Zwemmen/Waterpolo

“Passie voor water “ is weer terug bij zpc Moby Dick ……

SCHOONEBEEK - zpc Moby Dick uit Schoonebeek en NwAmsterdam/ Veenoord heeft al vele jaren een passie voor zwemmen nav de sterke terugloop bij de zwemafdeling afgelopen seizoen werd gekozen voor een nieuwe slogan : “Heel Holland zwemt”
Reageer!

Schoonebeker inbreng in 3e Groninger Swimchallenge 2016

GRONINGEN - Na het succes van de 2e Groninger Swimchallenge in 2015, waarbij maar liefst 37.5 KM van Zoutkamp naar Groningen werd gezwommen, besloot team de Wil ook dit jaar weer mee te doen aan deze monsterzwemtocht voor Kanker. Datum van dit gebeuren is zaterdag 27 augustus a.s.
Reageer!

Weer grotere deelname aan 37e Moby Dick's Vechtstromen Waterpolotoernooi

ZANDPOL - Er is weer een enorm waterpolospektakel in natuurbad de Zandpol op 2 en 3 juli. Over een aantal dagen is het dan weer zover. Na maandenlange voorbereiding vindt in het weekend van 2en 3 juli het 37e int MD/ Vechtstromen waterpolotoernooi plaats dat georganiseerd wordt door de toernooicommissie van ZPC Moby Dick uit Schoonebeek.
Reageer!

Succes voor Z&PC De Kikker tijdens Zomerkampioenschappen in Drachten

DRACHTEN - De zwemmers van de Kikker hebben een fantastische prestatie geleverd tijdens de Regionale Zomerkampioenschappen in Drachten. Tijdens deze wedstrijd op vrijdag, zaterdag en zondag zwemmen de beste zwemmers van de provincies Drenthe, Friesland en Groningen tegen elkaar.
Reageer!

Z&PC laat in slotfase winst op De Walvisch liggen

EMMEN - In de regionale derde klasse speelde waterpoloclub De Kikker gisteravond een thuiswedstrijd tegen De Walvisch uit Groningen. In het Aquarenabad werd het uiteindelijk een teleurstellende 13-13 eindstand nadat de Kikker via de periode standen 2-1, 3-1 en 6-4 met 11-6 voorsprong aan de vierde en laatste periode kon beginnen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda