Brons voor De Kikker op NK

EMMEN - Soms heb je in de sport van die onverwachte verrassingen. Zoals een promotie van Emmen naar het walhalla van het vaderlandse voetbal. Om maar een voorbeeld te noemen. Ook waterpoloclub De Kikker in Emmen werd dit weekend verrast. Normaal gesproken gaan titels en medailles in het waterpolo altijd naar clubs en teams van hoofd en soms eersteklassers .

Verrassing:
Het samenwerkingsverband van de Kikker, Zepta en Stadskanaal is dit weekend als kampioen van Regio Noord in Leiden derde geworden op het Nationaal Kampioenschap voor spelers tot 19 jaar. Een geweldige prestatie die echt maar zelden voorkomt. Het thuis spelende ZVL werd kampioen door in de finale Widex Donk na strafworpen met 16-15 te verslaan. ESTA werd derde door in de strijd om de derde en vierde plaats met 9-8 van het veel sterker geachte Dordrecht te winnen

Het team dat het onmogelijk geachtte presteerde:.
Met van links naar rechts, boven: Coach Matthijs van Oord, Sander Glazenburg, Niek Weeken, assistent Coach: Paul Kerstens, Sebastiaan Bouma, fysio/assistent Dirk Kerstens, Joran Krabben, Bas Lingbeek, Bo Greven, Stijn van Trijp.
Onder: Daan de Boer, Martijn Lingbeek, Tom Wubs, Aanvoerder Simon Mulder en keeper Dyllan Veerbeek.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda