SC Angelslo speelt met Erica ‘86

EMMEN - SC Angelslo ontving voor haar derde bekerwedstrijd Erica ’86; een, zoals later bleek, eenvoudige tegenstander. Angelslo begon gretig aan de wedstrijd en zag in de eerste helft de doelpunten snel achter elkaar binnenvallen.

De ene na de andere goede aanval werd door de Emmenaren op de mat gelegd, terwijl Erica zich alleen beperkte tot verdedigen. Na de 6-0 sloegen de stoppen bij twee Ericanen door en moest de ploeg in de 40e minuut met negen man verder. Angelslo profiteerde voor rust nog één keer en met 7-0 werd dan ook gerust.

De tweede helft ging de ploeg van trainer John van de Wildenberg gewoon door met scoren en hoewel het spel iets onverzorgder werd, wisten de Emmenaren nog vijf keer te scoren. Zo eindigde de wedstrijd in 12-0 en gaat Angelslo na drie overwinningen in de beker dus een ronde verder.

Doelpuntenmakers deze middag waren Dino Garazlic (drie keer), Danny Oosterdijk (drie keer), Jeroen de Groot (twee keer), Emiel de Vries, Ali Arslan, Amir Jasari en Jeroen de Vries.

Volgende week speelt Angelslo haar eerste competitiewedstrijd uit tegen Wolvega.