Wielrennen

ATB wedstrijd in het Asserbos

ASSEN - De Internationale Jeugdtour Assen houdt zondag 3 januari 2010 tussen 11.00 uur en 15.00 uur een ATB wielerwedstrijd in het Asser Bos. Start en finish is het Wielerhome op sportpark Stadsbroek. De lengte van het parcours bedraagt ongveer 5 km. Het is mogelijk om tot 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd in de kantine van het Wielerhome nog in te schrijven.
Reageer!

Tijmen Eising lijkt op tijd in vorm voor NK

ST.MICHIELSGESTEL ? Veldrijder Tijmen Eising uit Emmen heeft een week voor het Nederlands kampioenschap zijn goede vorm van het vorige weekend bevestigd. In St. Michielsgestel eindigde de 1e jaars bij de beloften in de wedstrijd samen met de profs op een verdienstelijke vierde plaats. Na meerdere ronden op een derde plaats te hebben gereden hield een klein stuurfoutje hem van het podium. Thijs Al profiteerde van dit foutje en nam de derde plaats over en wist tot het einde de deur voor de sterk aandringende Tijmen Eising dicht te houden. De Belg Bart Arnhouts won voor Gerben de Knegt. Thijs Al werd derde en Tijmen Eising vierde waarmee hij overigens wel de winst bij de beloften pakte.
Reageer!

Tijmen Eising weer op weg naar grote daden

EMMEN - Europees, Wereld en Nederlands kampioen wielrennen Tijmen Eising kan met een goed gevoel terugkijken op het afgelopen weekend. Afgelopen zaterdag werd hij derde tijdens een wereldbekerwedstrijd in het Belgische Zoldert en zondag miste hij met een vierde plaats nipt een podiumplaats in Diegem tijdens een Superprestige wedstrijd.
Reageer!

Tijmen Eising derde in wereldbekerwedstrijd

ZOLDERT - Tijmen Eising uit Emmen heeft vanadaag voor een buitengewoon goede presatie gezorgd door tijdens een werledbekerwedstrijd in het Belgische Zoldert een derde plaats te bemachtigen. Nadat Tom Meeuwsen als eerste over de meet verloor de Wereld en Europees kampioen bij de junioren nipt de sprint om de twede plaats van de Italiaan Silvestri. Een super prestatie volgens kenners van de eerste jaars nieuweling.
Reageer!

Erik Dekker Classic behouden voor Drenthe

ASSEN - Wielersport Provincie Drenthe is opnieuw verzekerd van minimaal drie jaren Erik Dekker Classic in Hoogeveen. De eerste drie edities werden met wisselend succes door Leo van Vliet, bondscoach, georganiseerd. Om de toekomstige edities veilig te stellen heeft Jansen Event-Sportmanagement van Wim Jansen de organisatie overgenomen en heeft aangegeven de Erik Dekker Classic een vaste plaats op de wielerkalender te geven. Tevens zal de nieuwe organisatie de Erik Dekker Classic uitbreiden met gezinstochten voor de ?gewone? fietser van 20 en 40 kilometer door de Gemeente Hoogeveen.
Reageer!

Gert-Jan Bosman 3e in super prestige Belgi

EMMEN - Gert-Jan Bosman uit Emmen is zondag als derde overde meet gekomen in de Super Prestige van Hamme-Zogge in Belgi?. Al in de eerste ronde maakten de Nederlanders het verschil. Van der Poel, Bosman, Teunissen en van Poppel reden direct al weg. Van Poppel kon in de tweede ronde vervolgens het hoge tempo niet meer volgen, waarna het trio de rest van de wedstrijd gezamenlijk verder reed. Omdat de drie niet voor elkaar onderdeden bleek een eindsprint onvermijdelijk. Daarin was Van der Poel net iets rapper dan Teunissen en Gert-Jan Bosman. Met het oog op komend zondag waar de Superprestige in ons eigen Gieten verreden wordt, is dit voor Gert-Jan Bosman een mooie bevestiging van zijn goede vorm.
Reageer!

De ICW Uitslagen Noord Wintercompetitie 2009-2010

INORG - De ICW Noord Wintercompetitie 2009-2010 heeft inmiddels alweer haar vierde wedstrijd gehouden. De stand na wedstrijden in Norg - Veendam - Echten - Trimunt ziet er als volgt:
Reageer!

Marianne Vos toch bij Super Prestige Veldrit Gieten aan de start.

Tijdens de persconferentie van de 34e Internationale Super Prestige Veldrit van Gieten werd bekend gemaakt dat de dameskoers sterk bezet is maar dat wereldkampioene Marianne Vos nog niet was gecontracteerd. Dit had te maken met de financi?le mogelijkheden van de organisatie en zij hadden er voor gekozen om meerdere rensters van de nationale selectie te contracteren in plaats van enkel de wereldkampioene. Er werd bij gezegd dat wanneer er financi?le ruimte zou ontstaan als nog een poging zou worden gedaan om haar aan de start te krijgen.
Reageer!

Zuidenveldrit in bossen Exloo

EMMEN/VALTHE - De Fietstoerclub Emmen organiseert op zondag 22 november aanstaande een veldtoertocht. De Zuidenveldrit over 30 of 50 km.. Beide routes gaan door het heuvelachtige terrein van het Valtherbos. De 50 km route maakt nog een extra lus door de boswachterij Exloo langs het Molenveld en de Zeven Heuveltjes. Er zijn gratis verzorgingsposten in Valthe en Odoorn. De route is volledig gemarkeerd. Douche- en kleedgelegenheid is aanwezig. Het verkrijgen van een herinnering is mogelijk. Er is gelegenheid voor het afspuiten van de fiets. Start en finish is bij het clubgebouw v.v. Valtherboys, Brinkweg in Valthe. Er is ruime parkeergelegenheid. Voor beide afstanden kunt u starten tussen 9 en 10 uur. Deelname van jeugd t/m 12 jaar is gratis.
Reageer!

Uitslagen wintercompetitie 2009-2010

ECHTEN - De uitslagen en tussenstanden van de ICW Noord Wintercompetitie 2009-2010 na drie wedstrijden zien er als volgt uit:
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda