Wielrennen

Jetze Plat, Alex Zanardi en Jennette Jansen wereldkampioen tijdrijden in Emmen

EMMEN - Jetze Plat (MH4) en Jennette Jansen (WH4) hebben op dag 3 van de Wereldkampioenschappen Para-cycling in Emmen met succes hun wereldtitel in het tijdrijden verdedigd. In de MH5-categorie eindigde Tim de Vries als tweede, achter oud Formule 1-coureur Alessandro Zanardi. Ook Carmen Koedood (WH2) en Chantal Haenen (WH5) zorgden voor Nederlands succes. Koedood, uitkomend in de WH2-categorie, moest net als De Vries genoegen nemen met zilver. Voor Chantal Haenen was er een bronzen medaille.
Reageer!

Goud voor Ter Schure en Fransen op dag 2 WK Para-cycling 2019

EMMEN - Vincent ter Schure en Timo Fransen hebben op dag 2 van de Wereldkampioenschappen Para-cycling 2019 in Emmen goud gewonnen in de tijdrit. Het is voor het Nederlandse tandemduo hun eerste wereldtitel, nadat ze eerder al goud wonnen op de Paralympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro. Vincent ter Schure: â??Dit voelt wel als loon naar werken.â??
Reageer!

Met Kleintje Fiets4Daagse richting WK Paracycling in Emmen

DALEN/EMMEN - Ter ere van UCI Para-Cycling Road World Championships 2019 in Emmen, van 11-15 september, wordt er weer een prachtige fietsweek georganiseerd. Dit WK is het toetje na de organisatie van twee succesvolle wereldbekerwedstrijden in 2017 en 2018. In deze week valt er voor iedereen elke dag iets te beleven; Bezoek het beweegplein met verschillende sportactiviteiten en test hoe fit je bent (11-13 september Raadhuisplein, 14-15 september Meerdijk).
Reageer!

Voor de 3e keer de “Iedereen verdient een morgen toch(t) van FTC Toerlust.

NIEUW WEERDINGE - De fietstoerclub Toerlust uit Nieuw-Weerdinge organiseert op zondag 30 juni a.s. een fietstoertocht vanuit het Nieuw-Weerdinge. Het betreft een sponsortocht en een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan KWF (Kankerbestrijding). De organisatie wordt ondersteund door Nieuw-Weerdinge Gezond.
Reageer!

Internationaal deelnemersveld tijdens feestelijke jubileumeditie wielerwedstrijd Kleine Hein

EMMEN - Op zaterdag 20 april a.s wordt in Emmen voor de 40e keer de wielerwedstrijd de Omloop door het Land van Kleine Hein verreden. Niet alleen kent deze feestelijke editie een internationaal deelnemersveld, maar vindt er ook een randprogramma plaats met onder andere een bijzondere expositie over deze jubilerende wielerronde. Wielersportvereniging Emmen organiseert op zaterdag 20 april drie wedstrijden door het (veen)gebied Barger-Compascuum, Emmer-Compascuum, Barger-Oosterveld en Nieuw-Dordrecht.
Reageer!

Voor de 27e keer de Slenerveldtocht van FTC Toerlust.

NIEUW WEERDINGE - De fietstoerclub Toerlust uit Nieuw-Weerdinge organiseert op zondag 18 november aanstaande voor de 27e keer de jaarlijkse veldtoertocht vanuit het 't Haantje. De tocht leidt de deelnemers langs een met linten goed gepijlde route door de bossen rondom 't Haantje.
Reageer!

Topbezetting 43e Superprestige Veldrit in Gieten

GIETEN - s-Werelds beste allround wielrenners bij 43e Superprestige Veldrit Gieten. Op zondag 14 oktober wordt op het fraaie parkoers aan de Nijslootsweg in Gieten de 43e editie van de internationale Superprestige veldrit van Gieten georganiseerd door de Stichting Wieler Promotion Oostermoer.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - De HSG Nordhorn-Lingen zit in een behoorlijke dip. Na de grote nederlaag bij “ Angstgegner” Tusem Essen ( 36-27 ! ) werd de zondag erop opnieuw verloren. Nu in de eigen Emsland Arena in Lingen van HBW Balingen met 26-29 na een dramatisch slechte eerste helft.
Reageer!

Zondag 14 Oktober is het wereld Vrede Vliegerdag.

EMMEN - Over de gehele wereld laten vliegeraars hun vlieger op voor verdraagzaamheid , begrip, saamhorigheid en respect voor de medemens en de aarde. In Emmen , zetten leden van de Vliegerclub stijgkracht ook hun vliegers in de lucht voor de wereld vrede.
Reageer!

WSV Emmen ruim vertegenwoordigd op NK wielrennen!

EMMEN - De selectiecommissie van de KNWU-Noord heeft op basis van een aantal selectiewedstrijden in het noorden bepaald wie aan het NK wielrennen mag deelnemen. Dit jaar mogen er 10 jongens en meisjes van de Wielervereniging Emmen meedoen. Op 17 juni wordt het NK gehouden in het Brabantse Steenbergen. WSV Emmen/ hoofdtrainer jeugd Guus Thijssen is enorm trots. “Je merkt dat het wielrennen in Emmen enorm in de lift zit.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda