Zwemmen/Waterpolo

Moby Dick/de Plons kampioen

SCHOONEBEEK - Het waterpoloteam van Moby Dick/de Plons werd afgelopen zaterdag in Dokkum definitief kampioen van de Noordelijke Distrikt waterpolocompetitie van de KNZB kampioen onder 17 jaar.
Reageer!

ESTA/De Kikker gaat zaterdag voor het kampioenschap

EMMEN – In het Helperbad in Groningen kan ESTA De Kikker aanstaande zaterdagavond vanaf 21.00 uur de kroon op een goed seizoen zetten door kampioen te worden van de 3e klasse C.
Reageer!

Gaat de Kikker voor het kampioenschap?

EMMEN - Natuurlijk de competitie is nog lang niet gespeeld. Er zijn zelfs nog zes wedstrijden te spelen maar net als de vorige twee seizoenen heeft het team van trainer Marcel de Boer en coach Oleg Grooten met een achterstand van slechts drie punten alles nog in eigen hand.
Reageer!

Gerjan Berens snelste zwemmer jaargang 2009

Gerjan Berends zwom jongstleden een zeer snelle tijd van 25.02 sec op de 25 meter schoolslag Jaargang 2009. Hij plaatste zich daarmee op de 1e plaats in de top 100 van snelste zwemmers in heel Nederland! Gerjan is nog maar 7 jaar!
Reageer!

Jan Dirk Huising lid van verdienste bij De Kikker

EMMEN – Jan Dirk Huising is al 58 jaar lid van de Zwem en Waterpoloclub De Kikker in Emmen, maar als vrijwilliger nog steeds van onschatbare waarde voor de vereniging, volgens voorzitter Mike Roozeboom tijdens de nieuwjaarstoespraak in de kantine van het Aquarenabad in Emmen.
Reageer!

“Passie voor water “ is weer terug bij zpc Moby Dick ……

SCHOONEBEEK - zpc Moby Dick uit Schoonebeek en NwAmsterdam/ Veenoord heeft al vele jaren een passie voor zwemmen nav de sterke terugloop bij de zwemafdeling afgelopen seizoen werd gekozen voor een nieuwe slogan : “Heel Holland zwemt”
Reageer!

Schoonebeker inbreng in 3e Groninger Swimchallenge 2016

GRONINGEN - Na het succes van de 2e Groninger Swimchallenge in 2015, waarbij maar liefst 37.5 KM van Zoutkamp naar Groningen werd gezwommen, besloot team de Wil ook dit jaar weer mee te doen aan deze monsterzwemtocht voor Kanker. Datum van dit gebeuren is zaterdag 27 augustus a.s.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda