Met de Oranjebus naar de Kuip

VALTHERMOND - Op sportpark De Meent in Valthermond wordt woensdag 10 juni de Oranjebus van de Oranjesupportersvereniging Stadskanaal/ Valthermond ten doop gehouden. De vereniging kocht een oude Gadobus. Die is opgeknapt en 'gepimpt' om op een passende wijze naar de wedstrijden van het Nederlands elftal te reizen. De 'doop' is aanleiding voor een sportief feest voor een groot aantal basisscholieren uit Valthermond.


De bus komt ‘s morgens om kwart voor negen op het sportpark aan, waar met medewerking van eerstedivisionist FC Emmen en SC Heerenveen een voetbalclinic wordt gehouden. Om half elf vertrekt de bus richting Rotterdam voor de WK Kwalificatie-interland Nederland – Noorwegen. De enthousiaste Oranjesupporters worden tijdens de tocht begeleid door een grote groep regionale motorrijders en een aantal promotieauto’s uit de reclamekaravaan van de Tour de France. 

Op de site van vv Valthermond staan de foto's zoals de bus er op dit moment uitziet, voor 96 % gereed. En op hun eigen site, hoe ze het hebben aangekocht, en wat er allemaal al gebeurt is. Met zelfs een bezoek van Harry Vermegen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda