In deze categorie

Wielrennen

Yvet Schoonewille op het podium

ZWEVEZELE - Bij gebrek aan wedstrijden in Nederland zochten twee meiden van WSV Emmen hun toevlucht in België, waar ze dit weekend volop “aan de bak” konden. Zaterdag reden Yvet Schoonewille en Rose Kloese in Zwevezele om de Grote Prijs van de provincie West-Vlaanderen en zondag stond er een wedstrijd in Mol-Sluis op het programma.
Reageer!

Lieke Nooijen wint openingsklassieker

STRIJEN - In het afgelopen weekend is het nieuwe wegseizoen in Nederland vol op gang gekomen. Uiteraard ging de meeste aandacht uit naar de Ronde van Drenthe en de bijbehorende Acht van Westerveld, maar ook elders in het land werd gekoerst.
Reageer!

Lieke Nooijen wint openingsklassieker

In het afgelopen weekend is het nieuwe wegseizoen in Nederland vol op gang gekomen. Uiteraard ging de meeste aandacht uit naar de Ronde van Drenthe en de bijbehorende Acht van Westerveld, maar ook elders in het land werd gekoerst.
Reageer!

Serie trainingsritten op Meerdijk afgesloten

EMMEN - Onder gunstige weersomstandigheden is zaterdag de laatste trainingsrit op de Meerdijk gereden. De nieuwelingenwedstrijd kende weliswaar een aantal uitlooppogingen, maar toen puntje bij paaltje kwam resulteerde dat gewoon in een â
Reageer!

Wie wint eerste editie Kleintje Parijs -Roubaix?

Wie neemt deze Keien-trofee mee naar huis? VALTHE - Zaterdag 11 maart is de dag die u absoluut in uw agenda moet noteren! De eerste editie van Kleintje Parijs-Roubaix. De Nederlandse versie van De Hel van het Noorden. Maar liefst 4 kilometer stoempen over de Drentse kasseien! Wie durft de uitdaging aan?
Reageer!

Zware trainingsklassieker in Sleen

SLEEN - Windkracht vier, soms zelfs vijf in het open veld. Dan weet je als wielrenner wel hoe laat het is. Dat wordt waaierrijden. Een fantastisch mooie discipline, behalve voor degenen die het niet (goed) beheersen. Voor hen is de waaierkoers een lijdensweg, waar ze zelf meestal snel een eind aan maken.
Reageer!

Laatste trainingsrit Meerdijk trok (te) weinig deelnemers

EMMEN - Na een week onderbreking vanwege de weersomstandigheden, werd zaterdag op de Meerdijk weer een trainingsrit gereden door de wielrenners, die bezig zijn zich voor te bereiden op het nieuwe wegseizoen. Velen doen dat tegenwoordig overigens in het buitenland, want nu er een vakantieweek is begonnen, was de belangstelling op de Meerdijk niet erg groot. Een flinke domper voor de organisatie.
Reageer!

Wie wint eerste editie Kleintje Parijs -Roubaix?

VALTHE - Zaterdag 11 maart is de dag die u absoluut in uw agenda moet noteren! De eerste editie van Kleintje Parijs-Roubaix. De Nederlandse versie van De Hel van het Noorden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda