Voetbal

Sincerus Letselschade blijft hoofdsponsor SVBO

MARBELLA - Zondag 1e klasser SVBO uit Barger Oosterveld is ook de komende twee jaar verzekerd van een hoofdsponsor. Deze mededeling deed Henk Wacker van de sponsorcommissie van svbo uit Barger Oosterveld aan de spelers en bestuur tijdens het trainingskamp in Marbella. De huidige sponsor Sincerus Letselschade uit Emmen is bezig aan zijn tweede seizoen bij SVBO en het aflopende contract is nu tot tevredenheid van beide partijen met twee jaar verlengd.
Reageer!

Waylon, The Wild Romance en Martijn Fischer naar Retropop

EMMEN - Retropop voegt 3 nieuwe namen toe aan de line up van het 2-daagse festival aan de Grote Rietplas in Emmen. Waylon, The Wild Romance en Martijn Fischer zingt Hazes worden toegevoegd aan het programma op zaterdag 9 juni.
Reageer!

Geert Fuhler erelid vv SVBO

BARGER OOSTERVELD – Tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie van de vv SVBO in Barger Oosterveld ging voorzitter Gerard Feringa in vogelvlucht even door het afgelopen jaar waarin SVBO onder anderen een complete nieuwe accommodatie kreeg met twee kunstgrasvelden.
Reageer!

Fair Play prijs 2017 voor Valther Boys

EMMEN/REGIO - Valther Boys is tot sportiefste ploeg van de regio Hondsrug en Zuidoost-Drenthe gekroond. De prijs werd dinsdagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie van scheidsrechtersvereniging HZOD uitgereikt door Henk de Haan, oud-voetballer, scheidsrechter en entertainer. Zaterdag 2e klasser DZOH eindigde op de tweede plaats en zondag 3e klasser Twedo werd verdienstelijk derde.
Reageer!

Sherida Spitse reikt prijzen uit bij Ladies Cup Emmen

BARGER OOSTERVELD - Dinsdag 2 januari vindt de finale van de Indoor Soccer Ladies Cup Emmen plaats. Zes teams hebben zich weten te plaatsen voor de finale. De vrouwen van CEC, Emmen, FC Ter Apel'96, SVBO, SVO BDE en Zwartemeerse Boys hebben zich door de voorronde weten te knokken.
Reageer!

Henk Eising verruilt MT voor tribunestoel.

EMMEN - Henk Eising zal FC Emmen per 1 januari 2018 gaan verlaten. Henk was sinds september 2013 aan de club verbonden als Manager Commerciële zaken, waar hij aan de basis stond van de forse groei van het aantal sponsors en in het verlengde daarvan de sponsoring gedurende de afgelopen vier seizoenen.
Reageer!

FC Emmen kan winterstop als vierde in gaan

EMMEN - FC Emmen kan de eerste helft van de competitie afsluiten op de vierde plaats. Niet helemaal op eigen kracht want het heeft naast dat het zelf moet winnen, ook de medewerking van de concurrenten Telstar en De Graafschap nodig. Onrealistisch is het echter ook niet want FC Emmen speelt thuis tegen FC Den Bosch terwijl nummer vier Telstar thuis het op de vijfde plaats staande De Graafschap ontvangt.
Reageer!

s.v. Weiteveense Boys verlengd contract met hoofdtrainer Doldersum

WEITEVEEN - s.v. Weiteveense Boys heeft het contract met de huidige hoofdtrainer Aryan Doldersum met 1 seizoen verlengd tot en met het seizoen 2018-2019. Ondanks de teleurstellende resultaten van de afgelopen wedstrijden en de een-na-laatste plaats op de ranglijst, is het bestuur van s.v. Weiteveense Boys tevreden over de samenwerking en wil het graag met Aryan verder. Ook de spelersgroep en begeleiding liet weten graag met de trainer verder te willen.
Reageer!

Peter Timmer nieuwe trainer vv Drenthina

EMMEN - Het bestuur van de voetbalvereniging Drenthina heeft deze week overeenstemming bereikt met Peter Timmer (45) over een eenjarige contract als Hoofdtrainer van de Emmer tweedeklasser. Met ingang van het seizoen 2018-2019 zal hij leiding gaan geven aan de eerste selectie.
Reageer!

Marc Hegeman komend seizoen hoofdtrainer SVBO

BARGER OOSTERVELD - Het bestuur van vv SVBO heeft zojuist bekend gemaakt dat Marc Hegeman hoofdtrainer zal zijn in het seizoen 2018-2019. De oud-prof van onder meer FC Emmen en SC Heerenveen is momenteel trainer bij SV Twedo en assistent-trainer bij SC Genemuiden. Daarvoor was hij trainer bij Raptim, Klazienaveen en Weiteveense Boys.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda