Zwemmen/Waterpolo

Twee 'Emmense? zwembaden volop in de race voor Zwembad van het Jaar !

EMMEN - Woensdagavond 24 november 2010 werd tijdens de beurs Leisure & Sport Totaal in Ahoy' Rotterdam een tussenstand bekend gemaakt van de?Zwembad-van-het-jaar?-verkiezing. Twee zwembaden van de gemeente Emmen zijn nog volop in de race voor een prijs. Zwem- en golfslagbal Aquarena zit bij de eerste tien van Drenthe en Neptunusbad in Klazienaveen bij de eerste vier ?groene zwembaden? van Nederland.
Reageer!

5 september laatste zwemdag in Geert Vos Bad Erica

Zondag 5 september alweer de laatste dag van een heerlijk zwemseizoen in het zwembad "Geert Vos Bad" Erica Met de laatste duik om 17.00 uur zwemmen met je viervoeter. We hebben dit seizoen minder bezoekers gehad net even boven de 40.000 bezoekers, vergeleken met seizoen 2009 we hadden tot 48.000 bezoekers.
Reageer!

Butterfly Trophy Emmen voor meisjes onder 17

EMMEN - Het Nederlands waterpoloteam meisjes onder 17 is vrijdag goed van start gegaan bij het Zeslanden Butterfly Trophy in het Aquarenabad in Emmen. Het team van coach Arjan Vos won het eerste duel tegen Canada met 12-10 na een redelijk gelijkopgaand scoreverloop waarbij Nederland toch wel de bovenliggende partij was. De tweede wedstrijd tegen Hungarije was een stuk moeilijker. De fel verdedigende Hongaarse dames gaven de dames van Arjan Vos maar weinig ruimte. Uiteindelijk werd het een dik verdiend 10-10 gelijkspel. Griekenland voert na de eerste dag de ranglijst aan met winst op Australi?12-9) en Canada(15-8).
Reageer!

Waterpolospektakel met een oranje tintje in Zwembad Zandpol

ZANDPOL - Afgelopen weekend vond voor de 31ste maal het ?Powered By Arena ? waterpolotoernooi plaats in Natuurbad de Zandpol. Maar liefst 100 waterpoloteams waren dit weekend aanwezig in natuurbad de Zandpol. Meer dan 1500 sporters en hun meegebrachte supporters maakten van het natuurbad een camping met een bonte verzameling van tenten, caravans en zelfs camper. Het waterpolotoernooi, georganiseerd door ZPC Moby Dick uit Schoonebeek en omgeving, kende een formidabele start.
Reageer!

31ste ZPC Moby Dick waterpolotoernooi ?powered by Arena? success

Waterpolospektakel met een oranje tint in Zwembad Zandpol ZANDPOL - Afgelopen weekend vond voor de 31ste maal het ?Powered By Arena ? waterpolotoernooi plaats in Natuurbad de Zandpol. Maar liefst 100 waterpoloteams waren dit weekend aanwezig in natuurbad de Zandpol. Meer dan 1500 sporters en hun meegebrachte supporters maakten van het natuurbad een camping met een bonte verzameling van tenten, caravans en zelfs campers.
Reageer!

31e ZPC Moby DICK waterpolotoernooi

Waterpolospektakel in Zwembad de Zandpol op 2, 3 en 4 juli ZANDPOL - Over een aantal dagen is het dan weer zover. Na maandenlange voorbereiding vindt in het weekend van 2, 3 en 4 juli het waterpolospektakel georganiseerd door ZPC Moby Dick uit Schoonebeek plaats. Plaats van handeling, het natuurzwembad De Zandpol, gelegen tussen Nieuw Amsterdam en Schoonebeek. Het waterpolotoernooi dat zich mag beschouwen als een van de grootste van Nederland, waarbij vele gerenommeerde ploegen aanwezig zullen zijn, is inmiddels al aan zijn 31ste editie toe. Sommige verenigingen zijn al aanwezig vanaf het eerste toernooi en kijken elk jaar weer uit om deel te kunnen nemen aan het toernooi.
Reageer!

Zwemplassenfolder 2010.39 Drentse zwemplassen zijn veilig

De Drentse Zwemplassenfolder 2010 is uit. De folder biedt een overzicht van de 39 gecontroleerde zwemplassen met bijbehorende voorzieningen in Drenthe. Nieuw in de lijst is Sportlandgoed Swartemeer bij Zwartemeer. De zwemplas bij de Huttenheugte in Dalen is van de lijst gehaald omdat de eigenaar een andere bestemming zal geven aan de plas. De informatie over de zwemplassen is ook te vinden op www.drenthe.nl.
Reageer!

1 mei opening Geert Vos Bad Erica

ERICA - Binnenkort is het zo ver en begint in Erica het zwemseizoen 2010. Het prachtige openluchtzwembad opent dan namelijk weer haar deuren. Vanaf zaterdag 1 mei 13.00 uur bent u allen van harte welkom. Om deze openingsdag te vieren is er op zaterdag 1 mei voor alle kinderen op vertoon van abonnement of entreekaartje een gratis ijsje te halen in de kiosk!! Voor verdere info over bv. openingstijden, zwemles etc. verwijzen we u naar onze prachtige vernieuwde website www.geertvosbad.nl Tot ziens in het Geert Vos Bad op Erica!!
Reageer!

KNZB, De Kikker en gemeente Emmen ondertekenen Swim2gether-overeenkomst

EMMEN - De Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB), zwemvereniging De Kikker en de gemeente Emmen ondertekenen maandagmiddag 1 februari een overeenkomst in het kader van het project Swim2gether. Doel hiervan is meer allochtone kinderen naar zowel de zwemvereniging als het zwembad te trekken. De ondertekening geschiedt door de heren J.N. Kossen, directeur van de KNZB, G. Evenhuis, wethouder Sport van de gemeente Emmen en G. Huising, voorzitter van Zwem- en Polovereniging De Kikker. Na de ondertekening zal meteen de eerste actie van dit project van start gaan: leerlingen van Openbare Basisschool Angelslo gaan dan gezamenlijk het zwembad in om te zwemmen.
Reageer!

Nederlaag voor De Kikker

EMMEN ? De waterpolo?rs van De Kikker uit Emmen leverden volgens coach Oleg Grooten in eigen bad een wanprestatie door met 5-3 van Orca te verliezen. De ploeg ging heel slap van start en kwam in het eerste kwart op een 3-0 achterstand. In de volgende kwarts wisten de Emmenaren de wedstrijd niet meer naar hun hand te zetten en verloren kansloos.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda