FC Emmen vraagt dispensatie aan voor Niklas Tarvajävi

EMMEN - FC Emmen gaat bij de KNVB dispensatie aanvragen voor aanvaller Niklas Tarvajärvi. "Als we goedkeuring krijgen gaan we met Niklas en zijn zaakwaarnemer om tafel", aldus FC Emmen-directeur Wim Beekman. Tarvajärvi traint al weken mee met FC Emmen.

Joop Gall liet al weten de Fin graag aan zijn selectie toe te voegen en ook de oud-speler van onder andere SC Heerenveen, De Graafschap en Vitesse ziet de stap naar FC Emmen wel zitten. FC Emmen deed de afgelopen 48 uur ook haar uiterste best om nog een linksback te vinden die per direct de gebleseerde Gaby Jallo kan vervangen, maar zonder resultaat.

Eerder op de dag werd wel bekend dat Hussein Raza naar FC Emmen komt. Hij komt over van amateurclub Go Ahead Kampen. "Hij heeft zijn overschrijvingsformulieren inmiddels ingevuld", aldus Joop Gall. De linkervleugelverdediger moet volgens de trainer van FC Emmen niet worden gezien als een onmiddelijke versterking. "Hussein is een enthousisaste, leergierige speler. Het is een speler voor de toekomst."

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda