Voetbal

FC Emmen neemt Sekou Sidibe over van PSV

EMMEN - Sekou Sidibe speelt komend seizoen voor FC Emmen. De negentienjarige vleugelspeler had een aflopend contract bij PSV en maakt transfervrij de overstap naar Drenthe. Hij tekent een contract voor twee seizoenen met een optie op een derde seizoen.
Reageer!

Stefan van der Lei nog een seizoen bij FC Emmen

EMMEN - Stefan van der Lei heeft een nieuw contract getekend bij FC Emmen voor één seizoen. De 27jarige doelman had een aflopend contract, maar staat nu dus tot de zomer van 2021 onder contract.
Reageer!

Programma Districtsbeker KNVB Afdeling Noord

ZEIST - De lotingen voor de Noordelijke districtsbeker hebben plaatsgevonden en het programma dat op 30 augustus van start zal gaan ziet er als volgt uit:
Reageer!

FC Emmen versterkt zich met Simon Tibbling

EMMEN - Simon Tibbling draagt komend seizoen het rood-wit van FC Emmen. De 25-jarige Zweed komt over van Brøndby IF uit Denemarken, waar hij sinds 2017 actief was. Hij tekent een contract voor twee seizoenen met een optie op een derde seizoen. Tibbling begon zijn profcarrière bij Djurgårdens IF, waar hij in 2011 bij de jeugdafdeling kwam. Een jaar later maakte de defensieve middenvelder daar zijn debuut op het hoogste niveau in Zweden.
Reageer!

Indeling zondagvoetbal seizoen 2020-2021

ZEIST - De KNVB maakte de indeling van het amateurvoetbal bekend. Die in het zaterdagvoetbal vind je via deze link. De nieuwe competitie begint - na drie bekerwedstrijden - in het weekeinde van 19 en 20 september. De clubs in de divisies en de hoofdklassen openen hun competitie op 5 en 6 september. Bekijk hieronder de indeling van alle klassen in het zondagvoetbal, met Drentse inbreng.
Reageer!

Caner Cavlan terug bij FC Emmen

EMMEN - Na 1 seizoen bij Austria Wien maakt Caner Cavlan zijn terugkeer bij FC Emmen. De 28-jarige Nederlandse Turk tekent een contract voor 1 seizoen met een optie op een tweede seizoen. Cavlan begon zijn loopbaan bij De Graafschap, waar hij in 2015 een transfer naar sc Heerenveen verdiende. Van 2016 tot 2018 speelde hij in Turkije voor ?anl?urfaspor en Boluspor.
Reageer!

René Grummel stort zich volledig op de jeugdopleiding

EMMEN - De FC Emmen-jeugdopleiding is klaar voor het seizoen 2020/2021. Waar René Grummel het afgelopen seizoen nog parttime assistent-trainer was bij het eerste team zal hij zich nu volledig op de jeugdopleiding van FC Emmen gaan richten. Dit betekent dat Grummel als fulltime Hoofd Jeugdopleiding meer tijd kan stoppen in de beleidsmatige en voetbaltechnische ontwikkeling van de gehele jeugdopleiding van de club.
Reageer!

Ben Scholte tekent profcontract bij FC Emmen

EMMEN - Ben Scholte heeft een profcontract bij FC Emmen getekend. De achttienjarige aanvallende middenvelder tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog een seizoen. Hij zal komend seizoen de voorbereiding met het eerste elftal meedraaien. Na de voorbereiding zal worden gekeken of hij definitief bij de eerste selectie komt of zijn minuten zal gaan maken bij FC Emmen Onder 21.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda