HEIGRO CUP jeugdtoernooidagen van KZC?08

KLAZIENAVEEN - De Heigro Cup jeugdtoernooidagen komen er weer aan en worden voor het eerst onder de vlag van KZC?08 gehouden. Zaterdag 6 juni spelen de F- en B-jeugd en Meisjes-C. Zaterdag 13 juni de E-, D- en C-jeugd. Voor het volledige programma zie het programmaboekje. Tijdens de toernooidagen worden offici?le FC Groningen wedstrijdshirts verloot.

Verder start binnenkort een veiling waarop er een echt wedstrijdshirt van FC Groningen topper Marcus Berg met Autoborg sponsorlogo geveild wordt. Het is shirt is door Berg gedragen tijdens de eerste wedstrijd van FC Groningen van afgelopen seizoen in de eredivisie. (een echt collectors item!!).  Verdere informatie hierover komt op www.kzc08.nl 

Op 6 juni om 17:00 uur is er op sportpark “De Planeet” een topwedstrijd tussen FC Groningen A1 - KZC’08 (onder 21 KZC’08 wordt samengesteld uit spelers van vv Zwartemeer, vv Klazienaveen en KZC’08. Het team staat onder leiding van KZC’08 trainer Bert de Blaauw. We hopen dat er veel supporters onze jongens komen aanmoedigen!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda