De Kikker voor even koploper.

TWELLO - De Kikker was zaterdagavond even koploper in de derde klasse C van de waterpolocompetitie. De Emmer formatie won in Twello met maar liefst 8-20 van het laag geklasseerde VKC. En omdat Koploper Orca pas later op de avond hun wedstrijd speelden hadden beide ploegen even een gelijk aantal wedstrijden gespeeld en was de Kikker even de lijstaanvoerder.

De mannen van Coach Oleg Grooten trokken de winnende lijn van na de winterstop door. Hoewel dit er na de eerste twee periodes niet naar uit zag. De thuisclub bood zwaar tegenstand en kwam in het einde van periode twee zelfs terug tot 6-6. Met twee goals van Ruud Mulder , die een prima wedstrijd speelde, en Marten Sanderse stond er bij de tweede pauze toch 6-8 op het scorebord. Hierna was het gedaan met de thuisploeg en de Kikker won de derde periode met 1-5 en sloot het vierde kwart af met 1-7.

De Kikker blijft hiermee op een tweede plaats staan met een achterstand van drie punten op Orca dat één wedstrijd meer heeft gespeeld. Doelpunten de Kikker: Ruud Mulder en Dirk Kerstens 5x, Ralf Luycx 3, Marten Sanderse, Paul Kerstens en Harold Huising 2 en Abel Prins 1. Stand: 1. Orca 18-51, 2. De Kikker 17-48, 3. Drachten 17-42, 4. Neptunia 16-31, 5. De Reest 16-21

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda