Verlies voor Weiteveense Boys

TWEEDE EXLOERMOND - Weiteveen verloor zondagmiddag met 4-1 van TEVV. Beide ploegen waren goed aan elkaar gewaagd, maar TEVV had meer stootkracht voorin. De spitsen Martin van der Laan en Rolf Beekman waren een constante plaag voor de verdediging van de Boys en met enig fortuin hadden deze spitsen de score nog uit kunnen breiden. Weiteveen Boys had ook enkele goede mogelijkheden had, maar Ralph Ekamper stond steeds paraat. Op slag van rust werd Martin van der Laan onderuit geduwd en dat betekende een strafschop. Henry Meijerman wist met deze buitenkansje wel raad, 1-0.
In de 2e helft kreeg TEVV enkele goede mogelijkheden, maar zoals het zo vaak gaat in het voetbal, dan valt de treffer aan de andere kant. Een klutsbal werd in de verdediging van TEVV niet goed beoordeeld en Weitveen stond plotsklap op 1-1. TEVV ging daarna weer ten aanval. Eerst was het Christaan Scholtens die een aanval uit het boekje prima afrondde, door diagonaal in te schieten, 2-1.

Een minuut later kwam een verre pass vanuit het middenveld van TEVV voor de voeten van Rolf Beekman, die in één keer uithaalde. 3-1. Weiteveense Boys was van slag en in de 79e minuut kreeg Martin van der Laan de bal op zo'n 35 meter van de goal. Ook hij haalde ineens uit en de bal verdween zuiver in de kruising, 4-1 en dat werd ook de eindstand.