ALGEMEEN

Restaurant De Drie Provinciën winnaar Reviewtraining Drenthe

Drentse ondernemers laten hun gasten spreken Op 8 maart van dit jaar startte Marketing Drenthe met een reviewtraining voor bedrijven uit de toeristische sector. Meer dan 50 bedrijven deden hieraan mee en zorgden binnen een half jaar voor 8000 nieuwe reviews bij Drentse ondernemers. De grote winnaar is restaurant De Drie Provinciën, die mooie stappen zette tijdens de training. Brigitte Koninga, verantwoordelijk voor de marketing bij De Drie Provinciën reageert uitgelaten: “We hebben veel geleerd en ervaren de positieve werking van de reviews zowel bij onze gasten als bij onze medewerkers.”
Reageer!

Roelie van der Tuuk en Geert Zinger vonder elkaar in een cafetaria

EMMER ERFSCHEIDENVEEN - Roelie van der Tuuk en Geer Zinger vonden elkaar op een zondagmiddag in cafetaria Bakker aan Kanaal A in Emmererfscheidenveen, de woonplaats van Roelie van der Tuuk. Daar kwam elk weekend de jeugd elkaar en werden menig paartjes gevormd. Het was eigenlijk een beetje liefde op het eerste gezicht met als gevolg dat de twee een half jaar later elkaar in het gemeentehuis van Emmen het ja-woord hebben gegeven.
Reageer!

IVN Emmen-Coevorden Lezing over de Blauwe Parel

EMMEN - De IVN-Afdeling Emmen-Coevorden houdt op donderdagavond 28 september een lezing over de Blauwe Parel, de Ijsvogel. Harrie Kiewiet spreekt over de leefwijze van-De blauwe parel-. Niet voor niets heeft Harry deze naam aan zijn lezing gegeven, want voor veel mensen zijn ijsvogels de mooiste vogels. De ijsvogel is een opvallende verschijning, maar zijn leefwijze is wellicht vele malen interessanter. Honderden uren besteed Harry jaarlijks aan het maken en herstellen van de ijsvogellocaties in de omgeving waar hij woont.
Reageer!

Beste muziekliefhebbers,

NIEUW AMSTERDAM - Na vandaag zijn alle (school)vakanties weer ten einde en begint het gewone leven weer zijn gang. Ik nodig jullie daarom uit voor de concerten met de mannen van muziekgroep MOOIWEER op zondag 1 oktober. Mooiweer is een muziekgroep die Nederlandstalige luisterliedjes uit eigen keuken ten gehore brengt, over het menselijk onvermogen op het najagen van geluk. Recent hebben ze hun nieuwe album Regena uitgegeven. Mooiweer en Regen als metafoor voor geluk en tegenslag.
Reageer!

Cobie Brouwer (81) en Theo Krouwel (82) 60 jaar getrouwd

EMMEN - Deze benen kunnen de hele wereld dragen, dacht Theo Krouwel toen hij Cobie Brouwer op straat tegenkwam. Helemaal onbekend was Cobie niet voor Theo want zijn broer was getrouwd met een nichtje van Cobie. ,,Ik had wel al langer een oogje op haar, maar omdat de familie Brouwer van plan was om te gaan emigreren had het niet zo veel zin.
Reageer!

Burgemeesters geven startsein voor Oktober Kindermaand

EMMEN - De burgemeesters van de twaalf Drentse gemeenten geven op woensdag 13 september het startsein voor Oktober Kindermaand. Iedere burgemeester doet dat op een school in zijn of haar gemeente. Oktober Kindermaand is een maand vol gratis culturele activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Gratis voorstellingen in theaters, workshops in musea en speurtochten door molens en de natuur. Doel van Oktober Kindermaand is kinderen kennis te laten maken met kunst en cultuur in Drenthe. De activiteiten vinden plaats op zaterdag en zondag.
Reageer!

Naar aanleiding van het doorslaand succes zaterdag 2 september 2e editie Fietsfestival Drenthe

Hoogeveen - Naar aanleiding van het doorslaande succes van de eerste editie vorig jaar, vindt op zaterdag 2 september de tweede editie van het fietsfestival Drenthe plaats. Vorig jaar namen 450 fietsers en fietssters aan het evenement deel en de organisatie hoopt deze editie op meer deelnemers. Er kan tussen 9.00 uur en 11.00 uur gestart worden bij Het Activum.
Reageer!

Succesvol toernooi JO15 teams bij SVBO

EMMEN - Afgelopen zaterdag hebben de JO15-teams van FC Emmen, FC Groningen en PEC Zwolle een onderling toernooi afgewerkt op het hoofdveld van vv SVBO. De vriendschappelijke drieluik stond in het kader van de voorbereiding van de drie jeugdteams op het komende seizoen. Desondanks waren er al mooie acties, combinaties en doelpunten te zien. Uiteraard waren er voor de trainers ook voldoende verbeterpunten waar men weer op verder kan bouwen.
Reageer!

Handbalprogramma 2 en 3 september 2023

ROLDE - Op zaterdag 2 september aanstaande gaat ook het handbalprogramma van de Beneleague en de landelijke afdeling Noord ook weer van start. Emmie Suichies, de handbalwatcher bij uitstek, zal u het komende seizoen ook weer wekelijks op de hoogte houden van de programma's, uitslagen en standen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda