Zwemmen/Waterpolo

Moby Dick zwemploeg op dreef in Winschoten .

WINSCHOTEN - Op zaterdag 23 februari was het ondanks de voorjaarsvakantie een drukte van belang in het Winschoter zwembad De Watertoren. Met 7 andere verenigingen uit Noord Nederland werd hier gestreden om de zg " Servobokaal".
Reageer!

Lesing over borstcrawltechniek in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Op woensdag 7 november geven Alexander Hullemann en Emily Brekelmans van Sport-Active Nederland een uitgebreide lezing over de borstcrawltechniek. Ze vertellen in de lezing welke verschillende technieken er zijn, waar je echt aan moet denken bij het zwemmen en ze geven je tips en trucs om efficiënter en harder te zwemmen.
Reageer!

Moby Dick zwemmers in Groningen goed uit de startblokken

SCHOONERBEEK - Afgelopen zaterdag 15september j.l. was het weer het begin van het zwemseizoen. 2018/ 2019 Met 8 zwemmers vertrokken we smiddags om 12uur richting Groningen. De werden werden verzwommen in het 100 jarige Helperbad.
Reageer!

Moby Dick zwemmers in Groningen goed uit de startblokken

SCHOONEBEEK - Gisteren, zaterdag 15 september, was het weer het begin van het zwemseizoen. 2018/ 2019. Met 8 zwemmers vertrokken we smiddags om 12uur richting Groningen. De werden werden verzwommen in het 100 jarige Helperbad. Na het eerste programma onderdeel de 25m schoolslag waren de eerste medailles binnen!
Reageer!

39e Moby Dick’s Waterpolotoernooi weer geslaagd

ZANDPOL - Vele honderden waterpoloers uit binnen en buitenland waren het afgelopen weekend weer te gast op het internationale Moby Dick Vechtstromen waterpolotoernooi. Het internationale Moby Dick waterpolotoernooi is uitgegroeid tot Nederlands grootste waterpolotoernooi en wordt zeer gewaardeerd in waterpololand.
Reageer!

Brons voor De Kikker op NK

EMMEN - Soms heb je in de sport van die onverwachte verrassingen. Zoals een promotie van Emmen naar het walhalla van het vaderlandse voetbal. Om maar een voorbeeld te noemen. Ook waterpoloclub De Kikker in Emmen werd dit weekend verrast. Normaal gesproken gaan titels en medailles in het waterpolo altijd naar clubs en teams van hoofd en soms eersteklassers .
Reageer!

Gerjan Berends succes op NK Zwemmen

HEERENVEEN - Dit weekend waren de minioren kampioenschappen in Heerenveen Gerjan Berends van Moby Dick in Schoonebeek had zich geplaatst voor maar liefst 3 afstanden, de 100 school, 100 vrij en de 100 rug. Gerjan ( geboren 2009) moest de strijd aangaan in de leeftijdscategorie minior 3en 4 ( geboren 2009 en 2008 ).
Reageer!

Esta/de Kikker geen kampioen.

ASSEN - Het was op papier een spannende avond voor de mannen van Esta/de Kikker. Bij puntverlies van concurrent Orca in Meppel en zelf winst in Assen tegen Aqua68 was het kampioenschap een feit. Helaas het mocht niet zo zijn. De Kikker won de wedstrijd in Assen overduidelijk met 2-19 van het al gedegradeerde Aqua maar de mannen van Orca wonnen ook en dus werden de Emmer combiclub voor de derde keer op rij veroordeeld tot een ondankbare tweede plek in de landelijke derde klasse.
Reageer!

Moby Dick leden behalen goed resultaat tijdens 1 uurs race zwemmen

HOOGEZAND - Het was een drukt van belang in t prachtige sportcomplex de Kalkwijk in Hoogezand Thuisclub Zpc de Inktvis organiseerde er haar jaarlijks 1 uurs stafette. Een van de grootste zwemestafette wedstrijden van Noord Nederland. Ruim 85 team met vele honderden zwemmers legden non stop 12 uur van s morgens 9.00 tot 21.00 uur hun baantjes af. Ieder uur kwamen er nieuwe frisse zwemmers aan de start die in 60 minuten tijd mochten proberen om zoveel mogelijk meters af te leggen.
Reageer!

De Kikker blijft winnen

GRONINGEN - Eindelijk heft de Kikker op de ranglijst dan de eerste plaats in de derde klasse C overgenomen van het Leeuwarder Orca. De friezen hadden een weekend vrij en de Emmer poloërs wonnen hun uit wedstrijd tegen de Groninger studenten met maar liefst 8-19. Maar makkelijk ging het niet. De studs gaven lang goed tegenpartij en kwamen in de derde periode nog gevaarlijk dicht bij (8-9).
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda