Voetbal

FC Emmen huurt Sven Braken

EMMEN - Na Michael de Leeuw en Nico Neidhart heeft FC Emmen zich nogmaals versterkt. Sven Braken (25) wordt voor de rest van dit seizoen gehuurd van NEC. De spits kwam dit seizoen in negentien competitiewedstrijden in actie voor de Nijmegenaren. Daarin scoorde hij negen keer. Daarnaast speelde hij in beide KNVB-bekerduels van NEC, waarin hij zowel tegen Excelsior als tegen Fortuna Sittard het net wist te vinden.
Reageer!

SNS G- jeugdzaalvoetbaltoernooi.

Zaalvoetbaltoernooi voor kinderen met een beperking. EMMERSCHANS - Zaterdag 9 februari 2019, wordt er door vv EHS 85 weer een G-jeugdzaalvoetbaltoernooi georganiseerd, voor de jeugd uit Noord Nederland, in de Sporthal van Emmerhout in Emmen. Ben Haverkort, commercieel Directeur van FC Emmen gaat het toernooi openen. Diverse verenigingen uit Noord Nederland, komen met kinderen die een beperking hebben, van 10.00 tot 15.00 uur diverse wedstrijdjes tegen elkaar voetballen, waarbij plezier en respect boven aan staat. Radio Simone FM zal aanwezig zijn voor het maken van live verslagen.
Reageer!

Nuttig trainingskamp voor SVBO

MARBELLA - Al een aantal jaren trekt SVBO in de maand januari voor een paar dagen naar Marbella waar een vierdaags trainingskamp wordt opgeslagen. Een weekend van veel trainen, ontspannen maar ook plezier hebben. Natuurlijk wil trainer Marc Hegeman met zijn mannen de basis leggen voor een goede tweede helft van competitie.
Reageer!

FC Emmen trekt Nico Neidhart aan

EMMEN - Nog voordat FC Emmen op trainingskamp gaat naar Estepona, is het gelukt om Nico Neidhart aan te trekken. Hij heeft een contract getekend voor anderhalf jaar, met een optie om daar nog een jaar aan toe te voegen. De 24-jarige vleugelverdediger komt over van Sportfreunde Lotte, dat op het derde niveau in Duitsland speelt. Neidhart is een rechtsbenige linksback die op de rechterkant ook uitstekend uit de voeten kan.
Reageer!

SVV’04 pakt de laatste 3 punter in 2018

SCHOONEBEEK - In de laatste wedstrijd van 2018 heeft SVVâ??04 de punten thuis gehouden. Beide ploegen moesten op winnen om in de stand in het linker rijtje te komen. Hierbij kwam SVVâ??04 wel heel goed uit de startblokken en binnen 3 minuten werd het 1 â?? 0 door een afstandsschot van Lars Koopmeiners. Na 20 minuten schoot eerst spits Michel Overweg voorlangs bij het doel van SVVâ??04 en in de daarop volgende tegenaanval schoot Jessie Rotensen aast.
Reageer!

Ayan Doldersum langer bij Bargeres

EMMEN - Ayan Doldersum en de vv Bargeres hebben in de afgelopen week de samenwerking tussen hoofdtrainer en club met een jaar verlengd. Doldersum die aan zijn eerste seizoen bezig is bij de Emmer 4e klasse kreeg het volle vertrouwen van het bestuur van vv Bargeres ondanks dat de ploeg nog niet echt een goed seizoen draait met een 12e plaats in de zondag 4e klasse E
Reageer!

Martin Drent van DZOH naar GOMOS

EMMEN - Het bestuur van DZOH heeft besloten om voor het komende seizoen op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Het contract van Martin Drent wordt na 3,5 seizoenen niet verlengd.
Reageer!

Jos Boonstra en Hannah Venema winnen Schuler-Snertloop in Nieuw-Schoonebeek

SCHOONEBEEK Ondanks de erbarmelijke slechte weersomstandigheden stonden er afgelopen zaterdag toch nog ruim 120 deelnemers aan de start bij de Schuler-Snertloop in Nieuw-Schoonebeek. De 10 kilometer bij deze 22e Schuler-Snertloop werd dit jaar gewonnen door Jos Boonstra uit Roden.
Reageer!

Doelpuntenmachine WKE op volle toeren

EMMEN â?? In de zondag 3e klasse C walste WKE op sportpark Grote Geert met een 9-0 zege over Ruinen heen. De wedstrijd begon wat onwennig, maar nadat Henk Bakker in de 11e minuut de score opende met een schot, nog even aangeraakt, in de kruising, gingen de remmen los bij WKE. 1-0.
Reageer!

Geen punten voor NWVV na doelpuntrijke wedstrijd

GEESBRUG – In de zaterdag 5e klasse F verloor NWVV de uitwedstrijd tegen VCG na 4-3 ruststand met 5-4. De mannen van trainer Geert Aalderink begonnen goed aan de wedstrijd want in de 12e minuut was het Mark Kok die de bal uit een hoekschop keurig binnen kopte. 0-1.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda