Eenvoudige overwinning EHS’85 op Buinerveen

BUINERVEEN - EHS’85 boekte een simpele overwinning op Buinerveen (0-5), deze stand was bij rust al bereikt. Doelpuntenmakers waren Milos Oluic 2 keer, Mark Linneman, Elwin de Jong en linksback Bjorn Nijholt. De eerste helft was het eenrichtingsverkeer richting de goal van Buinerveen.

In de 4e minuut kwam EHS’85 aan de leiding door Linneman die de bal na een korte corner hard in de korte hoek schoot (0-1). De score had verdubbeld kunnen worden door de Jong maar die zag een paar mogelijkheden net naast gaan of dat de keeper hem pakte. In de 10e minuut maakt Oluic er 0-2 en 10 minuten later maakte hij ook de 3e goal. Voor rust werd er nog 2 keer gescoord door kopballen van de Jong en Nijholt na prima voorzetten van Sander Katoen. Na rust bleef Katoen achter en kwam good-old Roy Kremer in de ploeg.

EHS’85 was wat minder geconcentreerd maar kreeg nog legio kansen om de score te vergroten. Keeper Gerard de Vries kreeg het nu ook wat drukker maar echt gevaarlijk werd Buinerveen niet. Ronald Mutero moest het veld verlaten en daar kwam zijn kameraad Pascal Hilberts voor in de plaats.

Bastiaan Katoen kon ook gaan douchen en Rick Joling ging op linksback spelen. Door deze overwinning klom EHS’85 naar de 5e plek op de ranglijst. Volgende week de thuiswedstrijd tegen Balkbrug. Deze ploeg staat op de 6e plaats.