SC Angelslo speelt gelijk

EMMEN - Afgelopen zaterdag 19 september kreeg Angelslo Zweeloo op bezoek. De wedstrijd begon en eindigde als een potje zomeravondvoetbal. Beide ploegen hadden nog de grote nederlaag van vorige week in het hoofd en startten dus heel voorzichtig.Toch was het Angelslo dat in de 24e minuut uit het niets scoorde: Timon Rozeveld onderschepte een pass van Zweeloo, omspeelde daarna de keeper en schoot goed binnen: 1-0.
Lang kon Angelslo niet nagenieten, want in de 32e minuut maakte Zweeloo al gelijk. Vanuit een corner, waar de bal lang bleef hangen, kon Zweeloo-spits Gerko Lanting eenvoudig binnenschieten en zo de 1-1 op het scorebord brengen.
In de 44e minuut was het opnieuw raak voor Zweeloo: een schot op de lat kwam terug het veld in en kon vanuit de rebound eenvoudig ingetikt worden door Thomas Wolting. Met 1-2 gingen de ploegen de rust in.

Ook de tweede helft begon weer voorzichtig. Pas in de 63e minuut kwam het tot een schot van de goed invallende Dennis de Boer, dat maar rakelings over ging. Veel kansen kregen beide ploegen niet, maar Angelslo maakte toch gelijk in de 79e minuut. Via een goedlopende aanval en een goede voorzet van Mahmud Abdikarim scoorde Timon Rozeveld op fantastische wijze zijn tweede van de middag. 2-2 was tevens de einduitslag.