Zwemmen/Waterpolo

1 mei opening Geert Vos Bad Erica

ERICA - Binnenkort is het zo ver en begint in Erica het zwemseizoen 2010. Het prachtige openluchtzwembad opent dan namelijk weer haar deuren. Vanaf zaterdag 1 mei 13.00 uur bent u allen van harte welkom. Om deze openingsdag te vieren is er op zaterdag 1 mei voor alle kinderen op vertoon van abonnement of entreekaartje een gratis ijsje te halen in de kiosk!! Voor verdere info over bv. openingstijden, zwemles etc. verwijzen we u naar onze prachtige vernieuwde website www.geertvosbad.nl Tot ziens in het Geert Vos Bad op Erica!!
Reageer!

KNZB, De Kikker en gemeente Emmen ondertekenen Swim2gether-overeenkomst

EMMEN - De Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB), zwemvereniging De Kikker en de gemeente Emmen ondertekenen maandagmiddag 1 februari een overeenkomst in het kader van het project Swim2gether. Doel hiervan is meer allochtone kinderen naar zowel de zwemvereniging als het zwembad te trekken. De ondertekening geschiedt door de heren J.N. Kossen, directeur van de KNZB, G. Evenhuis, wethouder Sport van de gemeente Emmen en G. Huising, voorzitter van Zwem- en Polovereniging De Kikker. Na de ondertekening zal meteen de eerste actie van dit project van start gaan: leerlingen van Openbare Basisschool Angelslo gaan dan gezamenlijk het zwembad in om te zwemmen.
Reageer!

Nederlaag voor De Kikker

EMMEN ? De waterpolo?rs van De Kikker uit Emmen leverden volgens coach Oleg Grooten in eigen bad een wanprestatie door met 5-3 van Orca te verliezen. De ploeg ging heel slap van start en kwam in het eerste kwart op een 3-0 achterstand. In de volgende kwarts wisten de Emmenaren de wedstrijd niet meer naar hun hand te zetten en verloren kansloos.
Reageer!

Gemeente Emmen ondersteunt geprivatiseerde Zwembaden in de gemeente

EMMEN - De gemeente Emmen geeft ? 1.000,- aan de geprivatiseerde openluchtbaden en ?sporthallen in de gemeente. Dit omdat de gemeente een grote waardering heeft voor de inzet van de vele vrijwilligers die er ieder jaar weer voor zorgen dat de openluchtbaden en ? sporthallen in hun woonplaats kunnen blijven bestaan. Deze zogeheten waarderingsondersteuning is beschikbaar gesteld op verzoek van de gemeenteraad van Emmen.
Reageer!

Zwemdiploma-A voor alle basisschoolleerlingen

EMMEN - De gemeente Emmen streeft ernaar om alle kinderen met een geldig zwemdiploma-A van de basisschool te laten gaan. Omdat niet alle kinderen op zwemles gaan, werkt de gemeente met een zogeheten zwemvangnet. In het Emmer zwemvangnet is aandacht voor de grootte van de groepen tijdens zwemles, ook wordt er aandacht besteed aan extra vaardigheden voor de zweminstructeurs om te kunnen werken met kinderen met gedragstoornissen. Het zwemvangnet besteedt extra aandacht aan scholen met veel achterstandsleerlingen.
Reageer!

"De Zwaoi" zet zwemmers in het zonnetje

VALTHERMOND - Thea Drenth, Annie Pinkster en Alie Vondel alle drie uit Valthermond hebben vrijdagavond tijdens de laatste dag van de zwemvierdaagse in het openluchtzwembad "De Zwaoi" in Valthermond op feestelijke wijze hun medaille in ontvangst genomen. "De drie dames deden voor de 35e keer mee aan de zwemvierdaagse en dat was voor het openluchtzwembad "De Zwaoi" reden genoeg om de dames eens in het zonnetje te zetten "aldus Fennie Fuller hoofd van zwembad "De Zwaoi".
Reageer!

Zomerse taferelen in Erica

ERICA - Het is warm en dus boeren de openluchtbaden in de gemeente Emmen goed. Met temperaturen tot over de dertig graden genieten jong en oud van een duik in het verkoelende water. In het Geert Vos bad in Erica beleefde de jeugd in Erica veel plezier op de glijbaan. Helaas is het extreme warme weer komende vrijdag voorbij, begin volgende week wordt het weer zomers.
Reageer!

Aquarena deels gesloten voor groot onderhoud

EMMEN - Dinsdag 25 en woensdag 26 augustus is het golfslagbad, inclusief de kleuterhoek, gesloten in verband met groot technisch onderhoud. Alle lessen voor de doelgroepen aan deze kant komen hierdoor te vervallen. De lessen aan de wedstrijdkant gaan gewoon door.
Reageer!

41ste BAM Vastgoed Zepta Waterpolotoernooi wederom een sucees.

TER APEL - Afgelopen weekend organiseerde de Zwem en Poloclub Ter Apel voor de 41ste keer het Vastgoed BAM Zepta waterpolotoernooi. Onder ideale weersomstandigheden werden in het totaal 526 wedstrijden afgewerkt in de verschillende 14 herenpoules, 7 damespoules en 2 jeugdpoules.. Winnnaar in de dameshoofdpoule werd Polar Bears uit Ede De winnaar van de herenherenpoule is uit Schuurman BRC uit Broculo. Naast de veel strijdlust tussen de verschillende teams was ook de sfeer dit jaar weer uitstekend.
Reageer!

Stichting Zwembad ?Geert Vos Bad? erkend door het Nationaal Platform Zwembaden |

ERICA - Stichting Zwembad ?Geert Vos Bad? Erica mag in 2009 opleiden en afzwemmen voor de Nationale Zwemdiploma's. Dit is te herkennen aan een jaarlijks uit te geven vignet met daarin het betreffende jaartal. Wil de consument er zeker van zijn dat een Nationaal Zwemdiploma wordt behaald, let er dan op dat het zwembad, de zwemvereniging of de zwemschool de erkenning heeft als 'Erkend Opleidings- en Exameninstituut Nationale Zwemdiploma's'. Alleen deze instanties mogen opleiden voor de Nationale Zwemdiploma's. Deze erkenning wordt uitgegeven door het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ, het branche-instituut voor de zwembadbranche.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda