VEV pakt volle winst tegen SETA

KLAZIENVEEN NOORD - vorige week kreeg VEV te weinig tegen een pover spelend Twedo, maar pakt nu de volle winst in de slotfase De beginfase was voor VEV maar ze verzuimden te scoren, met name Johan Bakker ( 3 x ) en Erik Foekens kregen dotten van kansen maar of de keeper redde of hij ging net naast.V.E.V. Keeper Hendry Nijenkamp moest een paar keer handelend optreden o.a. door een vrije trap van Ferdinand v/d Sluis, op de rand v/d 16 genomen, te pakken. dat lukte de gasten in de slotfase v/d 1e helft wel door T. Crowns.
in de 2e helft ging het spel heen en weer met kansen voor beide teams. in de 75e minuut kreeg VEV een penalty, Erik Foekens werd neer gelegd, de keeper van Seta redde maar deed dat door enkele passen vooruit te komen.

, de scheids liet de penalty overnemen en 'good old' Harry Schepers benutte die buitenkans.1-1. Vanaf dat moment af aan gingen de gastheren weer voetballen en door het inbrengen van de snelle Flavio, die z'n tegenstander telkens z'n hielen liet zien, werd VEV steeds gevaarlijker.

Flavio kreeg koud in de wedstrijd een goede kans maar liet deze onbenut. Seta kon alleen maar op de counter spelen en dat leverde een niet te missen kans op voor de sterk voetballende Ferdinand v/d Sluis van Seta, deze liet óók hij onbenut. Het venijn zat in de staart, Johan Bakker schoot op het doel en Erik Foekens gaf het laatste tikje. De 3 punten bleven daardoor in Klazienaveen-Noord.

Opstelling VEV :
DOEL; Hendry Nijenkamp, Achter : Arjan Siebum, Yntze Wardenburg, Arie v/d Voort, Michel Siebum, Midden : Stefan Esders, Gjalt Veenstra ( 77. min. Flavio), Koos Akkerman ( 70. min. Harry Schepers ), Voor : Erik Foekens , Johan Bakker en Jeroen Hartmann ( 46. min. Rick Kartstenberg) Leider; Willie Mulder, Verzorger : Johan Suelmann, Ass-Scheids. Grietus , Trainer; René de Vries.

Harry Schepers benutte die buitenkans.vanaf de stip.1-1.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda