Voetbal

vv Emmen en SVBO in evenwicht

EMMEN - Zondagmiddag stond in de zondag 1e klasse F de inhaalwedstrijd in de zondag 1e klasse F tussen vv Emmen en SVBO op de rol. De wedstrijd op sportpark de Meerdijk eindigde na een 0-1 ruststand in een 1-1 gelijkspel. De eerste echte kans in de wedstrijd was voor vv Emmen, maar doelman Lennon Ebeltjes wist de bal tot hoekschop te verwerken.
Reageer!

SC Angelslo wint met overmacht van MSC/Amslod

EMMEN - In de zaterdag 4e klasse E sloeg Sc Angelslo zaterdag tegen MSC keihard toe met een echte zevenklapper. In het eerste kwartier zag het er niet naar uit dat het een monsterscore voor SC Angelslo zou worden. MSC voetbalt prima en kreeg zelfs kans om op voorsprong te komen.
Reageer!

VEV moet aan VVAK laten

KERKENVELD – In de zaterdag 5e klasse F verloor VEV met 4-1 van VVAK. Na de 3 punten uit bij VCG in Geesbrug volgde in Kerkenveld een teleurstellende 4-1 nederlaag bij de directe concurrent VVAK. Na een mistastende VVAK keeper kwam VEV al binnen 4 minuten op een 0-1 voorsprong door Tijs Bakker.
Reageer!

CEC de sterkste in derby tegen Twedo

EMMER COMPASCUUM - In de zondag 3e klasse zitten dit seizoen een aantal gemeentelijke derbys waar onder ook die tussen CEC en Twedo. Deze derby op sportpark De Runde in Emmer Compascuum eindigde zondagmiddag in een 3-1 overwinning voor CEC.
Reageer!

Sp Roswinkel pakt eerste driepunten

ROSWINKEL – In de zondag 5e klasse E wist Sp. Roswinkel de eerste driepunten van het seizoen te maken. De thuiswedstrijd tegen EEC leverde de mannen van trainer Cor Lubach en 4-3 overwinning op. Sp Roswinkel dat tot nu nog op één schamel puntje onderaan stond won na een zeer spannende maar goed gespeelde wedstrijd.
Reageer!

WKE ’16 bekert verder na strafschoppen

COEVORDEN - De bekerwedstrijd tussen Raptim en WKE eindige in een 2-2 gelijkspel, maar WKE bekert verder na strafschoppen. De wedstrijd begonnen van beide kanten wat afwachtend. WKE speelde met een aantal invallers en de eerste kans was voor Raptim, maar werd niet benut.
Reageer!

Emmer clubs naar de volgende bekerronde

EMMEN – Terwijl WKE en Drenthina zich zaterdag en zondag al plaatsten voor de 2e KO-ronde in de KNVB districtsbeker waren SVBO, SVV 04, Emmen en CEC al midweeks met wisselend succes aan de bak geweest.
Reageer!

FC Emmen wint verdiend van NAC Breda

EMMEN - Eindelijk de eerste eredivisie-thuisoverwinning in de historie van FC Emmen. Nadat we er al weken tegenaan hikten lukte het zaterdagavond in een wederom sfeervol De Oude Meerdijk de overwinning naar ons toe te trekken. Zeer verdiend, overigens.
Reageer!

FC Emmen pakt punt in Heereneen

HEERENVEEN - Na een ongelukkige wedstrijd tegen Odin 59 waren onze mannen gebrand op eerherstel. Met een aangepaste tactiek met vijf man in de verdediging in plaats van de gebruikelijke vier, begonnen we goed aan de wedstrijd. Het was dan ook FC Emmen dat de kansen kreeg om de score in Heerenveen te openen. Helaas was het de thuisclub dat met een vrije trap vanaf de zijkant de 1-0 op het scorebord zette. Dit was ook de ruststand.
Reageer!

DZOH kan niet winnen van DESZ

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse J liep DZOH tegen een 3-2 nederlaag op in de thuiswedstrijd tegen DESZ uit Zwartsluis. De mannen van trainer Martin Drenth begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen in de 23e minuut op voorsprong.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda