Voetbal

SVBO pakt drie punten tegen GOMOS

BARGER OOSTERVELD – In de zondag 1e klasse F won SVBO zondagmiddag op eigen veld met 2-0 van GOMOS. In een gelijk opgaande partij was het Ronald Gardes die voor rust de enige goal maakte. Nadat beide ploegen al enkele kansjes om zeep hadden geholpen, toonde Gerdes zich koelbloedig.
Reageer!

Emmen wint van VKW en pakt tweede periode

WESTERBORK -?? In de zondag 1e klasse F deed Emmen goede zaken in de strijd om het kampioenschap in de 1e klasse F. Niet alleen werd gewonnen van naaste concurrent VKW, maar werd ook de tweede periodetitel in de wacht gesleept.
Reageer!

Het sponsorevenement Rondje Exloo was een groot succes!

EXLOO/EMMEN - Op een zonovergoten woensdag 24 april stond de 18e editie van het traditionele Rondje Exloo weer op het programma! Het is inmiddels een echte klassieker en met meer dan 150 deelnemers is deze editie wederom zeer geslaagd. Elk jaar een prachtige mix van sponsoren, volledige selectie en technische staf van FC Emmen.
Reageer!

SVV’04 pakt punt in derby met Raptim.

SCHOONEBEEK - Onder leiding van de goed fluitende scheidsrechter Jagt speelden SVV’04 en Raptim een goede eerste helft. Beide ploegen waren goed aan elkaar gewaagd. Het spel speelde zich vooral op het middenveld af. metNa 10 minuten werd een kopbal van Arnoud ter Bruggen (Raptim) door Rick Strijker van de lijn gehaald en aan de andere kant moest doelman Bunskoek handelend optreden bij een kopbal van Jessie Rotmensen. Een snelle uitval van Raptim over links werd door Kay Ambergen net overgeschoten.
Reageer!

Schoonebeek en Bargeres delen de punten

EMMEN - Na volop genoten te hebben van de paaseieren en het paasvuur, moest Schoonebeek op tweede paasdag uit naar Bargeres. Bargeres dat na de winterstop nog ongeslagen is, en goed meedoet in de periode, wilde deze lijn voortzetten. Schoonebeek probeerde de zeperd van vorige week tegen Witteveense Boys weer recht te zetten. Uiteindelijk eindigde deze gelijk opgaande wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.
Reageer!

Resultaat telt bij winst voor Schoonebeek tegen VIOS

OOSTERHESSELEN - Daar waar Schoonebeek de laatste weken onfortuinlijk was, zat het deze keer eens mee. De inhaalwedstrijd tegen VIOS (O) werd enigszins geflatteerd met 2-5 gewonnen. Trainer Arends moest op het laatste moment zijn opstelling nog omgooien, want Jesper Swieters bleef steken in een file en kwam pas de tweede helft in het veld. VIOS voerde de eerste helft de boventoon. Het stak vlot combinerend het middenveld over en zag een bal op de lat en een afgekeurde treffer wegens buitenspel.
Reageer!

SC Angelslo krijgt te weinig bij Onstwedder Boys

ONSTWEDDE - In de 1e helft van de wedstrijd is Onstwedder Boys de betere en krijgt direct al mogelijkheden en in de 6e minuut is het al 1-0 als Rutgert Tipker hard binnenschiet. SC Angelslo speelt niet goed met flink wat fouten achterin. Onstwedder Boys speelt lange ballen en is gevaarlijk voor het doel van SC Angelslo. In de 16e minuut is het al weer raak als Gerko Scheper alleen op keeper Brands afgaat en goed binnenschuift.
Reageer!

Sweel in eigen huis de baas over Schoonebeek

ZWEELOO - Schoonebeek moest afgelopen zondag uit naar Sweel. Door de uitslagen de laatste tijd is Schoonebeek inmiddels afgezakt naar een nacompetitieplek. Tegen Sweel verzuimde Schoonebeek om zich uit de gevarenzone te spelen, Sweel won terecht met 2-0.De gasten stonden weliswaar als eerste voor de warming-up op het hoofdveld van Sportpark Alterberg, maar meer ruimte werd hen na de aftrap niet gegund.
Reageer!

Sweel in eigen huis de baas over Schoonebeek

ZWEELOO - Schoonebeek moest afgelopen zondag uit naar Sweel. Door de uitslagen de laatste tijd is Schoonebeek inmiddels afgezakt naar een nacompetitieplek. Tegen Sweel verzuimde Schoonebeek om zich uit de gevarenzone te spelen, Sweel won terecht met 2-0. De gasten stonden weliswaar als eerste voor de warming-up op het hoofdveld van Sportpark Alterberg, maar meer ruimte werd hen na de aftrap niet gegund. Integendeel.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda