Voetbal

FC Emmen verliest van koploper PSV

EINDHOVEN - In Eindhoven heeft FC Emmen met 6-0 verloren van koploper PSV. Na een goed begin van de Drenten, zette Gastón Pereiro de thuisploeg op voorsprong. De ploeg van Dick Lukkien had voor rust weliswaar meer balbezit, maar na een 4-0 ruststand werd het uiteindelijk 6-0.
Reageer!

Schoonebeek kan ook tegen Titan het ontij niet keren

NIEUW WEERDINGE - Na de ruime nederlaag (1-5) tegen koploper HODO vorige week, moest Schoonebeek nu uit naar de andere koploper Titan. Schoonebeek is tot nu toe nog puntloos en Titan foutloos met drie overwinningen uit drie wedstrijden. Schoonebeek probeerde het wel, maar het kwaliteitsverschil was gewoon te groot. Titan hield dan ook terecht de punten in Nieuw Weerdinge met een duidelijk 5-1 overwinning.
Reageer!

Erica 2 pakt tweede overinning op rij

ERICA - Na de nipte nederlaag tegen de jonge honden uit Schoonebeek, stonden er voor het tweede elftal van Erica â??86 liefst 2 thuiswedstrijden op de planning. Allereerst kwam VEV 2 op bezoek. Na een afwachtend begin nam 86 het initiatief in handen en dit resulteerde al snel in de openingstreffer.
Reageer!

FC Ter Apel ’96 en SVV’04 delen de punten.

TER APEL In een wedstrijd gekenmerkt door ??bloed - zweet en tranen?? moesten beide ploegen uiteindelijk genoegen nemen met een punt. Een wedstrijd waar SVVâ??04 dicht bij de eerste overwinning van dit seizoen was, maar in de slotfase wist FC Ter Apel â??96 toch nog de gelijkmaker te scoren. Over de hele wedstrijd gezien een terechte uitslag want beide ploegen waren aan elkaar gewaagd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda