Kans op prijsje voor Schoonebeek na nederlaag fors geslonken

SCHOONEBEEK - De wedstrijd ontwikkelde zich tot een gezapig partijtje; geen van beide teams liep zich de longen uit het lijf en de scheenbeschermers bleven keurig op hun plaats. Een bloedeloze 0-0 was deze middag dan op zijn plaats geweest, maar DSC’65 was de gelukkigste met de 1-0 eindstand.

De gasten kenden weer een aangepaste opstelling door schorsingen van Ralph Levelink en Nick Schulte. Jan Willem Wubkes werd als gelegenheidslibero geposteerd en Jesper Swieters moest zich veelal beperken tot een verdedigende rol waardoor zijn aanvalsdrift naar voren node werd gemist.

Schoonebeek legde weliswaar met beter combinerend voetbal de thuisploeg zijn wil op maar schiep zich vanuit dat overwicht bijna geen doelrijpe kansen. DSC'65 speelde risicoloos en loerde met lange ballen op de counter. Behalve de wind blies ook scheidsrechter Hooyer zijn partijtje mee, helaas negeerde hij in de 42e minuut ten onrechte het buitenspel vlagsignaal van zijn Schoonebeek-assistent, Justin Meppelink pikte desondanks het steekpassje op en met een wippertje passeerde hij doelman Martin Berens van Schoonebeek. Schoonebeek had gezien de veldverhouding recht op de gelijkmaker maar verzuimde dit te verzilveren.

Toch was er een beetje winst aan Schoonebeekzijde: Jeffrey Berens maakte zijn rentree na een lange blessureperiode en de tieners Leon Steffens, Patrick Heijnen, en Mart Berends speelden een goede partij en lijken in de verdere toekomst voor meer Schoonebeekinhoud te gaan zorgen. In de nabije toekomst lijkt Schoonebeek naar het einde te kabbelen, hoewel 4D onberekenbaar blijft en is de kans op de 3e periodetitel rekenkundig nog steeds voor Schoonebeek in zicht.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda