Voetbal

Sterrenteam Klazienaveen 5 te sterk voor DZOH 6

EMMEN - Zaterdag 2 september stond de 1e officiële wedstrijd voor het sterrenensemble op het programma. De manschappen van trainer Berens mochten aantreden tegen dzoh 6. De jager die vorige week nog interim trainer was werd beloond voor zijn inzet en tot aanvoerder gebombardeerd. Hij probeerde echter de boel te saboteren en reed verkeerd, na veel rondjes over de rotonde wist hij het sportpark opeens wel weer te vinden.
Reageer!

EHS’85 wint eerste bekerwedstrijd

EMMERSCHANS - EHS’85 heeft in de eerste bekerwedstrijd gewonnen van Bellingwolde, 3-0. EHS’85 kwam goed uit de startblokken en nam vanaf minuut één het initiatief in de wedstrijd. Bellingwolde, een zeer jonge en goed voetballende ploeg, zorgde er samen met de Schanskers voor dat het een boeiende en aantrekkelijke eerste helft werd.
Reageer!

Dick Lukkien laat scheidsrechters COVS HZO Drenthe zweten

EMMEN - Dinsdagavond werd traditioneel het seizoen van de COVS HZO Drenthe geopend met speciale training onder leiding van Dick Lukkien, trainer van FC Emmen. De training die begon met een warming up, bestond voor de KNVB en clubscheidsrechters, uit verschillende oefeningen en wedstrijd afgesloten met een onderling partij.
Reageer!

Spelregelkenner Panneman te gast bij HZOD

EMMEN - Anton Panneman verzorgt op donderdag 7 september a.s. een spelregelavond in clubhuis De Meerfluit van scheidsrechtersvereniging HZO Drenthe in Emmen. De spelregelkenner uit Muntendam zal scheidsrechters en belangstellenden informeren over de nieuwe spelregels, die sinds dit seizoen van kracht zijn.
Reageer!

FC Emmen met Tim Siekman in de basis naar Dordrecht

EMMEN - De clubs in de Jupiler League beginnen vrijdag aan de eerste periode. Voor FC Emmen betekent dat een uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. In vergelijking met de wedstrijd tegen FC Eindhoven is de basisopstelling vrijwel intact gebleven. Alleen Tim Siekman heeft zijn basisplaats terug wat ten koste van Nick Bakker gaat.
Reageer!

Riny van Vilsteren keepersschool weer van start!

EMMEN - Ook in het komende seizoen zal de Riny van Vilsteren keepersschool plaats vinden bij FC Emmen! Riny van Vilsteren was jarenlang de keeperstrainer van de jeugdopleiding van FC Emmen en heeft vele keepers opgeleid voor het betaalde voetbal. Zijn doel was om goede keepers te ontwikkelen in Noord-Nederland, en FC Emmen wil zijn doel graag voorzetten en het niveau van de keepers in Drenthe verhogen!
Reageer!

FC Emmen maakt halve dozijn vol in Appingedam

APPINGEDAM - FC Emmen heeft een oefenduel in Appingedam met 6-0 gewonnen. De wedstrijd vormde een onderdeel van een feestweek ter gelegenheid van de fusie tussen de plaatselijke clubs De Pelikanen en Appingedam. De nieuwe combinatie gaat als DVC (Damster Voetbal Combinatie) Appingedam door het leven en is met negenhonderd leden een van de grootste vereniging in de provincie Groningen geworden.
Reageer!

Nipte nederlaag MSV Meppen tegen koploper SC Paderborn

PADERBORN - De MSV Meppen verloor nipt met 1-0 van koploper SC Paderborn via een overigens terecht toegekende strafschop na een kwartier spelen. Deze nederlaag deed erg pijn omdat het niet nodig was. De nieuwe koploper van de 3e Liga had een strafschop nodig om van SCV Meppen te kunnen winnen.
Reageer!

Emmenaar Tim Siekman blijft bij FC Emmen

EMMEN - Tim Siekman blijft tenminste het komende seizoen aan FC Emmen verbonden. De linkspoot die sinds de zomer van 2013 voetbalt voor de enige Drentse profclub, bereikte gisteravond een mondeling akkoord met de clubleiding. Hij tekent vandaag een contract voor 1 seizoen, plus een optie voor het seizoen 2018/2019.
Reageer!

FC Emmen ongewijzigd tegen FC Eindhoven

EMMEN - FC Emmen krijgt vrijdag bezoek van FC Eindhoven dat op de eerste speeldag thuis gelijkspeelde tegen Telstar. De Emmer basisformatie zal er behoudens onvoorziene gebeurtenissen hetzelfde uit zien als tegen RKC Waalwijk waarvan met 2-0 werd gewonnen. Tegenstander FC Eindhoven speelde op de eerste dag in eigen huis met 2-2 gelijk tegen Telstar.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda