VEV laat het wederom afweten in de afwerking

TER APEL - In de uitwedstrijd tegen Ter-Apel Zat. Begon VEV voortvarend maar kwam telkens niet verder dan de 16m v/d tegenstander. Andersom was het idem dito, Ter-Apel kon er ook niet door komen. In de 15e min. nam Erik Foekens uitstekend een corner maar Rick Karstenberg wist er geen raad mee, in de tegen-aanval kwam Ter-Apel er gevaarlijk uit en moest VEV doelman Hendry Nijenkamp handelend optreden en dat deed hij uitstekend. Het spel ging op en neer maar een beste wedstrijd was het niet.

In de 30e min. Wederom een goede redding van de VEV Keeper, even later nam Michel Siebum van VEV een sliding en de bal komt bij Johan Bakker maar die zag zijn schot net over gaan. In de 39e min. zag   Bakker zijn snoeihard schot wel in het doel van Ter-Apel gaan. 0 – 1 voor de gasten dus en dit was tevens de ruststand. VEV bracht 3 nieuwe spelers in aan het begin van de 2e helf en dat leverde in de 1e 3 min.

Direct schitterende kansen op voor VEV. de ingebrachte  Robert Eising gaf de bal mee met de eveneens ingebrachte Flavio, deze liet z’n tegenstander z’n hielen zien en snelde naar het Ter-Apeler doel maar helaas schoot hij voorlangs. 1 minuut later ging hij weer en zette voor op Foekens maar deze schoot naast. Weer een minuut later ging Flavio erlangs en trekt de bal voor maar Robert komt net tekort om de bal in te schieten.

Daarna kabbelde het spel weer op en neer en moesten beide keepers diverse malen redden. In de 80e min. Was de organisatie bij VEV zoek en daar profiteerde een speler van de thuisclub van en scoorde simpel maar fraai de 1 – 1. VEV hervond zich en Foekens gaf in de 86e min.  i.p.v. de bal  in te schieten af aan Jeroen maar deze schoot naast. 

In de 88e min. stoomde Stefan Esders op naar de goal maar zag z’n hard schot gestopt worden door de Keeper. In de slotminuut had Ter-Apel de slechte wedstrijd op z’n kop kunnen zetten maar  keeper Nijenkamp stopte 2 inzetten en omdat er niet meer werd gescoord was de eindstand  1 – 1 . Uitblinkers aan beide kanten  waren de keepers  en de Scheids ,die opviel door niet op te vallen !!

Opstelling VEV;
Doel, Hendry Nijenkamp;  achter; Arjan Siebum,Gjalt Veenstra (46e Flavio),Stefan Esders, Arie v/d Voort,    midden : Yntze Wardenburg,Johan Bakker, Michel Siebum, Voor : Rick Karstenberg (46e Robert Eising), Erik Foekens en Koos Akkerman (46e Jeroen Hartman)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda