FC Emmen is gestart met voorbereiding

EMMEN - De selectie van FC Emmen is maandagochtend onddr het oog van enkele tientallen supporters begonnen met de voorbereiding op het komende seizoen. Op sportpark Meerdijk Noord werkten zich negentien spelers onder leiding van trainer Harry Sinkgraven in het zweet. Welke spelers er bij de start van de competitie in het tenue van FC Emmen spelen is nog niet geheel duidelijk. De trainingsgroep is samengesteld uit de spelers die bij FC Emmen onder contract staan inclusief de nieuwelingen Sjors Paridaans en Timothy Cathalina plus spelers uit het gezamenlijke beloftenelftal.


Uit die laatste groep kan FC Emmen volgens afspraak naar believen putten maar SC Heerenveen trainer Sollied haalde toch een klein streepje door die rekening door de Pool Pawel Wojciechowski zeker tot het einde van de voorbereiding bij de eerste selectie te houden. Het werd overigens een zeer pittige training die onder hoge temperatuur in een hoog tempo met een variatie aan oefeningen werd afgewerkt.

Aanstaande zaterdag speelt FC Emmen traditioneel haar eerste oefenwedstrijd in en tegen Bargeres. Aanvang van deze wedstrijd is 19.00 uur. Op donderdag 9 juli staat in Klazienaveen de wedstrijd Zwartemeer – Fc Emmen op het programma. (zie ook fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda