Voetbal

Terug in de tijd met Schoonebeek en DVC’59

SCHOONEBEEK – Terwijl in de zondag 4e klasse D de wedstrijd Schoonebeek – DVC’59 op het programma stond, was het al vroeg druk op sportpark “De Gruinte”.
Reageer!

Drenthina in ondertal naast kampioen HZVV

EMMEN - In de zaterdag 1e klasse E werd HZVV kampioen ondanks dat het niet verder kwam an ene 1-1 gelijkspel tegen het reeds gedegradeerde Drenthina.
Reageer!

SVBO nog helemaal niet in veilige haven

BARGER OOSTERVELD – In de zondag 1e klasse F verzuimde SVBO zich in eigen huis veilig te stellen van een herkansingsplaats. De ploeg van trainer Rolf Veneboer kwam tegen WVV na een ruststand van 2-1 niet verder dan een 3-3 gelijkspel.
Reageer!

Opnieuw nederlaag voor Zwartemeer

TER APEL – In de zondag 3e klasse liep Zwartemeer in Ter Apel tegen een 2-1 nederlaag op. Na het gelijke spel tegen Stadskanaal leken de Klazienaveners weer op de goede weg na twee nederlagen op rij, maar zondagmiddag was Ter Apel 96 te sterk.
Reageer!

Degradatie hangt Titan boven het hoofd

NIEUW WEERDINGE – In de zondag 3e klasse C zweeft met nog één wedstrijd te gaan het degradatie spook boven Titan. De ploeg verloor op eigen veld met 3-1 van het hoger geplaatste Stadskanaal dat al een periode op zak heeft.
Reageer!

Weerdinge en EHS 85 onbeslist

WEERDINGE – In de zondag 4e klasse D kwam het op de tweede plaats staande Weerdinge niet verder te komen dan een 1-1 gelijkspel tegen buurman EHS 85.
Reageer!

HOC houdt punten in eigen huis

ODOORN – In de zondag 4e klasse D wist HOC dankzij doelpunten van Jelle Siekman en Gerbert Beek tegenstander DSC 65 met lege handen naar Dalerpeel terug te sturen. Halverwege de eerste helft nam de Hunso Oring Combinatie een 1-0 voorsprong via een treffer van Gerben Beek.
Reageer!

Zwartemeerse Boys verliest in Schoonoord

SCHOONOORD – In de zondag 4e klasse D moest Zwartemeerse Boys in Schoonoord de punten moest achter laten door een 3-2 nederlaag. De Zwartemeerders begonnen voortvarend aan de wedstrijd door twee doelpunten van Danny ten Velde in de 23e en 34e minuut.
Reageer!

Sc Roswinkel verliest op eigen veld

ROSWINKEL – In de zondag 5e klasse E kon Sc Roswinkel het niet bolwerken tegen het op de derde plaats staande Witteveense Boys. Na een ruststand van 0-1 door een doelpunten van Bob Seele in de 38e minuut eindigde de wedstrijd in en 4-2 overwinning voor de boys uit Witteveen.
Reageer!

WKE walst over Zandpol heen

EMMEN - WKE had vanmiddag, na een aarzelend begin, geen moeite met Zandpol, de nummer 10 van de ranglijst. Al in de 2e minuut scoorde Ferdy Poelman uit een pass van Jan Scholten de 1-0. Tot ieders verrassing kwam Zandpol door Lenten in de 13e minuut op gelijke hoogte.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda