FC Emmen scoort zeven maal tegen Regioteam

EMMEN - FC Emmen heeft de Open Dag afgesloten met een 7-0 overwinning op het Regioteam. Door dit resultaat werd een bedrag van 420 euro, 60 per doelpunt, vergaard dat ten goede komt van het Unicef kinderfonds.

De laatste wedstrijd van FC Emmen voor de start van de competitie was tegen een door Jan Wardenburg samengestelde selectie met voor rust het accent op spelers uit de Kanaalstreek en na de thee uit de Regio Emmen. De bedoeling was zoveel mogelijk goals te fabriceren wat zestig euro per doelpunt voor het Unicef zou betekenen. Het werden uiteindelijk 420 euro's maar dat bedrag had eigenlijk aanzienlijk hoger moeten en kunnen zijn. FC Emmen kreeg vooral voor de rust legio mogelijkheden maar de scherpte was niet altijd aanwezig. Bij FC Emmen debuteerde Erik van der Ven die als surprise op de Open Dag was gepresenteerd. Hij speelde een hele wedstrijd en deed dat naar behoren. Na de 4-0 ruststand had FC Emmen een half uurtje nodig om de voorsprong uit te breiden met een geweldige knal van Michel Poldervaart, waarop doelman Lennon Ebeltjes volmaakt kansloos was, als sluitstuk en tevens als hoogtepunt. Bij FC Emmen bleven Pedro Beda, Sjors Paridaans en Hassan Bai Kamara uit voorzorg aan de kant.
FC Emmen-Regioteam 7-0. 3. Houtkoop 1-0, 21. Görtz 2-0, 27. Stroeve 3-0, 41. Houtkoop 4-0, 71. Stroeve (strafschop) 5-0, 77. Cathalina 6-0, 87. Poldervaart 7-0. Scheidsrechter: Holties. Toeschouwers: 1500.
FC Emmen: Etemadi; Cathalina, Bergsma (57. Schijff), Görtz, Siekman (65. Lazaro), Ripson, Poldervaart, Van der Ven, Wakker (46. Valgaeren), Stroeve, Houtkoop.