Zwemmen/Waterpolo

Regio kampioenschappen in Aquarena groot succes

EMMEN/HOOGEVEEN - Dit jaar worden de regionale kampioenschappen wedstrijdzwemmen voor de snelste zwemmers uit Noord Nederland gehouden in het nieuwe Aquarena. Voor Aquarena de eerste grote KNZB wedstrijd in het nieuwe bad. De kampioenschappen worden gehouden over 2 weekenden en afgelopen weekend was de aftrap. De organisatie lag in handen van ZPC Hoogeveen in samenwerking met KNZB Noord en Aquarena.
Reageer!

Eerste duik in het nieuwe Aquarena

EMMEN – Het nieuwe Aquarena zwembad is geopend. Na de ontvangst van de genodigden en een optreden in het water door zeemeerminnen opende Harm Lassche de rij van toespraken door onder anderen wethouder Rene van de Weide en vertegenwoordigers van Koenen Bouw en Wind Disgign en Build.
Reageer!

Nieuw logo voor nieuw zwembad Aquarena

EMMEN - De bouw van het nieuwe zwembad Aquarena is bijna klaar. Dat vraagt om een nieuw logo. Inmiddels prijkt het nieuwe logo van het nieuwe zwembad Aquarena op Businesspark Meerdijk in Emmen aan de gevel. Dit logo komt de komende periode op steeds meer uitingen van het nieuwe zwembad terug. Op 21 september is de opening van het nieuwe zwembad.
Reageer!

40e Moby Dick waterpolotoernooi groter dan ooit was top!! …

ZANDPOL - Met 134 deelnemende waterpolo ploegen uit maar liefst 6 landen schaart zpc Moby dick uit Schoonebeek eo zicht bij de top 3 van grootste waterpolotournooien wereldwijd. Zaterdagmorgen om 8.45 uur opende - doordat Wethouder Pvd Weide door ziekte op het laatste moment verhinderd was - toernooivoorzitter Albertjan Wemmenhove samen met oud gediende Jan Bartels en hoofdsponsor Edwin Boender van e-specialisten het toernooi.
Reageer!

Mindervaliden toilet en bad-lift in openluchtzwembad Emmer Compascuum

EMMER COMPASCUUM - Met bijna 600 bezoekers, genietend van een heerlijke zomerse dag, hebben we een zeer succesvolle en gezellige sportmarkt achter de rug. Uitstekende promotie voor alle betrokkenen met veel (sportieve) activiteiten en andere interessante wetenswaardigheden. Compliment voor Emmercompascuum als sportdorp.
Reageer!

Beste Deelnemer aan de Moby Dick “Clinics”

SCHOONEBEEK - Fijn dat je vandaag meedeed aan deze 1e clinic Waterpolo/ Beachpolo. Omdat er om een aantal redenen de opgaves wat tegenvielen is door de organisatie besloten om dit jaar het waterpolotoernooi voor de schoolteams op woensdag as niet te organiseren. Wel gaan we vandaag en ook volgende week zaterdag 25 mei een aantal leuke zwem- en waterpolo technieken oefenen.
Reageer!

Lois Klein wint brons in Polen

BIELSKO BIALA - Judoka Lois Klein leverde in Polen een knappe prestatie door brons te winnen in haar gewichtsklasse. De judoka van Vos was naar Bielsko Biala afgevaardigd door de Judo Bond Nederland om deel te nemen aan de European Judo Cup. Dit was niet zonder succes. Van de vier gespeelde wedstrijden won zij er drie met ippon.
Reageer!

Moby Dick zwemploeg op dreef in Winschoten

WINSCHOTEN - Op zaterdag 23 februari was het ondanks de voorjaarsvakantie een drukte van belang in het Winschoter zwembad De Watertoren. Met 7 andere verenigingen uit Noord Nederland werd hier gestreden om de zg " Servobokaal". Met 8 zwemmers vertrokken richting Winschoten, waar Iedere zwemmer die middag 3 afstanden mocht afleggen. Bij de 24 Moby Dick starts werden maar liefst 10 persoonlijke records verbeterd en zwommen we 11 medailles bij elkaar.
Reageer!

Moby Dick zwemploeg op dreef in Winschoten .

WINSCHOTEN - Op zaterdag 23 februari was het ondanks de voorjaarsvakantie een drukte van belang in het Winschoter zwembad De Watertoren. Met 7 andere verenigingen uit Noord Nederland werd hier gestreden om de zg " Servobokaal".
Reageer!

Lesing over borstcrawltechniek in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Op woensdag 7 november geven Alexander Hullemann en Emily Brekelmans van Sport-Active Nederland een uitgebreide lezing over de borstcrawltechniek. Ze vertellen in de lezing welke verschillende technieken er zijn, waar je echt aan moet denken bij het zwemmen en ze geven je tips en trucs om efficiënter en harder te zwemmen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda