In deze categorie

Wielrennen

Arianna Pruisscher 3e in Strijen

STRIJEN - Arianna Pruisscher uit Nieuw-Dordrecht tenslotte, was succesvol in de Omloop van Strijen. Zij werd 3e door de sprint van het peloton te winnen. De zege ging naar de Belgische Nathalie Bex uit Sint Truiden, die samen met Claudia Jongerius (Hoogerheide) een kleine voorsprong had opgebouwd.
Reageer!

Veeldeelnemers op de Meerdijk

EMMEN – Ruim honderd renners namen zaterdag deel aan de trainingsritten op de Meerdijk.
Reageer!

Justin Kloese en Joost Freriks snel op de Meerdijk

EMMEN – Op het clubparcours van WSV Emmen is zaterdag de eerstetrainingsrit van het nieuwewegseizoengereden. De opkomst van de rennersvielniettegen, al zijnernogal wat, die net hunveldritseizoenhebbenafgesloten en die nu eersteenrustperiodeinbouwen. Ookzijner nog steeds diverse wielrennersactief op het ijs.
Reageer!

Jesse Dijkstra wint in Annen

ANNEN – In Annen is een begin gemaakt met de voorjaarstrainingsritten, die worden georganiseerd door de wielervereniging Meteoor Assen/Roden.
Reageer!

Floor Weerink op het podium

RUCPHEN – In het West-Brabantse Rucphen heeft Floor Weerink haar veldritseizoen afgesloten met een mooie podiumplaats bij de junior-vrouwen. Zij eindigde als 2e achter de Rotterdamse Ceylin Alvarado, die in de laatste weken bijzonder sterk voor de dag komt. Voor Floor zit het veldrijden er nu op.
Reageer!

PWZ Zuidenveldtour krijgt nieuw parcours

NIEUW AMSTERDAM- De 25e editie PWZ Zuidenveldtour start op zaterdag 30 april in Dalen. Het startschot klinkt om 12.00 uur.Voor het eerst is het centrum van Emmen in het parcours opgenomen. Negental kasseienstroken maken de klassieker extra zwaar. Ook is een groot gedeelte van het parcours NK voor de profs 2015 in het parcours opgenomen.
Reageer!

Zware veldrit in Zwartemeer

ZWARTEMEER - Op het Sportlandgoed in Zwartemeer had ex-veldrijder Tijmen Eising namens organisator Wim Jansen (Event-Sportmanagement) een parcours uitgezet, waar de meeste renners heel veel moeite mee hadden.
Reageer!

Bosman wint veldrit

VORDEN - Na zijn tweede plaats in Herford (Duitsland) heeft Gert Jan Bosman een dag later de zogeheten kasteelcross in Vorden op zijn naam geschreven. Deze veldrit kende een ruime kopgroep van zes renners, waaruit Bosman op het juiste moment wegreed. Met een voorsprong van 24 seconden arriveerde hij aan de finish. Eerder dit seizoen won de 23-jarige renner uit Emmen ook al de veldrit in Amersfoort.
Reageer!

Gerben Jan de Sain sterk in Leeuwarden

LEEUWARDEN - De Noordelijke veldritcompetitie is zondag voortgezet in Leeuwarden, waar de organiserende vereniging “De Friesche Leeuw” een parcours had uitgezet rondom het Kalverdijkje. De wedstrijd trok vooral Friese deelnemers, maar er verschenen toch ook nog wat Drentse renners aan de start, waaronder vijf leden van WSV Emmen. Van hen kwam Gerben Jan de Sain (Sleen) uitstekend voor de dag. Hij werd 2e in de categorie junioren/nieuwelingen achter winnaar Mitchel Steenhof uit Ureterp.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda