Zwartemeerse Boys te sterk voor KSC

SCHOONOORD ? Zwartemeerse Boys was zondagmiddag in Schoonoord met 3-0 te sterk voor hekkensluiter KSC en zijn nog in de race voor de belangrijke vierde plaats die recht geeft op promotie. Onderin word het voor KSC wel erg spannend, alleen de laatste gegradeerd en daar staat KSC. De eerste helft ging redelijk gelijk op met echte kansen aan beide kanten. Danny Rocks bleek al snel een plaaggeest te zijn voor KSC, echter een genomen vrije trap van hem werd met de vuisten van doelman Ronald Hilbrands tot corner verwerkt en moest even later redding brengen op een schot van Danny Huls. Martin de Groot had de kans om de thuisploeg te laten jubelen, maar stuitte op keeper Kl?ne. Zo bleef het tot rust 0-0.
In de tweede helft viel pas in de 72e minuut de eerste treffer. Danny Rocks mocht een vrije trap nemen en scoorde met een hard gericht schot Zwartemeerse Boys op een 0-1 voorsprong. Nadat Schuiling voor KSC de bal even later rakelings voor het doel van de Boys langs schoot was het opnieuw Danny Rocks die een vrije trap mocht nemen. Net als even eerder knalde hij de bal onhoudbaar in en Zwartemeerse Boys stond op 0-2. Uiteindelijk was het in de 86e minuut Balk van Zwartemeerse Boys die de eindstand met een hard schot op 0-3 bepaalde.