Voetbal

Musselkanaal pakt verdiend de drie punten bij Weerdinge

WEERDINGE – Musselkanaal behaalde zondagmiddag in Weerdinge op sportpark De Luwte een verdiende overwinning met 2-0. Zonder tot groots voetbal te komen was het wel effectiever dan de thuisclub. Met twee treffers bewees Jordy Oost opnieuw zijn waarde voor Musselkanaal. Niet dat het de sterren van de hemel speelde maar op de juiste momenten wist het te scoren.
Reageer!

Luna Jonkers Nederlands kampioen Wintertriathlon

ENSCHEDE - Afgelopen zaterdag werd in Enschede de NK Wintertriathlon gehouden en daarin was Luna Jonkers zeer succesvol met het behalen van het Nederlands kampioenschap bij de dames junioren. Luna was op alle drie de onderdelen (lopen, fietsen en schaatsen) de snelste van het hele veld en won uiteindelijk met bijna vier minuten voorsprong op de nummer 2, Joëlle de Ruiter uit Bovensmilde. Marcha Lich uit Aalden werd derde.
Reageer!

Zilveren scheidsrechtersspeld voor Bertus Ebelties

EMMEN/NIEUW AMSTERDAM - Afgelopen donderdag heeft Bertus Ebeltjes de Zilveren Scheidsrechtersspeld van de KNVB ontvangen. De 51-jarige inwoner van Nieuw-Amsterdam kreeg de onderscheiding en de bijbehorende oorkonde uit handen van scheidstrechterbegeleider Joop Brussen. Ebelties fluit al onafgebroken twintig jaar voor de KNVB.
Reageer!

Geslaagde G-tennistoernooi Bargeres

EMMEN - TennisClub Bargeres organiseerde afgelopen zaterdag voor de eerste keer een interregionaal G-tennistoernooi voor mensen met een verstandelijke beperking. De deelnemende tennissers kwamen uit de drie Noordelijke Provincies en spelen bij ATV de Hertenkamp uit Assen, TC NOHN uit Sappemeer, HTV ten Woude uit Heerenveen en TennisClub Bargeres uit Emmen.
Reageer!

Eerste verlies voor Weiteveense Boys 1 dit jaar op bezoek bij EHS’85

EMMERSCHANS - Afgelopen zondag nam Weiteveense Boys het in de 2e uitwedstrijd van dit jaar op tegen EHS’85. Weiteveense Boys had deze wedstrijd maar 1 doel voor ogen, en dat was punten pakken. De wedstrijd begon slordig aan beide kanten, er waren niet veel kansen en beide ploegen deden niet voor elkaar onder.
Reageer!

Weer ruime overwinning voor SVBO

BARGER OOSTERVELD – In de zondag 1e klasse F won SVBO met een 6-1 van Noordster. Een harde koude wind vanaf de zijkant van het veld zorgde voor een onaangename temperatuur om voetbal te kijken. Toch waren er een groot aantal mensen die de moeite namen om te kijken. SVBO begon goed aan het duel en gelijk de eerste kans was al raak.
Reageer!

SVV’04 - EMMS eindigt in Remise

SCHOONEBEEK - De wedstrijd SVV’04 tegen EMMS kende op deze koude en winderige zondagmiddag geen winnaar. Het werd een 1:1 gelijkspel door doelpunten van Jord Anbergen namens EMMS, en Arjen Kocks maakte de gelijkmaker voor SVV’04, Hiermede kreeg SVV’04 vanmiddag te weinig gezien het vertoonde spel. In Schoonebeek was de grasmat bevroren en dus niet bespeelbaar dit weekend, en dus werd in overleg en op verzoek van SVV’04 besloten deze wedstrijd op het kunstgrasveld van EMMS op sportpark “ de Kei “ af te werken.
Reageer!

Schoonebeek op karakter naar winst tegen Protos

STEENWIJKSMOER - Trainer Wilbert Arends en zijn staf misten een handvol vaste basisspelers wegens blessures en wintersport. Na verschillende opties bekeken te hebben, gelukte het hen om een representatief team op de been te brengen. Een team dat op papier misschien aan kwaliteit had ingeleverd, maar dat met een hartverwarmende inzet een 1-3 zege boekte tegen Protos.
Reageer!

vv Emmen keihard onderuit in Groningen

GRONINGEN – In de zondag 1e klasse F liep vv Emmen tegen een verrassende 5-1 nederlaag op tegen GRC Groningen. De eerste kans was voor vv Emmen maar spits Rusamba Rajabu knalde van dichtbij op de vuisten van GRC doelman Gerald van Nieff en de afvallende bal door Patrick Eberhard werd opgepikt maar ook hij vond de doelman op zijn weg.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda