John de Wolf opvolger trainer Andre Paus bij WKE

EMMEN - WKE heeft in de persoon van John de Wolf een opvolger gevonden voor de naar Spakenburg vertrokken Andr? Paus. De in Leiden woonachtige De Wolf speelde o.a. voor Sparta, FC Groningen, Feyenoord, het Engelse Wolverhampton Wanderers , VVV Venlo, het Isra?lische Hapoel Ashkelon, Helmond Sport en de amateurclub Zwart Wit'28. Spelend bij Feijenoord kwam hij zes keer uit voor het Nederlands elftal. John de Wolf die zelf het eerste contact met WKE legde tekende bij WKE tekent een contract voor ??n jaar.

De in Leiden woonachtige De Wolf speelde o.a. voor Sparta, FC Groningen, Feyenoord, het Engelse Wolverhampton Wanderers , VVV Venlo, het Israëlische Hapoel Ashkelon, Helmond Sport en de amateurclub Zwart Wit'28 begon hijzijn trainersloopbaan als speler/trainer.

In zijn periode bij Feijenoord kwam hij zes keer uit voor het Nederlands elftal. Daarna was hij als trainer actief bij o.a. RKSV Halsteren, SVVSMC uit Schiedam, Haaglandia uit Rijswijk en het Amsterdamse Türkiyemspor. Op dit moment is De Wolf tijdelijk als trainer actief bij Voorschoten. John de Wolf blijft voorlopig in Leiden wonen, maar heeft inmiddels doordeweeks onderdak kunnen regelen bij één van de WKE sponsoren in Emmen.  

Voorzitter Hinke Wolters overhandigd john de Wiolf het WKE shirt. Penningmeester Roelof Bos kijkt goedkeirend toe.


Het contract wordt getekent


Natuurlijk mocht een plaatje voor de ingang van het WKE sportpark niet ontbreken


Radio en TV hadden de nodige vragen voor de nieuwe trainer van de zondag hoofdklasser WKE

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda