FC Emmen start met thuisduel tegen MVV

EMMEN - FC Emmen begint vrijdag 7 augustus aan het 25e seizoen in de Jupiler League met een thuiswedstrijd tegen MVV. De competitie eindigt op 23 april met een uitwedstrijd tegen FC Den Bosch. Kijk voor het volledige schema van FC Emmen op www.fcemmen.nl onder Teams/Selectie.

Het seizoen 2009/10 eindigt voor de clubs in de Jupiler League twee weken vroeger dan in het vorige seizoen in verband met de WK in Zuid Afrika. De nationale competities moeten volgens de FIFA op 16 mei zijn beëindigd en gelet op de instroming van de nummers zeventien en zestien van de eredivisie in de play offs, sluit de reguliere competitie al op 23 april.

Door het wegvallen van Fortuna Sittard is het aantal wedstrijden van 38 naar 36 terug gebracht. Door het oneven aantal teams geniet elke speelronde een club van een vrije avond. Dat overkomt FC Emmen op 28 augustus en 11 december.
Er zijn drie speelronden op de maandagavond vastgesteld. Op maandag 24 augustus komt Telstar op bezoek en op 30 november en 8 maart gaat FC Emmen naar respectievelijk FC Oss en BV Veendam.

De thuiswedstrijd tegen BV Veendam is voor 25 september gepland. Ook speelt FC Emmen een keertje op de zondagmiddag en wel op 4 oktober bij FC Volendam. De eerste bekerronde voor de betaalde clubs wordt op 22/23 of 24 september afgewerkt. 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda