Erica?86 ook te sterk voor Elim

ERICA- Afgelopen zaterdag stond de laatste bekerwedstrijd op het programma, Erica?86 had aan een punt genoeg om verder te bekeren, Elim was al uitgeschakeld. Erica?86 begon goed aan de wedstrijd en kreeg na vijf minuten al een dot van een kans. Patrick Bruins werd door Roy Lit aan de linkerkant weggestuurd en haalde de achterlijn, hij legde de bal perfect terug, maar Roy Boelens miste de bal finaal.

De wedstrijd speelde zich vervolgens af op het middenveld, zonder grote mogelijkheden voor beide ploegen. Erica’86 kon met twee spitsen geen mogelijkheden creëren, ditzelfde gold voor de ploeg uit Elim. Gerard Lambers greep na een half uur in door Roy Boelens vanaf het middenveld in de spits te zetten, dit om meer snelheid voorin te hebben. Kevin Reuvers zakte een linie en ging op de positie van Boelens spelen.

Na 35 minuten gaf Nils Reuvers een steekpass op Roy Boelens die oog in oog stond met de keeper van Elim. In plaats van de bal te stiften koos Boelens voor een schuiver, die de keeper zonder moeite kon pakken. Net voor rust kwam Kevin Reuvers in balbezit op het middenveld, hem lukte het wel om de keeper te passeren. Met een droge knal vanaf twintig meter passeerde hij de doelman in de verste hoek, 1-0.

Na de thee eigenlijk hetzelfde spelbeeld, veel gebeurde op het middenveld. In de zestigste minuut kreeg Erica’86 een corner, Daniël Jagt zette goed strak voor en Nils Reuvers kopte net langs de verkeerde kant van de paal.
In de zeventigste minuut werd de bal de verdediging van Elim in gepompt, Elim probeerde weg te werken, maar slaagde daar niet goed in. Nils Reuvers kwam in balbezit en legde de bal keurig voor het doel. In eerste instantie wist Elim nog weg te werken, maar de bal belande voor de voeten van Kevin Reuvers, die met een volley de eindstand op het bord bracht, 2-0. Geen hoogstaande wedstrijd, maar toch drie verdiende punten. Sinds lange tijd weer eens door naar de tweede ronde van de beker.