Wielrennen

VRIJE training op de Cyclocross Trainingsbaan in Odoorn

ODOORN - Dit kan aan de Borgerderweg 30 7873 TD Odoorn op woensdagavond 21 oktober 2009 tussen 19:00 uur t/m 20:30 uur. Parkeren autos voor aan de weg, indien vol, naar carpoolplaats (verlicht) aan N34 hoek Borgerderweg of parkeerplaats SBB aan de rechterkant alles op maximaal 200 mtr afstand van de lokatie. Ingang: door hek via inrit naar achteren rechts voorbij de stallen.
Reageer!

Arianna Pruisscher wint tweede editie jeugd mini wintertriathlon in Assen

NIEUW DORDRECHT - De 11 jarige Arianna Pruisscher deed vrijdag mee aan de triathlon waarbij ze uitkwam op de volgende onderdelen. 1,5 km hardlopen. 6,6 km fietsen en 3.9 km schaatsen. Al gelijk bij de start van het hardlopen liep Arianna mee aan kop en kon later haar voorsprong uitbouwen bij de onderdelen fietsen en schaatsen. Met een ruime voorsprong wist Arianna de triathlon op haar naam te schrijven. Bij de estafette triatlon voor teams wisten Justin Kloeze en Stefan Pruisscher ook een mooie overwinning binnen te slepen.
Reageer!

Veldtoertocht zondag 1 november 2009

EMMEN - De Fietstoerclub Emmen organiseert op zondag 1 november aanstaande weer de Kibbelkoele Veldrit over 30 of 45 km.. De route is volledig gemarkeerd. Douche- en kleedgelegenheid is aanwezig en er is ruime parkeergelegenheid. Onderweg zijn verzorgingsposten ingericht waar men voorzien zal worden van drinken, banaan en versnapering. Het verkrijgen van een herinnering is mogelijk en er is gelegenheid voor het afspuiten van de fiets.
Reageer!

Wielrenner Tijmen Eising verzorgt column

EMMEN - Wielrenner Tijmen Eising uit Emmen verzorgt vanaf deze week wekelijks een column op Emmen.nu . Deze week zijn tweede bijdrage: Wat een verschil. De ene week fiets je met 28 graden onder de Italiaanse zon, de andere week kom je 15 graden tegen en hoop je dat het niet zal gaan regenen. Een ander verschil; het aantal toeschouwers. Fiets je in Itali? nog rond tussen de 'rijkeren der aarde', waar bijna iedereen Gucci, Prada of Dolce en Gabbana draagt, rijd je de zondag erop weer gewoon tussen de 'normale' Belg. Een massa volk, geschat rond de 10.000, die je aanmoedigt en waarbij het niet uitmaakt welke nationaliteit je daarbij draagt.
Reageer!

Eising en Bosman in EK selectie veldrijden

EMMEN - Bondscoach veldrijden van de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie, Johan Lammerts, heeft de selectie voor het Europese kampioenschap veldrijden bekend gemaakt. Het EK wordt op 1 november verreden in Hoogstraten, Belgi?. Bij de selectie EK veldrijden U23 mannen is Tijmen Eising uit Emmen geselecteerd. Bij de Junioren mannen verschijnt Gert-Jan Bosman uit Emmen aan de start.
Reageer!

Doorzetters en ondernemers zorgen samen voor prestaties,

EMMEN - Wat is begonnen als een wekelijkse ontspannen fietstocht van 3 heren uit Barger Oosterveld, is inmiddels uitgegroeid tot een fanatieke club wielrijders. Dat deze tak van sport populair is, is te zien aan de groeiende groep fietsers. Op dit moment bestaat de groep uit zo?n 10 fanatieke bikers. De fietsclub begeeft zich vooral op de bos- en zandpaden in de regio Emmen, maar ook op verharde wegen zijn ze op de wielrennersfiets actief.
Reageer!

Topcompetitie gaat naar Nick Geerling

SCHOONEBEEK - Langzaam gaat het fietscross seizoen weer naar het einde, inmiddels is er ook een einde gekomen aan de topcompetitie van 2009. De laatste wedstrijd werd verreden op de crossbaan van KWC uit Kampen. Nick Geerling pakte ook in de laatste competitie wedstrijd de dagwinst. Nick Geerling begon de dag in de wetenschap dat hij aan een 3e plaats genoeg zou hebben voor de eind overwinning in de competitie in de cruiser klasse bij de ?boys 12-?. In de eerste manche startte hij goed en sloot hij als tweede aan op het eerste rechte stuk. Hij kon wel dichterbij komen maar was niet in de gelegenheid de eerste plaats over te nemen, hij eindigde dan ook als 2e.
Reageer!

Geslaagde Drents kampioenschap fietscross

KLAZIENAVEEN - Afgelopen zaterdag zijn onder grote publieke belangstelling de open drentse kampioenschappen fietscross verreden aan de poolster in klazienaveen. er werd gestreden voor alles wat de crossers waard waren om de titel te veroveren. een iedere was natuurlijk gebrand om een mooie kampioens-trui om zijn/haar schouders te laten glijden maar dit was alleen maar weg gelegd voor de beste crossers van de dag. ook de rijders van de eigen vereniging lieten zich niet onbetuigd en streden om een podiumplaats.
Reageer!

Euregio-Veldtoertocht in Coevorden

COEVORDEN - Zondagochtend 11 oktober organiseert de Wielertoerclub in Coevorden , even als in de voorafgaande jaren, de populaire veldtoertocht in het grensgebied tussen Coevorden en Emlicheim. Deze toertocht kent ieder jaar weer honderden deelnemers.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda