Erica?86 wint van SVBO zat

ERICA - Op een zonovergoten sportpark de Veenschappen won Erica?86 ook zijn tweede bekerwedstrijd van het seizoen, van zesdeklasser SVBO met 4-2. Erica?86 begon slap aan de wedstrijd, dit resulteerde in de 4e minuut dan ook in een achterstand. Een steekpass werd gegeven op Frank Goeree, en hij kon zo doorlopen naar de keeper, hij omspeelde deze en schoof binnen 0-1.
Amper 2 minuten later was het Erica’86 dat weer op gelijke hoogte via Patrick Bruins die twee man omspeelde en de bal in de verre hoek legde. 1-1. In de 8e minuut nam SVBO opnieuw voorsprong door een scrimmage voor het Ericase doel. De bal werd twee keer half weggewerkt, en de derde keer werd hij binnengeschoven door Robert Veringa, 1-2.
Erica’86 nam direkt weer het initiatief en kwam een minuut later op gelijke hoogte.

Daniël Jagt gaf een goede dieptebal op Zander Hogenberg, die de achterlijn haalde, en de bal netjes teruglegde. Kevin Reuvers nam de bal aan, en schoot de bal langs de keeper van SVBO, 2-2. Direct na rust oogde Erica’86 wat feller als voor rust, dit resulteerde in een gele kaart voor Roy Lit. In de 55 minuut nam Erica’86 een corner, deze werd niet goed door weggewerkt bij SVBO. Kevin Reuvers schoot de bal van 20 meter in de uiterste hoek, 3-2.

In de 75e minuut kwam Kevin Reuvers op het middenveld in balbezit en gaf de bal voor op Dennis Bults, die een overstapje maakte waarnaar Patrick Bruins de bal inschoof, 4-2. In de slotfase kreeg Erica’86 nog een paar kansen om de score hoger te laten uitvallen, maar de mannen van Gerard Lambers verzuimden dit. Al met al een verdiende zege.