De Kikker met winst aan nieuwe competitie begonnen

ENSCHEDE - De mannen van de Kikker zijn zaterdagavond de waterpolocompetitie begonnen met een moeilijke maar zeer verdiende 14-13 overwinning in Enschede. De ploeg van coach Oleg Grooten wist in de wedstrijd steeds weer op voorsprong te komen maar de mannen van EZC bleven constant in het spoor waardoor het een tot het laatste fluitsignaal, enerverende wedstrijd bleef.


Topscorer voor de Kikker werd Paul Kersten met vier treffers. De beresterke speler keerde dit seizoen terug naar Emmen na een aantal jaren voor hoofdklasser het Ravijn uit Nijverdal te hebben gespeeld. De ervaring die hij meeneemt uit Nijverdal is een welkome versterking voor het team. Maar ook jeugdspelers als Sander Glazenburg en Ryan Veerbeek zijn in vergelijk met vorig seizoen enorm gegroeid.

Maar misschien is die andere Veerbeek nog wel een grotere en verrassender aanwinst voor het team. De Kikker had met Marc de Jonge een altijd zeer betrouwbare sluitpost in het doel maar de jonge Dylan Veerbeek ontwikkelt zich razend snel en krijgt van coach Grooten de kans om dit te bewijzen in het eerste team.

Zaterdag werd hij in de derde periode ingezet, pakte meteen twee mooie ballen en stond daarna door goed aanspelen aan de basis van twee doelpunten. Coach Oleg Grooten was na afloop in zijn nopjes met de zwaar bevochten overwinning. We zijn door de late vakantie periode te laat met onze voorbereiding begonnen en hadden eigenlijk dit resultaat niet verwacht.

De Kikker speelt zaterdagavond om 18.45 uur thuis tegen VKC.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda