In deze categorie

Wielrennen

Zware veldrit in Zwartemeer

ZWARTEMEER - Op het Sportlandgoed in Zwartemeer had ex-veldrijder Tijmen Eising namens organisator Wim Jansen (Event-Sportmanagement) een parcours uitgezet, waar de meeste renners heel veel moeite mee hadden.
Reageer!

Bosman wint veldrit

VORDEN - Na zijn tweede plaats in Herford (Duitsland) heeft Gert Jan Bosman een dag later de zogeheten kasteelcross in Vorden op zijn naam geschreven. Deze veldrit kende een ruime kopgroep van zes renners, waaruit Bosman op het juiste moment wegreed. Met een voorsprong van 24 seconden arriveerde hij aan de finish. Eerder dit seizoen won de 23-jarige renner uit Emmen ook al de veldrit in Amersfoort.
Reageer!

Gerben Jan de Sain sterk in Leeuwarden

LEEUWARDEN - De Noordelijke veldritcompetitie is zondag voortgezet in Leeuwarden, waar de organiserende vereniging “De Friesche Leeuw” een parcours had uitgezet rondom het Kalverdijkje. De wedstrijd trok vooral Friese deelnemers, maar er verschenen toch ook nog wat Drentse renners aan de start, waaronder vijf leden van WSV Emmen. Van hen kwam Gerben Jan de Sain (Sleen) uitstekend voor de dag. Hij werd 2e in de categorie junioren/nieuwelingen achter winnaar Mitchel Steenhof uit Ureterp.
Reageer!

Bosman 2e in Duitsland

HERFORD (D) - Gert Jan Bosman is zondag 2e geworden in het Duitse Herford, waar een veldrit is gereden, die werd betwist door 60 deelnemers. Als winnaar kwam de hier onbekende Deen Simon Andreassen over de streep. Hij won overtuigend met een voorsprong van ruim 2 minuten op Bosman, die veel terrein prijs moest geven door een val, veroorzaakt door een gedubbelde renner.
Reageer!

Bosman winnaar veldrit Amersfoort

AMERSFOORT - Gert Jan Bosman heeft zaterdag de veldrit van Amersfoort in het bos Birkhoven op zijn naam geschreven. Voor de renner uit Emmen was dit zijn eerste seizoenszege. Bosman werkt dit jaar een bescheiden veldritprogramma af, dat geheel in dienst staat van zijn voorbereiding op het komend wegseizoen.
Reageer!

Allard Engels zonder wielerploeg

EMMEN - Allard Engels, de geboren Zwartemeerder,is het volgende seizoen voor het eerste sinds achttien jaar geen ploegleider meer. Engels, tijdens zijn eigen carriére bekend als de Beul van Zwartemeer, heeft begeleid nog wel enkele renners als Tijmen Eising uit Emmen en Jeff Vermeulen uit Exloo.
Reageer!

Floor Weerink grijpt zege in Hellendoorn

HELLENDOORN - Langzaam maar zeker groeit Floor Weerin kuit Exloo naar de vorm, die haar succes moet brengen in de belangrijke wedstrijden die nog gaan komen. In Hellendoorn pakte zij zondag alvast de winst in een nationale veldrit, waaraan werd deelgenomen door zo’n 40 vrouwen/meisjes uit heel Nederland.
Reageer!

Winst voor Justin Kloese en Floor Weerink op de Meerdijk

EMMEN - Op de Meerdijk in Emmen stond zaterdag de 4e interclubveldrit van het district Noord op het programma. Verspreid over diverse categorien gingen ruim 80 deelnemers van start. Dat aantal lag iets beneden de verwachtingen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda