Keeperspromotiedag bij S.V. Twedo, toptalent onder de lat!

NIEUW AMSTERDAM - Voetbalvereniging S.V. Twedo uit Nieuw Amsterdam organiseert 19 oktober 2009 samen met de Drentse Keeperschool Number One van Gerrie van Eijk een keepersdag. Deze keepersdag wordt gehouden op het schitterende sportpark van voetbalvereniging S.V. Twedo in Veenoord. Deze keepersdag is bedoeld voor alle jeugdkeepers van 6 t/m 18 jaar (max. 60 personen). De Drentse Keeperschool hanteert een ?unieke? trainingsmethode. Tijdens deze dag werken de keepers in tweetallen aan de oefeningen die centraal worden voorgedaan; geen pressie en werkdruk om koste wat het kost de trainingsmethode er in te stampen.

Tijdens de Keepersdag wordt gewerkt in een ongedwongen en speelse sfeer, waardoor de deelnemers de “vormen” als prettig en leuk ervaren. Tijdens de keepersdag zal ook een deel van het programma verzorgt worden door Diederik Boer, keeper 1e elftal FC Zwolle.

Keepersschool Number One is opgericht door Gerrie van Eijk. Na jaren zelf gekeept te hebben is Gerrie Keepertrainer geworden. Gerrie van Eijk is profkeepertrainer geweest bij de Graafschap,Telstar, NEC, het nationale team van Nigeria, Sundown f.c. South Africa, Aberdeen en de Go Ahead Eagles. Gerrie van Eijk heeft meer dan 25 jaar ervaring en een gedegen kennis op het gebied van gespecialiseerde keeperstraining.

De keepersdag is van 9:00 tot 16:00. De kosten voor de deelnemers bedragen € 10,- voor de gehele dag, te voldoen bij aankomst, dit bedrag is inclusief een lunchpakket. Opgave kan via telefoonnummer: 06-41565252.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda