WKE presenteert John de Wolf

EMMEN - Hoofdklasser WKE presenteerde vanmiddag haar nieuwe trainer voor hte komende seizoen. De opvolger van de naar Spakenburg vertrekkende Andre Paus is John de Wolf. De ex-Feijenoorder tekende een contract van 1 jaar.

De in Leiden woonachtige John de Wolf speelde o.a. voor Sparta, FC Groningen, Feyenoord, het Engelse Wolverhampton Wanderers , VVV Venlo, het Israëlische Hapoel Ashkelon, Helmond Sport en de amateurclub Zwart Wit'28.

Tijdens zijn Feijenoord periode kwam hij zes keer uit voor het Nederlands elftal. Bij Zwart Wit'28 begon hij zijn trainersloopbaan als speler/trainer. Daarna volgenden clubs als RKSV Halsteren, SVVSMC uit Schiedam, Haaglandia uit Rijswijk en het Amsterdamse Türkiyemspor, waar hij in februari 2008 vertrok. De Wolf traint op dit moment Voorschoten. Johnde Wolf blijft voorlopig wel in Leiden wonen, maar heeft inmiddels doordeweeks onderdak geregeld bij één van de sponsoren van WKE.  John de Wolf gaf aan zelf contact te hebben gezocht met WKE en blij te zijn dat het bestuur van WKE voldoende vertrouwen in hem heeft met deze aanstelling.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda