Ondanks vaderdag De Boeren-Burgers en Buitenfair “In ’t Gras” weer geslaagd

VALTHE -?? Op de traditionele 1e zondag na Pinksteren werd in Valthe voor de 23e keer weer de Boeren-Burgers en Buitenfair Ã?n â??t Grasâ?? gehouden. De fair werd weer gehouden aan de rand van het mooie en landelijk gelegen Valthe, tussen de oude boerderijen in het oudste en mooiste gedeelte van Valthe.


Op deze bijzondere manifestatie konden de bezoekers weer schuifelen langs ongeveer 120 kramen met o.a. antiek, curiosa, keramiek, sieraden, kunst, glaswerk, tuincreaties, maar snuiven aan bloemen en planten of bloeiende bomen.

Lekker smullen van versgebakken Drentse kniepertjes, honingheerlijkheden, aardbeien met slagroom of genieten van een lekkere paling, en allerlei hapjes/drankjes.

Kunstschilders toonden hun schilderwerk, maar tijdens deze Boeren-Burgers en Buitenfair konden de bezoekers naast jagen op koopjes ook genieten van muzikale optredens van o.a. Marco Warta en Wim Jan Eikens, straatartiest “De Vliegende Hollander” en de contactclowns Daantje en Coosje.

Ook kon men nog op de plaat worden vastgelegd door hobbyfotografe Sunshine Shot. Kinderen vanaf 6 jaar mochten gratis pottenbakken, grabbelen in de grabbelton, schminken en zelf onder begeleiding een schilderij maken in de pagodetent.

Medeorganisator Jans Fuller sprak van een weer geslaagde dag want ondanks de concurrentie van vaderdag lag het bezoekersaantal op de hoogte van de voorgaande edities van deze Boeren-Burgers en Buitenlui zomerfair. (foto Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda