Volleybal

Jeugd Dynamo-Apeldoorn maakt titel waar.

ASSEN - Voor het vijftiende achtereenvolgende jaar organiseerde volleybalvereniging Sudosa-Desto haar TOP-JEUGD-Toer?nooi voor A- en B-jeugd op 19 en 20 oktober in de herfstvakantie. De volleybalvereniging sv. Dynamo heeft op dit moment de beste jeugdopleiding van Nederland. Op het toptoernooi van Sudosa-Desto maakten zij deze titel meer dan waar. Bijna in alle categorien werden ze nummer 1. Dankzij de vele vrijwilligers kan Sudosa-desto terugkijken op een zeer geslaagd toernooi. Namens de organisatie alle gastouders, scheidsrechters en alle vrijwilligers van Sudosa-Desto heel erg bedankt. Zonder jullie medewerking kunnen we het toernooi niet organiseren.
Reageer!

Dames Tjoba onderuit tegen Zwolle

KLAZIENAVEEN - In eigen sporthal De Zon hebben zaterdagavond de volleybaldames van Tjoba met 1-3 verloren van Landstede/Zwolle. Na een nipte 0-1 achterstand kwam de ploeg van trainer Dennis Luider sterk terug met een 25-20 setwinst. Daarna zakten de Klazienaveners ver terug en moesten ze de zege aan Zwolle laten. Door dit verlies is Tjoba naar de zesde plaats gezakt.
Reageer!

Tjoba Dames thuis tegen Zwolle

KLAZIENAVEEN ? De Tjoba Dames spelen zaterdag 17 oktober hun thuiswedstrijd tegen Landstede/Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in sporthal ?De Zon? en begint om 19.00 uur. De Tjoba Dames liepen afgelopen zaterdag tegen hun eerste nederlaag aan. Winst op Zwolle betekent dat de Tjoba Dames toch aansluiting houden bij de top drie in de 2e Divisie.
Reageer!

Eerste verlies Tjoba Dames

ASSEN/KLAZIENAVEEN ? De dames van volleybalvereniging Tjoba uit Klazienaveen zijn zaterdagavond tegen hun eerste nederlaag aangelopen. Het Asser Animo bleef in een rumoerige sporthal Peeloo met 3-1 aan de goede kant van de score. Beide teams maakten er in deze Drentse volleybalderby een spectaculaire wedstrijd van waarin met name blokkerend door beide teams groots werd gespeeld. Dedames uit Klazienaveen namen weliswaar een 1-0 voorsprong maar hadden in de slotfase van de 2e set het geluk niet aan hun kant. Aanstaande zaterdag spelen de dames van Tjoba in eigen sporthal ?De Zon? tegen Landstede/Zwolle. Deze wedstrijd begint dan om 19.00 uur.
Reageer!

Topvolleybal jeugd teweedaags toernooi Sudosa-Desto

Assen - Voor het vijftiende achtereenvolgende jaar organiseert de volleybalvereniging. Sudosa-Desto haar TOP-JEUGD-Toer?nooi voor A- en B-jeugd. Het toernooi wordt gehouden op maandag en dinsdag 19 en 20 oktober a.s. in sport?hal "de Timp" aan de Thorbeckelaan 2 in Assen. Er doen 24 teams mee uit heel Nederland. ?Ondanks de vakantiespreiding hebben we toch een goed deelnemersveld naar Assen weten te halen en de club met de beste jeugdopleiding in 2009 sv. Dynamo-Apeldoorn is ook vertegenwoordigd en daar zijn we blij mee? aldus Ellen v/d Brink die eindverantwoordelijk is voor de wedstrijdplanning.
Reageer!

Programma volleybal zaterdag 26 september

Heren 1e Divisie A Keistad - Donitas Reflex - Lycurgus 3 Sudosa-Desto - Flash Veendam Gron.-Lycurgus - VoCaSa 2 Landstede/VCZ2 - Dros/Alterno
Reageer!

BEKERUITSLAGEN Volleybal

EMMEN - Het volleybalseizoen is vandaag gestart met de 1e ronde van het bekertoernooi en zal volgende week beginnen aan de nieuwe competitie. De bekeruitslagen zien er als volgt uit:
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda