Weerdinge uitgeschakeld door SVBO 2

WEERDINGE - De beker is voor 4e klasse Weerdinge afgelopen. Na een hoopvolle start verleden week in deze toch al zware poule (0-0 tegen 3e klasse Twedo) en met verder Dalen (2e klasse) en SVBO 2 (reserve hoofdklasse). Kunnen de mannen van Erik Voskuil zich verder richten op de competitie. Waar de beker ook een soort voorbereiding moet zijn geld het dit seizoen niet voor Weerdinge. SVBO 2 met veelal jongere spelers van aardig niveau liet Weerdinge dan ook alle hoeken van het veld zien. 0-9 was dan ook de eindstand.

Het warme weer hielp ook niet echt mee. Het wordt tijd dat de KNVB ook dit soort competities beter gaat in delen en dat een 4e klasse bij een 3e,4e en een 5e klasse in komt en niet bij 2 veel hogere teams. Maar er moet gezegd worden dat SVBO 2 een goed ingespeeld team is. Veel beweging en geconcentreerd spel leidde de dikke nederlaag in.

Kanttekening bij deze wedstrijd was wel dat trainer Erik Voskuil van Weerdinge 9 spelers miste deze middag door uiteenlopende redenen. Maar ook dan was SVBO 2 een maatje te g root geweest volgens Voskuil. Doelpuntenmakers SVBO: André Mulder 2x (waarvan de eerste een mooi afstandschot was van 30m).Bouke Scholtens 2x, Michel Benes 2x, Martijn Korthuis, Rean Bolk en Paul Heine.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda