Bargeres in blessuretijd naast KSC

SCHOONOORD - Bargeres heeft het altijd moeilijk gehad in Schoonoord. Ook deze wedstrijd was daar opnieuw een voorbeeld van. Een eerste helft waarbij Schoonoord door sterk fysiek spel de roodhemden uit Emmen onder druk wist zetten. In de duels werden de grenzen verlegd door Schoonoord en ook toegestaan door scheidsrechter Anne Christ uit Nieuw Dordrecht. De Emmenaren wisten daarop niet te anticiperen en de 1?0 kwam niet uit de lucht vallen. Uit een corner ontstond een scrimmage in de 16 meter van Bargeres en de bal kwam daarbij voor de voeten van Jans Nijboer die vrij eenvoudig keeper Erwin Post van Bargeres kon passeren (20).

De periode daarna kenmerkte zich door opportunistisch voetbal van Schoonoord en Bargeres die onder de indruk leek van de achterstand en het sterke fysieke spel. Bargeres kwam goed weg in deze periode en de paal moest zelfs hulp bieden om een verdere achterstand te voorkomen. Bargeres had in de 4e minuut nog een opgelegde kans maar Leon de Labije schoot alleen voor keeper Ronald Hilbrands over het doel. In de slotfase van de eerste helft kwam Bargeres meer op de helft van de tegenstander.  Reinier Visser schoot net naast na een terugkomende bal uit de defensie van KSC. Rob Stiekema was dichtbij de gelijkmaker maar kopte op de lat na een voorzet van Rik Zinnemers.

Na de rust een geheel ander spelbeeld. Bargeres zette KSC onder druk maar wist de kansen niet af te maken. Tim Idema schoot vlak voor het doel langs. Keeper Ronald Hilbrands zag Rob Stiekema op zich af komen maar wist adequaat in te grijpen. KSC kwam zelden meer op de helft van Bargeres maar in een van de schaarse uitvallen ging een omhaal van  Martin de Groot net naast het doel van keeper Post.

De wedstrijd leek op een nederlaag voor Bargeres uit te lopen. In de blessuretijd werd nog een vrije trap toegekend aan Bargeres en Rik Zinnemers wist in de 95ste minuut door de grote hoeveelheid spelers de bal in de linker hoek te schieten. Gelet op het spelbeeld van de tweede helft een terechte uitslag waar beide ploegen tevreden mee waren. Minder tevreden waren de ploegen over de leiding van scheidsrechter Anne Christ die het in de laatste 5 minuten nog nodig vond 3 gele kaarten te trekken en een stempel op de wedstrijd drukte.

Doelpunten:
Jans Nijboer, 1 – 0 (20)
Rik Zinnemers, 1 – 1 (95)
Gele kaarten:
Jelmer Visser, Lex Mensink (Bargeres), Martin de Groot, Jans Nijboer (KSC)
Rode kaarten:
Reinier Visser (Bargeres, 2* geel)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda