Zwemmen/Waterpolo

Weer grotere deelname aan 37e Moby Dick's Vechtstromen Waterpolotoernooi

ZANDPOL - Er is weer een enorm waterpolospektakel in natuurbad de Zandpol op 2 en 3 juli. Over een aantal dagen is het dan weer zover. Na maandenlange voorbereiding vindt in het weekend van 2en 3 juli het 37e int MD/ Vechtstromen waterpolotoernooi plaats dat georganiseerd wordt door de toernooicommissie van ZPC Moby Dick uit Schoonebeek.
Reageer!

Succes voor Z&PC De Kikker tijdens Zomerkampioenschappen in Drachten

DRACHTEN - De zwemmers van de Kikker hebben een fantastische prestatie geleverd tijdens de Regionale Zomerkampioenschappen in Drachten. Tijdens deze wedstrijd op vrijdag, zaterdag en zondag zwemmen de beste zwemmers van de provincies Drenthe, Friesland en Groningen tegen elkaar.
Reageer!

Z&PC laat in slotfase winst op De Walvisch liggen

EMMEN - In de regionale derde klasse speelde waterpoloclub De Kikker gisteravond een thuiswedstrijd tegen De Walvisch uit Groningen. In het Aquarenabad werd het uiteindelijk een teleurstellende 13-13 eindstand nadat de Kikker via de periode standen 2-1, 3-1 en 6-4 met 11-6 voorsprong aan de vierde en laatste periode kon beginnen.
Reageer!

Geslaagde workshop zwemmend redden

EMMEN - Emmen gaf afgelopen zaterdag, de eerste introductie workshop zwemmend redden in het Aquarena. Deze workshop werd gehouden om kinderen bewust te maken van de gevaren van water. Wat nog belangrijker was tijdens deze workshop, is hoe zich zelf en andere kunnen redden wanneer dat nodig is.
Reageer!

Zwemmen bij Niks Um’t Lief-Emmen

EMMEN - Genieten van bloot zwemmen? In het winterseizoen wordt er bij NUL niet stil gezeten, dan worden de activiteiten verplaatst naar binnen. Elke zondagavond van 18.30-19.30 uur kan men een duik nemen in het Aquarena-zwembad in Emmen.
Reageer!

Geert Vos bad genomineerd voor Zwembad van het Jaar Verkiezing voor Openlucht Zwembaden

ERICA - Met de start van de zomer is ook de 5e editie van de Zwembad van het Jaar Verkiezing begonnen. Dat betekent dat er tot en met 31 juli 2014 op Geert Vos Bad gestemd kan worden. Zwembadbezoekers kunnen gedurende de komende weken hun waardering uitspreken over hun favoriete openlucht zwembad en daar mee mooie prijzen winnen. Stemmen kan via www.zwembadvanhetjaar.nl. Afgelopen week tweede tussen stand binnen gekregen en we staan nu nog steeds op 1.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda