Scheidsrechters maken zich op voor een nieuw seizoen.

EMMEN – De voetbalscheidsrechters van de COVS HZO Drenthe kunnen terug kijken op een succesvol seizoen. De vereniging die is ontstaan na een fusie tussen de covsHondsrug en de covs Zuid Oost Drenthe heeft een goede start gemaakt. Het afgelopen jaar is er veel werk verricht door de vele vrijwilligers.

Er waren lezingen en gasttrainingen, leden van de vereniging hebben deel genomen aan het NK zaalvoetbal en scheidsrechters en vrijwilligerszijn in het zonnetje gezet voor bijzondere verdiensten. Er is een nieuwe website ontwikkeld met actueel nieuws. Het clubhuis is van binnen totaal gerenoveerd en momenteel wordt onderhoud verricht aan de buitenzijde.

Voorzitter EdgarVoortman is enthousiast over de geboekte resultaten. Het ledenaantal is groeiend, mede dankzij de aanmelding van een aantal jongere leden. Vervolgens geeft Voortman aan dat na de verhuizing naar het nieuwe trainingscomplex bij de hockeyvereniging de trainingen goed worden bezocht. Elke week staan er zeker twintig scheidsrechters op het veld. Dit jaar wordt voor het eerst ook in de zomer door getraind. De groep is dan natuurlijk kleiner omdat regelmatig mensen van hun welverdiende vakantie genieten.

De aftrap voor de eerste training voor het nieuwe seizoen zal plaats vinden op dinsdag 12 augustus. Op dinsdag 16 september zal Joop Gal van FC Emmen een gasttraining verzorgen voor de scheidsrechters en commercieel directeur Wim Beekman zal aansluitend een lezing verzorgen.

De samenwerking met de KNVB Noord verloopt ook uitstekend. Op maandagavond 8 september is er een regiobijeenkomst voor scheidsrechters en op maandagavond 16 september komen de rapporteurs op bezoek in het clubhuis.

Naast de activiteiten voor het fluiten biedt de scheidsrechtersvereniging nog veel andere activiteiten aan. Vrijdag 15 augustus gaan de scheidsrechters, donateurs en vrijwilligers klootschieten. Om 19.30 uur wordt er verzameld bij het clubhuis “De Meerfluit” . Vrijdag 29 augustus wordt er weer gestart met het kaarten. Voor meer informatie zie de website: www.covshzodrenthe.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda