Wielrennen

Trainingswielerronde Sleen afgelast

SLEEN/EMMEN - De traditionele trainingsklassieker in Sleen gaat aanstaande zaterdag niet door. Volgens de tehnische leiding van de WSV Emmen, die verantwoordelijk is voor de organisatie, is het parcours te gevaarlijk om er een wedstrijd op te rijden. De trainingswedstrijden op de wielerbaan op sportpark Meerdijk die een week later op zaterdag van start gaat, zal wel gewoon doorgaan op de zaterdagen in maart. Voor meer inlichtingen kan men altijd kijken op de site van de WSV Emmen.
Reageer!

Sjoel - en schietavond voor Ronde van Erm

ERM ? In caf?, restaurant Moorman in Erm wordt op zaterdag 20 februari a.s. een sjoel- en schietavond gehouden. Aanvang: 20.00 uur. Tijdens deze voor een ieder gratis toegankelijke avond worden allerlei spelactiviteiten georganiseerd, waarbij prachtige prijzen te winnen zijn. Complete tuinsets, stereo-apparatuur, levensmiddelenmanden en nog veel meer zullen die avond aan de prijswinnaars van de verschillende activiteiten worden uitgereikt.
Reageer!

Net geen podiumplaats voor Tijmen Eising en Gert Jan Bosman

HOOGERHEIDE ? Gert Jan Bosman uit Emmen is er niet in geslaagd om het eindklassement van de wereldbeker voor junioren in de wacht slepen. De voor de Peddelaars uitkomende Bosman eindigde begon als koploper aan de laatste wedstrijd in Hoogerheide, maar kwam daar niet verder dan een zesde plaats. Winnaar werd David van der Poel die een thuiswedstrijd reed, daarmee ook het eindklassement naar zich toe trok.
Reageer!

Ruim 5 miljoen uitgegeven tijdens Vuelta

ASSEN - Uit de door provincie Drenthe en gemeente Assen uitgevoerde evaluaties van de beleving en de economische impact blijkt dat de start van de Vuelta in Drenthe een groot succes is geworden. In het Vuelta weekend van 29 augustus tot en met 1 september 2009 is in Drenthe ongeveer 5,3 miljoen euro besteed. Alleen al in Assen gaven rond de 70.000 bezoekers zo?n 2,2 miljoen euro uit, waarvan 1,3 miljoen euro in de horeca.
Reageer!

Tijmen Eising en Gert Jan Bosman derde

ROUBAIX(Fr.) Tijmen Eising en Gert Jan Bosman zijn tijdens een werelbekerwedstrijd in het Franse Roubaix na een eindsprint met een kopgroepje van vier renners op een vierde en derde plaats geeindigd bij de beloften. Tom Meeuwsen rn Robert Gavenda werden 1e en 2e. Bij de Junioren deed Gert Jan Bosman uit Emmen ook goed van zich spreken door bij de junioren een podiumplaats te pakken. Winnaar werd de nederlands kampioen David van der Poel. Op de tweede plaats eindigde een Fransman.
Reageer!

ATB toertocht van de Hesseler Fietsers GAAT NIET DOOR !!!!

OOSTERHESSELENE - De ATB gepland op zaterdag 23 januari van Fietstoervereniging De Hesseler Fietsers in Oosterhesselen niet door gaat. Sneeuwoverlast op de route en de vorstvoorspelling voor komende periode maken het parcours onveilig. De eerstvolgende ATB tocht van de Hesseler Fietsers zal zijn De Landal Aelderholt Veldtoertocht op 30 mei, met als afstand 25, 35 en 50 km. Op de zaterdag 29 mei voorafgaande aan de ATB tocht zal de Omloop van Aelderholt worden verreden. Deze wegtocht heeft als afstand 40, 60, 80 en 120 km. De startplaats voor beide evenementen is Landal Greenparks Aelderholt in Aalden.
Reageer!

Gert Jan Bosman en Tijmen Eising net buiten podium op NK Veldrijden

HEERLEN - Gert Jan Bosman is vanmiddag net buiten het podium ge?indigd op het Nederlands Kampioenschap Veldrijden in het Limburgse Heerlen. De Emmmer junior eindigde als vierde op 23 seconden van winnaar David van der Poel uit Kapellen. Tweede werd Michiel van der Heijden uit Drunen, op de derde plaats eindigde Mike Teunissen uit Ysselsteyn. Zaterdag werd kwamen de beloften aan de start en daarin eindigde eerste jaars Tijmen Eising ook net buiten het podium op een vierde plaats.
Reageer!

ATB wedstrijd in het Asserbos

ASSEN - De Internationale Jeugdtour Assen houdt zondag 3 januari 2010 tussen 11.00 uur en 15.00 uur een ATB wielerwedstrijd in het Asser Bos. Start en finish is het Wielerhome op sportpark Stadsbroek. De lengte van het parcours bedraagt ongveer 5 km. Het is mogelijk om tot 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd in de kantine van het Wielerhome nog in te schrijven.
Reageer!

Tijmen Eising lijkt op tijd in vorm voor NK

ST.MICHIELSGESTEL ? Veldrijder Tijmen Eising uit Emmen heeft een week voor het Nederlands kampioenschap zijn goede vorm van het vorige weekend bevestigd. In St. Michielsgestel eindigde de 1e jaars bij de beloften in de wedstrijd samen met de profs op een verdienstelijke vierde plaats. Na meerdere ronden op een derde plaats te hebben gereden hield een klein stuurfoutje hem van het podium. Thijs Al profiteerde van dit foutje en nam de derde plaats over en wist tot het einde de deur voor de sterk aandringende Tijmen Eising dicht te houden. De Belg Bart Arnhouts won voor Gerben de Knegt. Thijs Al werd derde en Tijmen Eising vierde waarmee hij overigens wel de winst bij de beloften pakte.
Reageer!

Tijmen Eising weer op weg naar grote daden

EMMEN - Europees, Wereld en Nederlands kampioen wielrennen Tijmen Eising kan met een goed gevoel terugkijken op het afgelopen weekend. Afgelopen zaterdag werd hij derde tijdens een wereldbekerwedstrijd in het Belgische Zoldert en zondag miste hij met een vierde plaats nipt een podiumplaats in Diegem tijdens een Superprestige wedstrijd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda