NK Futsal voor COVS scheidsrechters

BEILEN - Op zaterdag 17 januari 2009 in Beilen in de Drenthe-hallen het NK Futsal voor COVS scheidsrechters wordt gehouden. De Drentse scheidsrechtersgroepen Hondsrug e.o. ,Hoogeveen, Meppel en Zuid Oost Drenthe hebben de handen ineen geslagen om onze zustervereniging Centraal Drenthe bij te staan in de organisatie voor NK futsal.

Een unieke situatie, welke onderstreept de goede samenwerking die er is tussen de Drentse COVS scheidsrechters groepen. Achter de schermen wordt al druk gewerkt om goed beslagen ten ijs te komen.
Drenthehal
De sporthal Drenthehal bestaat uit twee hallen die aan elkaar zijn gekoppeld.Ideaal voor onze NK Futsal dag. Parkeergelegenheid is er voldoende. Parkeren kan direct links van de hal en voor de hal. Verder is er nog aan de overkant parkeergelegenheid. Let op de aanwijzing van onze medewerker.

Laatste nieuws: RTV Drenthe komt met het programma "Hemmeltied"
In dit programma komt de 'scheidsrechter'voorop te staan. Met intervieuws en alle aandacht. Verder komt er een zanger en presenteren Geesje Been en Harm Dijkstra (bekend van het duo "Harm en Roelof") het programma. Ook wordt er een spel gespeeld tussen twee teams. Dit alles is te beluisteren via internet (voor de achterblijvers) via radio Drenthe even op de link radio klikken. Programma begint om 10.00 uur en eindigd om 12.00 uur.

(Hemmeltied staat in Drenthe voor; nog even druk bezig zijn voor het weekend, alles schoon maken, de stoep vegen, want 'domminee' kan voorbij komen. Als de buurman voorbij komt en je bent druk aan het werk, zegt hij; zo buurman; nog eevn drok an't hemmeln? )

Drentse teams mogen instromen
De organisatie van het toernooi mag starten met 10 teams, de extra drentsche teams hoeven geen beslissing wedstrijd te spelen maar kunnen gewoon instromen. Gister hebben we dat in het VCN besloten. Er mag ook een tiende ploeg deelnemen maar die mag niet uit Noord komen. Voor de rest mag hij overal vandaan komen.

Er mag zelfs een team meedoen die gemixt is van leden uit diverse lid verenigingen maar uit Noordelingen mag hij niet bestaan. Ik zat zelf te denken aan een team uit jeugdscheidsrechter.nl leden ( die lid zijn van de COVS ). Dit om te voorkomen dat het een Noordelijk onderonsje word.
 Meer informatie kan men vinden op de website van de COVS,  http://members.home.nl/ab.1/ 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda