SVBO neemt afscheid van trainer en spelers

BARGER OOSTERVELD ? Vrijdagavond vond weer de jaarlijkse fotosessie plaats van de nieuwe selectie en begeleiding voor het seizoen 2009-2010. Tevens werd er door het bestuur van SVBO bij monde van voorzitter Theo Ploeg ook afscheid genomen van hoofdtrainer Arthur van der Veen en enkele spelers die hun geluk ergens anders gaan beproeven of de kicks aan de wilgen hangen. Een afscheid die gepaard ging met veel lovende woorden en natuurlijk ook de gebruikelijke cadeautjes. Trainer Arthur van der Veen die zes jaar geleden over kwam van Sc Oranje heeft op eigen verzoek na zes uitstekende jaren bij SVBO gekozen voor een uitdaging bij Germanicus.


Nadat Arthur veel lovende woorden over zich heen kon laten gaan werd hij door de spelersgroep en begeleiding verrast met een prachtig ingelijste SVBO shirt .


Het bestuur van SVBO overhandigde de bloemen en gebruikelijke enveloppe en......................

 
........oud-hoofdsponsor Willem Lubbers had ook nog cadeau- en dinerbonnen voor de vetrekkende trainer..


Arthur van der Veen op zijn beurt overhandigde voorzitter Ploeg zijn coachjas met sleutels van de ruimten die hij als trainer mocht betreden.


Tevens bedankte hij zijn assistent Mohamed Kaddauri voor de goede samenwerking en schonk zowel de 1e als 2e selectie nog een wedstrijdbal die bij een door hen zelf uitgekozen wedstrijd mag worden gebruikt.


Arthur van der Veen die in de zes jaar begon met een 7e plaats en daarna via een 3e en 6e plaats in 2006-2007 kampioen werd en promoveerde naar de hoofdklasse. Helaas volgde daarna direct weer degradatie naar de 1e klasse. Het afgelopen seizoen werd op het nippertje het kampioenschap gemist en ook de nacompetitie bracht geen promotie. Desondanks een prestatie voor Arthur van der Veen, die naast een uitstekende trainer ook een verdienstelijk drummer in het huisorkest van SVBO was, waar menig trainer jaloers op kan zijn.

Zoals gewoonlijk aan het eind van het seizoen vertrekken er spelers naar elders of stoppen met voetballen, waaronder Andre Mulder die een stapje lager gaat spelen wegens drukke werkzaamheden. Een speciaal afscheid was er ook voor Alfred Tent. Ruin 10 jaar heeft hij zich met veel passie en karakter voor SVBO ingezet. Voorzitter Theo Ploeg had in zijn speech veel respect en waardering voor de voorbeeldige inzet van Alfred Tent die door een verhuizing naar Ter Apel op 33-jarige leeftijd bij Musselkanaal aan een nieuw hoofdstuk in zijn carriere gaat beginnen.

Ook voor hem waren er van de kant van Willem Lubbers enkele attenties in de vorm van dinerbonnen. 


Tot slot werd er ook even persoonlijk afscheid genomen van Jan Karst. Jarenlang met zijn een imposante verschijning langs de zijlijn als assistent scheidsrechter voor SVBO actief geweest,  En ook zeker van waarde is geweest. Ook Jan Karst zet een punt achter zijn actieve carriere en namens het Bestuur bood Berend keuter hem een boeket bloemen aan.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda