Sneue nederlaag jong sc Heerenveen/Emmen

TILBURG - Jong sc Heerenveen/FC Emmen heeft maandagavond de derde nederlaag van het seizoen geleden. De uitwedstrijd tegen Willem II ging met 1-0 verloren. Het was een sneue nederlaag, want aan de Tilburger treffer ging een handsbal vooraf, terwijl een treffer van Tarik Elyounoussi om dubieuze redenen werd afgekeurd. Jong sc Heerenveen/FC Emmen verloor dus in Brabant ook de derde wedstrijd van het seizoen. Trainer Johnny Jansen over de nederlaag. ,,We wilden meteen druk naar voren zetten.

Dat is ook wel gelukt, maar vervolgens verloren we te vaak de tweede bal en daardoor kwamen we niet aan voetballen toe. Ons positiespel is niet goed genoeg om de tegenstander de wil op te leggen. Er staat geen slecht team, alleen moet het een eenheid worden. Het samenspel moet verbeteren. Met onze kwaliteiten moet er tegen Willem II een beter resultaat mogelijk zijn. De resultaten komen wel, maar daar is tijd voor nodig.’’

Jong  sc Heerenveen/FC Emmen: Vandenbussche, Janmaat, Kopic, Djuric, Wolven, De Vries (Fazli 65), Wojchiechowski, Stolte, Narsingh, Ingelsten, Elyounoussi.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda