DVC'59 voorloper met damesvoetbal

NIEUW DORDRECHT - Na de officiele receptie van DVC'59 was er vrijdagavond een Hollandse avond met diverse regioartiesten. s'middag was er een programma voor de jeugd. Zaterdagmiddag was het lekker druk tijdens de re?nie compleet met een ruime fototentoonstelling en de voetbalwedstrijd tussen het huidige damesteam en een oud-damesteam(foto onder). De dag werd afgesloten met een feest in de tent m.m.v. Black Lake.


Zondag was er een jeugddag die werd afgesloten met een lunch. ........................


Oud FC Emmen heeft zondagmiddag een wedstrijd gespeeld tegen een combinatie van DVC '59 bestaande uit de kampioenselftallen van 1999 en 2009 van de club uit Nieuw Dordrecht. Na een 2-3 ruststand won DVC '59 met 6-5. Staande v.l.n.r: Cees Spaans, Grads Fühler, Herman Scherpen, Leo Koopal, Marco de Haan, Frank Veldwijk, Ebel Bos en Ben Haverkort. Gehurkt v.l.n.r: Roel Smand, Ale Hindriks, Jan Haak, Mark van der Kolk, Reinier de Vries en Michel van Oostrum.

Het jubileumfeestweekend werd  uiteindelijk samen muziekaal afgesloten.Zie voor een ruime fotoreportage van de verschillende onderdelen van het jubileum van DVC'59 het fotoboek. 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda