Valther Boys wint ook 3e wedstrijd.

BARGER COMPASCUUM - Het gelukte de boys uit Valthe om ook de 3e wedstrijd in deze competitie winnend af te sluiten. De lastige uitwedstrijd tegen SVBC in Barger Compascuum werd met 3 ? 1 gewonnen. Ook in deze wedstrijd liet Valther boys zien dat er een team in het veld staat dat hard wil werken om tot een goed resultaat te komen. Manco in deze wedstrijd was het scorend vermogen, want Valther boys aanvallers Tom Meijer en Gert Hilgen lieten aardige mogelijkheden onbenut.

Reeds na een kwartier nam Valther boys een 1–0 voorsprong. Een voorzet werd door Tom Meijer doorgekopt naar een goed anticiperende Dennis Middeljans, die de bal vervolgens hard tegen de touwen knalde. Valther boys bleef gedurende de 1e helft een veldoverwicht houden maar het duurde tot de 44e minuut voordat de 0-2 op het scorebord kwam. Het was opnieuw Dennis Middeljans, die met een fraaie aktie scoorde.

De 2e helft begon zoals de 1e helft eindigde; alhoewel Valther boys niet meer zo domineerde als in de 1e helft. Zoals zo vaak in het voetbal; indien een ploeg verzuimt te scoren dan valt een doelpunt aan de andere kant. Bij Valther boys was er in een fase tussen de 65e en de 75e minuut sprake van nalatigheid en concentratieverlies waar SVBC van profiteerde. In de 75e minuut maakte Berry Hummel dan ook de 1-2. Hierna drukte SVBC nog wel even maar tot
scoren kwam men niet meer. Wel kwam Valther boys in de laatste minuut nog op 1-3. Het was invaller Berry Tibbe, die zijn 21e verjaardag vierde met een doelpunt.