FC Emmen de laatste wedstrijd in het rose

EMMEN - De laatste wedstrijd van dit historische seizoen. We maken d'r vanavond met z'n allen één groot feest van tegen ADO Den Haag. Na de wedstrijd maken de spelers een uitgebreide ereronde met de prijzen van dit seizoen. Bovendien pakken we mogelijk ook nog de vierde periodetitel!

28003507

Bekijk in browser

#EMMado

We spelen vandaag in het roze om te vieren dat EasyToys het hoofdsponsorschap met twee jaar heeft verlengd. Daarmee vragen we bovendien aandacht voor Dance4Life, dat nog meer jongeren wil bereiken met haar seksuele voorlichtingsprogramma.

Klik hieronder voor alle informatie over het roze tenue!

Voorbeschouwing

Dan de wedstrijd. Voor ons is het seizoen natuurlijk bijzonder geslaagd. We zijn kampioen en keren na één seizoen KKD weer terug naar de eredivisie! En hoewel we dat al uitgebreid gevierd hebben, vieren we het vanavond nóg een keer!

Ook ADO Den Haag degradeerde vorig seizoen uit de eredivisie, maar de Hagenezen moeten nog flink aan de bak om terug te keren. Momenteel staan ze vierde, met drie punten achterstand op FC Eindhoven en twee punten voorsprong op Excelsior. Ze moeten dus winnen om de gunstigste positie in de play-offs te bemachtigen.

Dick Lukkien: “We hebben het hele seizoen gewerkt volgens een vast stramien met veel inzet. Ik ontken niet dat de spanningsboog wellicht anders is dan anders, maar we moeten altijd klaar zijn om te spelen. Daar ben je profvoetballer voor.”

Het #HIERKOMIKWEG-plein is vanaf 18.30 uur geopend met muziek en horeca. Ook kunnen kinderen een gladiatorengevecht doen!

Klik hieronder voor de hele voorbeschouwing en de historie van dit duel!

Laatste 5 ontmoetingen

Promotie Merchandise

De Voetbalclub Uit Drenthe

Koop een CD voor levensreddend onderzoek

Vanavond is de single 'De Voetbalclub Uit Drenthe' van Anne Legendal en Douwe Sterkenburgh weer voor €5 verkrijgbaar bij de merchandisekiosken naast het hoofdgebouw van De Oude Meerdijk.

Mark Looms

Mark Looms nieuwe trainer FC Emmen O18

Mark Looms is met ingang van komend seizoen de nieuwe trainer van FC Emmen Onder 18. Hij is de opvolger van Nico Haak, die op zijn beurt de stap naar FC Emmen Onder 21 maakt.

MEER ?

Blindentribune

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda