EHS 85 toont veerkracht

EMMERSCHANS - Voor zondag 30 augustus stond de 3de beker wedstrijd op het programma. EHS'85 - SVZ. Wegens de Vuelta werd er begin deze week besloten om de wedstrijd te verplaatsen naar zaterdag avond 29 augustus 19:00 uur. EHS kent een zeer slechte voorbereiding en na afgelopen donderdag een flink pak slaag te hebben gekregen van Oring (1-6)werd het tijd om de koppen bij elkaar te steken en er vol voor te gaan. De verdediging werd aangepast en Harold Vos kwam als laatste man te spelen. EHS'85 begon goed aan de wedstrijd , het balletje werd goed rond gespeeld en er onstonden veel kansen, alleen jammer dat de keeper van SVZ steeds op de goeie plek stond.

Na een klein kwartier spelen was de organisatie even weg bij EHS'85 en kon de spits zo doorlopen naar keeper Mark Hoving van EHS'85 en de 0-1 binnen schieten. EHS'85 was de kluts kwijt en als snel werd het 0-2 waar overgens een overtreding aan vooraf ging, Voetballend bleef EHS'85 de betere partij, Vlak voor rust weer een aanvallende fout (gestrekt been) weer niet gefloten 0-3 tot woede van verdediger Harold Vos , EHS'85 moest even met 10 man verder na een bloedneus van Winfred Wolters, Uit een corner werd de 0-4 ruststand binnen gekopt.

Bij het begin van de 2e helft werden Marc Kleine en Winfred Wolters van het veld gehaald en weren vervangen door Stephan Bos en Kevin Siersema. EHS'85 had afgesproken om gewoon zo door te gaan en vroeg te scoren om er zo nog een leuke pot van de maken. En het gebeurde , na een goeie aanval maakte Dennis Sterkenburgh de 1-4 Het geloof was terug, Alle duels werden gewonnen door de mannen van Jeffrey Witvoet en voetballend was het uitstekend , Opnieuw Dennis Sterkenburgh zorgde met een goal voor 2-4.

Roy Cremer werd diep gestuurd door Harold Vos en gaf de bal voor waarna Sterkenburg de bal op doel schoot en zowaar 3-4 maakte . Er stonden toen nog 20 minuten op de klok voor de mannen vantrainer Wesley Witvoet. EHS'85 kreeg daarna nog een vrije trap rond de middenlijn. Maurice Valke speelde de bal richting de zestien waar Dennis Sterkenburgh de bal verlengde en Kevin SIersema de bal zo kon binnen tikken. 4-4. Kansen bleven er daarna komen voor EHS'85 maar de 5-4 wou maar niet vallen. Eindstand 4-4 en daar waren de mannen van Witvoet achteraf toch nog dik tevreden mee.