Emmen walst over VKW heen: 5-0

EMMEN - vv Emmen heeft in zijn tweede wedstrijd de nederlaag tegen SVBO rechtgezet. In eigen huis werd VKW met 5-0 verslagen. Na een 3-0 ruststand scoorden de Emmenaren na rust nog tweemaal.

Emmen begon sterk aan de wedstrijd. Na een aantal kansjes was het Resmon Roemahlewang die de ban brak. Met een enorme streep schoot hij de bal in de verre kruising. Na een half uur maakte Saber Hendriks de 2-0. Josip Baric bediende de vaardige aanvaller perfect. Het werd voor rust zelfs 3-0. Een onhandige handsbal resulteerde in een strafschop, die door Resmon Roemahlewang benut werd.

Na rust gooide Emmen de wedstrijd helemaal op slot. Het was opnieuw Resmon Roemahlewang die de trekker overhaalde. Hij tikte een prachtige aanval over meerdere schijven binnen. Invaller Paidjah Davidson Descelles wist een fout in de 49ste minuut af te straffen. Hij schoot de bal van grote afstand binnen nadat doelman Blauw zijn doel had verlaten. Davidson Descelles bleek sneller de dan keeper van VKW.

De 5-0 bleek ook het laatste wapenfeit. Beide ploegen kregen nog kansjes om de score uit te breiden, maar de puf was er uit. De Emmenaren gaan volgende week op bezoek bij het gepromoveerde WVV te Winschoten, dat nog ongeslagen is. VKW gaat volgende week in de thuiswedstrijd tegen Steenwijk op zoek naar het eerste punt.