SVBO ruim langs NKVV

BARGER OOSTERVELD - SVBO begint sterk aan de wedstrijd. Er wordt goed getikt en het spel bevindt zich veelal op de helft van NKVV. SVBO krijgt al snel kansen, maar schoten van Ruud Goeree en Bas Wolbers worden gekeerd door keeper Frank Botter. NKVV krijgt ??n enorme kans, uit een vrije bal wordt op de lat gekopt. Toch heeft SVBO de overhand, na een goede aanval schiet Frank Goeree vanaf 30 meter prachtig raak in de rechter bovenhoek 1-0. NKVV raakt na een snelle counter weer de lat. Even later combineert SVBO goed en is het Robert Veringa die na een ingenieus steekballetje van Bennie Jeurissen binnen schuift.
 Vlak voor rust wordt Bas Wolbers alleen op de keeper afgestuurd door Frank Goeree. Wolbers blijft koel en schiet goed binnen 2-0. Na een goede actie aan de zijkant van Bennie Jeurissen volgt een voorzet die vanaf dichtbij in de handen van de keeper wordt gekopt door Robert Veringa. Toch doet NKVV wat terug, van veraf is het Dinand Hilbink die verassend over keeper Doek schiet 3-1.

Na de thee zet SVBO het goede spel voort. Wolbers zet de bal, na een goede individuele actie, voor het doel. Thijs Scholte Albers glijdt de bal slecht binnen, maar keeper Botter kan de bal niet meer keren 4-1. Frank Goeree is even later twee maal dicht bij de 5-1, maar ziet zijn schoten knapt gepakt worden door keeper Botter. Even later kopt Thijs Scholte Albers  op de keeper na een goede actie en voorzet van Gerald Mazenier.

Uiteindelijk is het Ruben Strating die de 5-1 uit een vrije bal droog binnen knalt. NKVV is in de tweede helft niet verder gekomen dan enkele afstandschoten van Dinand en Tom Hilbink. Dit zelfde duo is vlak voor het eindsignaal verantwoordelijk voor de 5-2. Na een goede actie en voorzet van Dinand Hilbink is het Tom Hilbink die diagonaal knap binnen kopt.