Voetbal

FC Emmen grijpt net naast periodetitel

OSS - FC Emmen heeft in Oss heel eventjes aan de derde periodetitel kunnen ruiken. In de 67e minuut zette Cas Peters vanaf de stip zijn club op een 3-2 voorsprong en omdat FC Dordrecht op dat moment nog steeds op 0-0 stond, was FC Emmen virtueel in het bezit van de titel. Maar nauwelijks een minuut later bedierf de Dordtenaar Mahmudov de pret door de 1-0 te scoren. In de standen kwamen geen wijziging meer zodat aan de Krommedijk een feestje kon worden gebouwd.
Reageer!

Weiteveense Boys boekt na lange tijd weer zege

ZWARTEMEER - Weiteveense Boys boekt na lange tijd weer zege in eerste wedstrijd na winterstop tegen concurrent Zwartemeerse Boys Afgelopen zondag stond er eindelijk weer een competitiewedstrijd op het programma, de eerste na de winterstop. En dit onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Harm Kiers die Aryan Doldersum heeft opgevolgd die in de winterstop plots vertrokken is.Als Weiteveense Boys in de 4e klasse wil blijven moet het wedstrijden gaan winnen en punten gaan pakken. Dit moet het vooral gaan doen tegen concurrenten, zoals Zwartemeerse Boys vandaag.
Reageer!

Dalen en CEC in evenwicht

DALEN - In de zondag 3eklasse C stond de wedstrijd Dalen – CEC op de rol, maar kende na afloop geen winnaar. Na een ruststand van 0-0 eindigde deze wedstrijd in 2-2. De eerste helft was het een gelijk opgaande wedstrijd waarin beide ploegen aanvallend weinig wist neer te zetten. Na de thee was het Dalen dat de score in de 74e minuut wist te openen via Peter Harkers na een afgeslagen aanval van CEC. 1-0.
Reageer!

Derby Twedo - SVV 04 onbeslist

NIEUW AMSTERDAM – In de zondag 3e klasse C eindigde de derby tussen Twedo en SVV 04 met een 3-3 eindstand onbeslist. Het waren de Schoonebekers die in de 19e minuut de score opende via Bart Moes. 0-1. Na een half uur spelen was het Twedo die de wedstrijd deed kantelen.
Reageer!

Weerdinge niet opgewassen tegen Gieten

WEERDINGE – In de zondag 3e klasse C liep Weerdinge tegen Gieten een gevoelige 6-2 nederlaag op. De gasten uit Gieten namen vanaf het begin van de wedstrijd het heft in handen en stonden na een half uur op een 4-1 voorsprong. Denny Feiken zorgde voor de 0-1 en Florian van der Weide tikte de 0-2 binnen.
Reageer!

SVBO (zat) in eigen huis onderuit

BARGER OOSTERVELD – In de zaterdag 4e klasse E liep SVBO tegen een 5-3 nederlaag op. Tegenstander Tiendeveen legde in de eerste helft de basis voor deze ruime nederlaag tegen het lager geplaatste Tiendeveen. Na een klein kwartiertje namen de gasten uit Tiendeveen de leiding via een doelpunt van Sander Blok. 0-1.
Reageer!

Schoonebeek houdt stand tegen koploper WKE-16

SCHOONEBEEK - Voor aanvang van de wedstrijd Schoonebeek – WKE werd er op verzoek van WKE een minuut stilte in acht genomen in verband met het overlijden van het 6-jarig dochtertje van oud speler van WKE Antoine van der Linden. Ook werd er met rouwbanden gespeeld.
Reageer!

FC Klazienaveen wint moeizaam van Zuidhorn

KLAZIENAVEEN – In de zaterdag 2e klasse J won Klazienaveen zaterdag met 2-1 van Zuidhorn. Voor rust creëerde Zuidhorn veel kansen maar doelpunten leverde het niet op. Zelfs een penalty van Jordy Schuiling in de 44e minuut leverde geen treffer op.
Reageer!

Verdiend gelijkspel voor Schoonebeek tegen koploper WKE’16

SCHOONEBEEK - Afgelopen zondag kwam koploper WKE’16 op bezoek bij Schoonebeek. WKE was nog steeds ongeslagen, en Schoonebeek was tot in de teentjes gemotiveerd om daar verandering in te brengen. Schoonebeek – WKE’16 was dan ook een boeiende wedstrijd waar bijna alles in zat, uiteindelijk toen de kruitdampen opgetrokken waren stond er een terechte 1-1 eindstand op het scorebord.
Reageer!

Zaalhonkbal Bedrocks.

BREMEN - Tijdens een honkbal-indoortoernooi in Bremen zijn de mannen van Bedrocks op de 7e plaats geëindigd in een deelnemersveld van 12 teams. In noord Duitsland worden tijdens de winter regelmatig dit soort indoortoernooien gespeeld. Dat de Emmer honkballers hiermee weinig ervaring hebben was dan ook goed te zien. Zo moet er een bal opgegooid worden die vervolgens geslagen moet worden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda