Eerste verliespunten voor WKE

EMMEN ? in de hoofdklasse C kwamen WKE en Quick '20 uiteindelijk niet verder dan een 1-1 gelijkspel. WKE kwam wel op voorsprong nadat Erik Eleveld in het strafschopgebied onderuit werd gehaald. De toegekende strafschop werd door Robert Fik onberispelijk binnengeschoten. Bijna halverwege de eerste helft kwam Quick?20 op 1-1. De bal werd uit een verre pass vanaf links door Kevin Winkelhuis ineens op de slof genomen en in de verste hoek geknald. Quick '20 had in de eerste helft een licht veldoverwicht en liet de bal wat gemakkelijker rondgaan dan WKE.
Vlak voor rust was er een hachelijke situatie, waarbij Raymond Beukeveld knap redde, nadat een ingebrachte bal op het laatste moment nog van richting werd veranderd. In de tweede helft hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. Er was een fantastisch schot ineens van Quick '20, maar gelukkig voor WKE belandde die tegen een medespeler van de schutter aan en Paul Weerman kopte rakelings over het doel. Het was een saaie topper met een hoofdrol voor Patrick van Halteren en Han van Zetten van Quick’20 en bij WKE, Martijn Doldersum en Kevin Mooibroek. Deze twee luchtmachten wonnen bijna alle duels van hun directe tegenstanders. Eindstand: 1-1.