Voetbal

FC Emmen en Sparta scoren niet in enerverend duel

EMMEN - Na negentig minuten enerverend voetbal in een bij tijden kolkende Oude Meerdijk stond het scorebord nog steeds op de beginstand. Beide trainers en waarschijnlijk ook wel het publiek konden er mee leven. Aanstaande zondag volgt dan de apotheose van het tweeluik FC Emmen tegen Sparta in het Rotterdamse Kasteel.
Reageer!

Schoonebeek drukt Weiteveense Boys dieper in de zorgen

WEITEVEEN - Afgelopen donderdag stond de inhaalwedstrijd uit tegen Weiteveense Boys voor Schoonebeek op het programma. Na een aantal mindere resultaten de afgelopen weken, speelt Schoonebeek eigenlijk nergens meer voor. Weiteveen is nog verwikkeld in een felle degradatiestrijd tegen rechtstreekse degradatie.Weiteveen – Schoonebeek is tevens de derby voor beide verenigingen, dus werd er een strijd op het scherpst van de snede verwacht. Maar het werd een sportieve en vonkenvrije wedstrijd waarin Schoonebeek een overtuigende 1-4 overwinning boekte.
Reageer!

Drenthina heeft de trainersstaf voor het nieuwe seizoen rond.

EMMEN - Na de aanstelling van Peter Timmer als nieuwe hoofdcoach, heeft zaterdag tweedeklasser Drenthina Bas Boersma aangesteld als assistent-trainer. Daarmee is de trainersstaf voor het komend seizoen rond. Voorzitter Willem Jan Alders geeft aan erg blij te zijn met de aanstelling van Boersma.
Reageer!

FC Emmen vernedert NEC Nijmegen

EMMEN - FC Emmen heeft een geweldige basis gelegd voor het bereiken van de finale van de play offs. Het klopte in de Oude Meerdijk het door velen favoriet geachte NEC Nijmegen met liefst 4-0 na bij rust al een 3-0 voorsprong te hebben genomen. Niets is onmogelijk in de voetballerij maar FC Emmen moet met een verschil van vijf doelpunten verliezen om de eindstrijd om promotie te ontgaan.
Reageer!

SVV’04 wint ook van OVC’21

SCHOONEBEEK - SVV’04 heeft de inhaalwedstrijd tegen OVC’21 op Hemelvaartsdag winnend met 3-0 afgesloten. Door deze overwinning lijkt SVV’04 zich veilig te hebben gespeeld. OVC’21 zal zich moeten gaan opmaken voor nacompetitie voetbal.
Reageer!

Twedo - EMMS verplaatst

NIEUW AMSTERDAM/VEENOORD - De voor donderdagmiddag geplandxe voetbalwedstrijd in de zondag 3e klasse C tussen Twedo en EMMS is vervroeg naar vanavond(woensdag). De aanvang van deze wedstrijd is 20.00 uur.
Reageer!

Ben Kwijt nieuwe partner Naoberschap United.

EMMEN - Bent u uw fiets of een ander voorwerp kwijt? De naam zegt het al, maar dan moet u zeker even bij Ben Kwijt gaan kijken, want wellicht hebben zij het door u verloren voorwerp inmiddels onder hun beheer en kunt u het via Ben Kwijt weer terugontvangen. Kijkt u dan vooral ook even op www.benkwijt.nl Ben Kwijt verrast FC Emmen met unieke sjaal, Embassadeur fiets en partnerschap.
Reageer!

Heren Bedrocks verliezen van koplopers.

EMMEN - Het eerste herenteam van Bedrocks dat dit seizoen de overstap maakte van de 4e klasse naar de 2e klasse heeft ook in hun 4e wedstrijd geen winst kunnen behalen. Op de Meerdijk ontvingen ze koploper Quick uit Amersfoort en gingen met 8-23 ten onder. Het Emmer honkbalteam dat is samengesteld uit spelers van het voormalige herenteam en het 1e juniorenteam, lijkt wat scherpte te missen waardoor bijvoorbeeld veldfouten ontstaan. Toch toonde het team karakter en knokte zich van een 4-16 achterstand terug naar 8-16 zodat geen zeven maar negen innings gespeeld moesten worden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda