk opgaande eerste helft, maar Bargeres was af en toe vrij gevaarlijk in de omschakeling.
Reageer!

Bekerduel Titan – Sleen spannend tot het eind

NIEUW WEERDINGE - In poule 9 van de districtsbeker wist Titan de thuiswedstrijd tegen Sleen met 4-3 over de streep te trekken. Het begon voor Titan een beetje moeizaam omdat Sleen vanaf het begin veel druk zette. Dat leverde in de eerste twintig minuten ook twee doelpunten op. In de 20e minuut was het Ranil Briek die Sleen op voorsprong wist te zetten en enkele minuten later stond het zelf tot ontzetting van Titan 0-2 door een treffer van Jasper Ruinemans.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda