SC Roswinkel en DSC'65 in evenwicht

Na een kwalitatieve zeer matige wedstrijd eindigde de ontmoeting tussen de Sc Roswinkel en DSC 65 uit Dalerveen in een 1 ? 1 gelijkspel. Onder leiding van een goed leidende scheidsrechter Dissel uit Assen ontwikkelde zich een gelijk opgaande wedstrijd op het mooie sportpark van de Sc Roswinkel. De thuisclub kwam zeer enthousiast uit de startblokken wat al in de derde minuut resulteerde in een splijtende pass van Johan Berends op Raymond de Vries die alleen op de doelman van DSC kon afgaan. Uiterst koelbloedig scoorde de linkerspits van Roswinkel vervolgens de 1?0 .
Langzamerhand kwamen de gasten wat beter in hun spel maar er was in de vijftiende minuut een fout van keeper Heller van Roswinkel voor nodig om de gelijkmaker te scoren. Bij een uittrap schoot hij de bal pardoes in de voeten van Robert Koop, die vervolgens geen moeite had om  de 1–1 op het scorebord te krijgen. De rest van de eerste helft speelde zich voornamelijk op het middenveld af met als hoogtepunt een schot op de lat van Jordy Wiering van DSC.

Ook na de thee veranderde er weinig. De mannen van Andries Bremer, de nieuwe trainer van Roswinkel, waren wel wat vaker voor het doel van de gasten te vinden maar verder als een schot van Stefan Goosevoort op de lat en een paar kansjes voor Johan Berens en Raymond de Vries kwam Roswinkel niet. Ook de Dalerveners konden verder niet meer gevaarlijk worden zodat het duel eindigde in een terechte puntendeling.

De, naar het zich liet aanzien, ernstige knieblessure van Stefan Brink van Sc Roswinkel, die per ambulance naar het ziekenhuis moest, wierp een ernstige schaduw over deze verder zeer sportieve ontmoeting.