Voetbal

Schoonebeker Pluim en Glazen Camera

SCHOONEBEEK – Tijdens een druk bezochte nieuwjaarsreceptie reikte burgemeester Eric van Oosterhout de Schoonebeker Pluim uit aan André Lambers. Hij deed dat namens de plaatselijke Culturele Raad. Lambers kreeg de ‘erkenningprijs’ als voorzitter van de Historische Vereniging Nei-Schoonebeek. Hij zet zich in voor het behoud van cultureel-historisch waardevolle objecten in het grensdorp.
Reageer!

Fit Boys sportiefste vereniging van Drenthe

EMMEN/ REGIO - Voetbalvereniging Fit Boys uit Beilen is vrijdag 3 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie van scheidsrechtersvereniging HZOD tot sportiefste ploeg van de regio Hondsrug en Zuidoost-Drenthe gekroond. Zaterdag 2e klasser Drenthina werd in het Fair Play-klassement tweede en SV Mussel (zaterdag 4e klasser) legde beslag op de verdienstelijk derde plaats.
Reageer!

Hilal Ben Moussa keert terug bij FC Emmen

EMMEN - Na een buitenlands avontuur keert Hilal Ben Moussa terug bij FC Emmen. De 27-jarige middenvelder heeft zijn contract bij het Roemeense ACS Sepsi OSK laten ontbinden en heeft in Emmen een verbintenis voor een half jaar getekend.
Reageer!

Fair Play prijs 2019 voor Fit Boys

EMMEN/ REGIO - Voetbalvereniging Fit Boys uit Beilen is vrijdag 3 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie van scheidsrechtersvereniging HZOD tot sportiefste ploeg van de regio Hondsrug en Zuidoost-Drenthe gekroond. Zaterdag 2e klasser Drenthina werd in het Fair Play-klassement tweede en SV Mussel (zaterdag 4e klasser) legde beslag op de verdienstelijk derde plaats. Respect
Reageer!

Drie clubs genomineerd voor Fair Play-prijs HZOD

EMMEN / REGIO - De voetbalclubs Drenthina, Fit Boys en SV Mussel zijn in de race voor de Fair Play Cup 2019 van scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuidoost Drenthe (HZOD). Tijdens de nieuwjaarsreceptie van HZOD op vrijdagavond 3 januari a.s. zal bekend worden gemaakt wie zich tot de sportiefste voetbalclub van het seizoen 2018-2019 mag kronen.
Reageer!

SC Angelslo speelt gelijk bij HS’88

EMMEN - In het begin van de wedstrijd heeft SC Angelslo het moeilijk met HS’88 dat direct druk zet en goed rond speelt in hoog tempo. In de 9e en in de 12e minuut zijn er al kansen voor HS’88 maar Jarno Brands staat beide keren op de goede plek. SC Angelslo moet oppassen om deze keer niet weer gelijk op achterstand te komen en gaat na 20 minuten dan ook beter spelen wat resulteert in een kans voor Gezim Luli maar hij schiet over.
Reageer!

Schoonebeek beleeft zeperd tegen EHS’85

SCHOONEBEEK - Nadat nagenoeg de voltallige selectie van Schoonebeek zaterdagavond een spetterend optreden van de Daredevils had bezocht, wegens het 50-jarig jubileum van de jeugdsoos Rumah Pemuda, kon het zondag middag absoluut geen spetterend optreden op de mat leggen. Schoonebeek liep dan ook tegen een zeperd aan en verloor slechts met 2-0 bij EHS’85.
Reageer!

SC Angelslo wint thuis van Onstwedder Boys

EMMEN - De wedstrijd begint niet goed voor SC Angelslo die in de 4e minuut al achter komen als Jarno Sterenborg zijn verdwaalde voorzet achter keeper Jarno Brands ziet verdwijnen. Ook SC Angelslo krijgt al een dot van een kans in de 6e minuut maar Erwin van der Weide schiet net naast. Onstwedder Boys zet direct druk op Angelslo in de beginfase die veel balverlies heeft en mogelijkheden weggeeft om de voorsprong te verdubbelen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda